VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

ACOLIP 30 càpsules Herbovita ajuda per a reduir el colesterol amb llevat d'arròs roig

15,08 € 15,90 € 5% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL


Ajuda per a mantenir un bon sistema cardiovascular, controlant els nivells de colesterol total, reduint les LDL i augmentant les HDL a més d'inhibir l'avanç dels processos inflamatorios vasculars.


Complement alimentós a força de Policosenol de Canya de Sucre, Llevat roig d'arròs, Hidroxitirosol, Polifenoles de Raïm i vitamina I.


SUGGERIMENT D'ÚS


S'aconsella prendre una càpsula al dia.


PRESENTACIÓ


2 blisters de 15 càpsules de 500 mg cadascuna.


INFORMACIÓ DE INTERES


POLICOSANOL DE LA CANYA DE SUCRE


Canya de Sucre (Saccharum officinarum L.)


De la tija d'aquesta planta s'obté una cera que és la font del policosanol, una barreja natural formada per alcohols alifáticos, entre els quals destaca com a component majoritari el octacosanol. La seua absorció és elevada i pansa ràpidament al fetge on actua com hipolipemiante, sent aquesta la seua funció més avalada per estudis farmacològics i clínics, encara que cal destacar que també produeix efectes antiateroscleróticos, antiisquémicos, antiagregantes, antitrombóticos i antioxidants.


El mecanisme d'acció del policosanol sobre la biosíntesis del colesterol, és semblant al de les estatinas, perquè actua sobre al pas metabòlic entre el consum de l'acetat i la producció de mevalonato, controlat per la hidroximetilglutaril coenzim A reductasa (HMG-CoA). Aquesta acció juntament amb l'increment de l'activitat dels receptors LDL, unió de les LDL al receptor, internalización i catabolisme, justifiquen la seua acció hipolipemiante. Aquest efecte es va comparar amb les estatinas en pacients amb hipercolesterolemia tipus ll, determinant un descens del colesterol total, LDL i índexs aterogénicos similar a la lovastatina, encara que només el tractament amb policosanol va augmentar de forma significativa les HDL (entre el 10 i el 18%).


Una altra important acció que exerceix el policosanol és sobre l'agregació plaquetaria, la qual cosa es deu a la disminució del tromboxano B2. Sent els accidents isquémicos complicacions freqüents de la hipercolesterolemia, es va estudiar el seu efecte evidenciant una disminució de la progressió ateromatosa i un augment de la regressió de la malaltia aterosclerótica, atribuïble tant a la variació del perfil lipídic com a la propietat antiagregante i a aquest efecte protector que el policosanol exerceix sobre l'endoteli arterial.


En resum


El policosanol de la canya de sucre és una barreja ben definida de substàncies que influeixen en l'activitat de l'enzim HMG-CoA, responsable de la síntesi del colesterol. També exerceix un efecte antiagregante plaquetario molt rellevant en la prevenció de malalties cardiovasculars, com les trombosis arterials o els trastorns cerebrovasculares.


LLEVAT ROIG D'ARRÒS


Llevat roig (Monascus Purpureus)


L'extracte de llevat roig s'obté després d'un procés de fermentació durant el qual es generen una sèrie de compostos, entre els quals destaquen les monacolinas. Entre elles, la més abundant és la monacolina K o lovastina, una molècula descoberta en 1979 que va demostrar la capacitat d'inhibir l'enzim HMG-CoA reductasa necessària per a la síntesi del colesterol.


Es recomana a pacients amb hipercolesterolemia primària, sent indicada en la prevenció de risc de malaltia coronària o amb nivells alts de colesterol total i LDL. Nombrosos estudis han demostrat que la seua ocupació millora els perfils lipídics i glucídico, així com actua sobre mecanismes inflamatorios rellevants en l'aparició de la aterosclerosis.


Pel que sembla, aquests beneficis es deurien a la sinergia entre els diferents components del llevat i no solament a la lovastatina, oferint certs avantatges pel que fa als fàrmacs hipolipemiantes més utilitzats en l'actualitat (estatinas i fibratos). Un exemple és l'escassa activitat antioxidant que aquests medicaments posseeixen que indueix una depleción de substàncies antioxidants interns, contribuint a una disminució de les defenses del nostre organisme, la qual cosa no succeeix amb l'extracte de Llevat roig d'arròs.


En resum


El Llevat Roig d'Arròs és rica en monacolina K, ajuda a reduir els nivells de colesterol total i LDL en la sang, sent molt útil en cas de hipercolesterolemia primària i per a prevenir la aterosclerosis.


HIDROXITIROSOL


Olivera (Olea europea L.)


L'Olivera es considera la font vegetal més rica en compostos amb propietat antioxidant, entre els quals destaca significativament el Hidroxitirosol, tant en la seua forma lliure com en forma de oleuropeína. aquest compost fenòlic s'obté a partir de les fulles mitjançant un procés químic o a través d'una extracció natural i mecànica del mateix fruit, l'oliva.


A causa que les LDL oxidades juguen un paper clau en el desenvolupament de la aterosclerosis i malalties relacionades com la cardiopatia coronària i l'accident cerebrovascular, el hidroxitirosol és un agent útil per a disminuir el risc que apareguen aquestes patologies per la seua capacitat d'inhibir l'oxidació del colesterol de baixa densitat (LDL) i l'avanç de processos inflamatorios, contribuint a promoure un envelliment saludable a través d'un efecte cardioprotector en la funció endotelial i la reducció del risc aterogénico.


Els mecanismes d'acció que justifiquen les propietats saludables del hidroxitirosol es deurien a la seua especial afinitat per les lipoproteïnes LDL, la unió de les quals els protegiria enfront del dany oxidatiu ben captant els radicals lliures d'oxigen i altres espècies reactives o bé, a través de la regeneració de la Vitamina I present en les lipoproteïnes.


Segons la EFSA (Agència Europea de Seguretat Alimentària) es recomana un consum mínim de 5 mg al dia de hidroxitirosol i els seus derivats per a contribuir a la protecció de lípids en sang enfront del dany oxidatiu. La seua absorció té lloc preferiblement en l'intestí prim i el colón i la seua estructura simple suggereix que podria travessar fàcilment per difusió passiva les membranes cel·lulars. No obstant açò, el fet que es tracte d'una substància que ha anat consumint al llarg de la història amb les olives i l'oli d'oliva, confirma que es tracta d'un producte segur que a més, es troba de forma natural en el cos humà per exemple, en l'iris de l'ull. D'aqueixa manera els fenols de l'Olivera, en ser naturalment reconeguts per l'organisme, circulen lliurement, sense presentar els problemes d'adaptació d'altres tipus de polifenoles estranys.


En resum


El Hidroxitirosol és un poderós agent antioxidant que s'obté de l'Olivera i que posseeix una especial afinitat per les lipoproteïnes LDL, protegint-les del dany oxidatiu provocat pels radicals lliures.


POLIFENOLES DE RAÏM


Vinya (Vitis vinífera)


El fruit de la Vinya és molt ric en poderosos antioxidants que ajuden a combatre el dany produït en les cèl·lules i l'ADN pels radicals lliures. Entre ells, destaca una substància denominada resveratrol, la presència de la qual en el vi podria contribuir a determinar els efectes cardioprotectores del mateix. Aquesta propietat, millor coneguda com "la paradoxa francesa" suggereix que, el consum moderat de vi negre s'associa amb un menor risc de patir malalties del cor. Els estudis realitzats apunten al fet que el resveratrol jugaria un paper important en aquest fenomen, ja que estimula l'activitat de l'òxid nítric sintasa endotelial (eNOS) i inhibeix l'agregació plaquetaria.


En resum


Els Polifenoles del Raïm són compostos antioxidants que promouen un bon estat de salut gràcies al seu efecte cardioprotector.


VITAMINA I


La vitamina I és una vitamina liposoluble absorbida per l'intestí prim en presència de sals biliars i greix. Des dels intestins és conduïda pel torrent sanguini cap al fetge en forma de tocoferol, en que el seu interior és emmagatzemada. La seua reserva en l'organisme és molt important perquè intervé en nombrosos processos fisiològics, encara que el caràcter químic més excel·lent és el seu fort poder reductor que reacciona amb radicals lliures solubles en lípids de la membrana cel·lular. D'aquesta forma manté la integritat de la mateixa evitant els danys cel·lulars, així com limita l'oxidació del colesterol LDL ajudant a prevenir o retardar l'aparició de les malalties cardíaques.


En resum


La vitamina I ajuda a conservar la integritat de les membranes cel·lulars i contribueix aprevenir l'aparició de les malalties cardíaques.


RECORDE


La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu no ha d'entendre's mai com a substitut de tractament, diagnostique o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.


Els complements alimentosos no han d'utilitzar-se com a substituts d'una dieta equilibrada. És important seguir una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. No ha de superar la dosi diàriament recomanada.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 7,00 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 9:00 a 18:00 h

Productes relacionats

ROLLO ESTROPAJO FIBRA VERD.6M. 5570

ROLLO ESTROPAJO FIBRA VERD.6M. 5570

FERRETERIA CHABRERA

14,90 €

MANGUERA EXTENSIBLE 22,5M. 12MM. 8 BARES AZUL PRO

MANGUERA EXTENSIBLE 22,5M. 12MM. 8 BARES AZUL PRO

FERRETERIA CHABRERA

28,95 €

MINI RODILLO MICROCRATER PINT.AL AGUA 10CM. R69011

MINI RODILLO MICROCRATER PINT.AL AGUA 10CM. R69011

FERRETERIA CHABRERA

3,50 €

PREBEN ESPOLVOREO TALQUERA 250 GRAMOS

PREBEN ESPOLVOREO TALQUERA 250 GRAMOS

FERRETERIA CHABRERA

3,50 €

CORTABORDES 600W. XTRIM 365 E

CORTABORDES 600W. XTRIM 365 E

FERRETERIA CHABRERA

59,90 €