VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

CistiFémina Derbos 30 càpsules- Infeccions d'orina-Cistitis

22,36 € 23,54 € 5% IVA inclòs

CistiFémina Derbos 30 càpsules- Infeccions d'orina-Cistitis


ÚS TRADICIONAL


pastilles naturals per a la cistitis


Afavoreix la salut del tracte urinari, contribuint a l'eliminació de bacteris patògens del mateix. També actua com a regenerador de la flora vaginal, prevenint les infeccions de l'aparell uro-genital.


Complement alimentós a força de Probioticos Bioactivos, Extracte de Cranberry, Proantocianidinas i D-Manosa.


MANERA D'OCUPACIÓ • Per a contribuir a l'eliminació de bacteris patògens, prendre 2 càpsules al dia, 1 abans del desdejuni i una abans del sopar.

 • Per a afavorir la salut del tracte urinari i la flora microbiana vaginal, prendre 1 càpsula al dia.


PRESENTACIÓ


CistiFémina es presenta en estoigs amb 30 càpsules en blisters.


INFORMACIÓ DE INTERES


Remei natural cistitis


ACCIÓ FISIOLÒGICA • CistiFémina exerceix 3 accions en l'activitat fisiològica en la dona, ja que regenera i manté la flora vaginal, combat de forma activa les infeccions de la zona intima femenina i afavoreix també el desenvolupament de la flora bacteriana intestinal.

 • CistiFémina participa de forma activa en la regeneració de la flora vaginal, especialment en aquells casos on es presenten infeccions, facilitant la restauració, estabilitat i equilibri de la mateixa, la qual cosa és sinònim i garantia d'una bona salut.

 • La flora vaginal va ser descrita en 1892 per Döderlein qui va descriure el patró normal que s'observa en la dona en edat genital activa. Va observar que la composició de la flora depèn del contingut d'estrògens. Aquest estímul hormonal és el responsable de la proliferació de les cèl·lules epitelials, les quals augmenten el seu contingut de glucògen. El glucògen és pels diferents bacteris de la flora vaginal sent l'àcid làctic el producte final dl metabolisme que ocasiona un descens important del PH. L'acidesa resultant inhibeix a nombrosos bacteris que són les responsables de nombroses infeccions i patologies de la zona intima femenina.

 • La composició de la flora vaginal en una dona adulta està composta majoritàriament per diferents espècies de Lactobacillus, als quals se'ls denomina bacils de Döderlein, altres bacils Gram positius del gènere Bifidobacterium i en menor nombre de cocos Gram positius dels gèneres Streptococcus i Enterococcus. També poden trobar-se en baix nombre Actinomyces, bacils Gram negatius anaerobis com Bacteroides i diferents espècies de Enterobacterias. Durant la gestació, a mesura que l'embaràs progressa, augmenta la quantitat de Lactobacillus i Gram positius, disminuint els bacils Gram negatius anaerobis, amb la finalitat d'acidificar així més el mitjà i aconseguir disminuir el risc de patir una bacteriemia o infecció greu durant el part i el puerperi.

 • En la infància i en la postmenopausia, la flora adopta el mateix patró, predominant gèrmens d'origen cutani perineal, alguns llevats en escàs nombre, igual que Enterobacterias i alguns bacils Gram negatius anaerobis, ja que en tots dos casos no existeix l'estímul dels estrògens.

 • La flora vaginal exerceix importants funcions, entre les quals destaquem: 1. Protegir enfront de les infeccions vaginals.

 2. Subministrar flora saprófita al nounat.

 3. Disminuir els riscos de la mare i del nounat durant l'embaràs i el part. • CistiFémina regenera la flora bacteriana vaginal, ja que aporta, i ajuda a mantenir una flora estable i ben equilibrada, doncs aporta 6.000 milions de UFC diàries. D'aquesta manera s'aconsegueix afavorir la repoblació i mantenir un bon nombre de bacteris probióticos sanes, que en desenvolupar-se formaren no tan sol una barrera que impedirà el desenvolupament de micoorganismos patògens, si no que també acidificaran el mitjà prou com per a evitar el desenvolupament d'aquests.

 • CistiFémina no solament regenera la flora vaginal, sinó que al seu torn afavoreix la flora intestinal. Per tant afavoriran els processos immunitaris i nutritius associats a la flora intestinal, tan important per al nostre correcte estat de salut.

 • Però CistiFémina també aporta Extracte de Cranberry i D-Manosa.


L'Extracte de Cranberry (Vaccinium macrocarpa)


És ric en Proantocianidinas denominades de forma abreujada PAC, les quals eviten l'adherència a les parets dels bacteris que ocasionen nombroses infeccions del tracte uro-genital, especialment amb la Eschericia coli, responsable del 90% de les cistitis. Les Proantocianidinas són les responsables de la inhibició de l'adherència dels microorganismes a les fimbrias de les cèl·lules uroepiteliales, ja que modifiquen la seua forma de bacil tornant-ho més esfèrica, la qual cosa impedeix la seua correcta adhesió a les parets de la vagina. Al no poder subjectar-se a les parets, els bacteris són eliminats amb les pròpies secrecions de l'organisme. Amb les dosis indicades en la manera d'ocupació, se subministren 72 mg deProantocianidinas al dia, quantitat que s'ha mostrat eficaç per a disminuir de forma efectiva l'adherència d'I.coli. aquesta dosi ha sigut demostrada com a efectiva en el tractament de les infeccions vaginals, en un estudi doble cec, randomizado i multicentro realitzat per Howell et al,. BMC Infectious Diseases 2010, 10:94. En el mateix es va comprovar l'efectivitat de subministrar 72 mg de PAC diaris, encara que s'indica que sobre la base de les dades farmacocinéticos obtinguts, és aconsellable subministrar aquesta quantitat en dues dosis de 36 mg en dues preses, ja que l'activitat de les Proantocianidinas és màxima a les 6 hores de la seua ingesta però decreix normalment a les 24 hores. D'aquesta manera, repartint la dosi en dues preses, s'aconsegueix unes concentracions plasmàtiques de Pac eficaces durant tot el dia a diferència de si s'efectua en una sola presa.


La D-Manosa


És un sucre simple, que actua també impedint l'adherència dels bacteris patògens a les parets de la zona íntima. Açò és a causa que té gran afinitat per les Lectines, que són unes proteïnes presents en les parets cel·lulars i que s'uneixen als sucres amb una elevada especificitat. El seu principal paper s'exerceix en els fenòmens de reconeixement, tant a nivell molecular com a cel·lular, però alguns bacteris utilitzen les Lectines per a acoblar-se a les cèl·lules de l'organisme hoste durant els processos d'infecció. La D-Manosa es combina fortament amb les Lectines en les projeccions pegajosas en la paret cel·lular de Escherichia Coli o d'altres bateries patògenes, amb tal força que aquestes no poden adherir-se a les parets de la zona urinària. El resultat és que els microorganismes no desitjats, són eliminats per les secrecions de l'organisme.


Per tant CistiFémina


Contribueix a l'eliminació dels bacteris patògens que alteren la salut de l'aparell uro-genital femení i a afavorir el correcte desenvolupament de la flora vaginal i intestinal creant així una barrera activa de defensa davant futures infeccions.


RECORDE


La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.


No utilitzar aquest producte com un substitut d'una dieta variada i equilibrada.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 7,00 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Productes relacionats

TITAN 1 CAPA VERDE CLOROFILA 5L.     069635305

TITAN 1 CAPA VERDE CLOROFILA 5L. 069635305

FERRETERIA CHABRERA

37,50 €

CEPILLO COMBISYSTEM             362230

CEPILLO COMBISYSTEM 362230

FERRETERIA CHABRERA

19,99 €

MESA TIJERA 110X70 BLANCA   R23B

MESA TIJERA 110X70 BLANCA R23B

FERRETERIA CHABRERA

92,90 €

SERRUCHO CURVO 330MM. JAPONES J421

SERRUCHO CURVO 330MM. JAPONES J421

FERRETERIA CHABRERA

9,95 €

CARRO PORTAMANG.+30M.MANG.+ACC. 2487R9012

CARRO PORTAMANG.+30M.MANG.+ACC. 2487R9012

FERRETERIA CHABRERA

39,99 €