VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Complex B complex amb vitamina C Terranova 50 capsulas. Ajuda per a Nervis, Pell, Ulls, Cabell, Fetge, Metabolisme, To muscular etc

14,60 € 15,40 € 5% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL


Les vitamines B apunten a mantenir una varietat de funcions que inclouen el sistema nerviós, la pell, ulls, el cabell, el fetge i la boca, i també ajuden al metabolisme i el to muscular. La vit. C s'agrega al complex per a brindar un suport del sistema immunitari


Complement alimentós a força de complex Magnifood, vit. grup B i C, Magnesi, Calci, Pujol, Inositol


PRESENTACIÓ


50 càpsules


SUGGERIMENT D'ÚS • Per a adults, 1 a 2 càpsules al dia amb menjar.

 • No ha de superar-se la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.


OBSERVACIONS • Lliure d'agents de càrrega, aglutinants o altres excipients.

 • Apte per a vegetarians i veganos.


PRECAUCIONS • No es recomana prendre aquest producte durant l'embaràs o la lactància, excepte que ho aconselle un professional de la salut.

 • Si està prenent medicació, consulte amb el seu professional de la salut abans de prendre aquest producte.

 • Mantenir fora de l'abast dels xiquets.

 • Conté civada verda


DECLARACIONS DE SALUT • La tiamina, la riboflavina, la niacina, l'àcid pantoténico, la vitamina B6, la biotina, la vitamina B12, la vitamina C, el calci i el magnesi contribueixen al metabolisme energètic normal.

 • La riboflavina, la niacina, l'àcid pantoténico, la vitamina B6, els folatos, la vitamina B12, la vitamina C i el magnesi ajuden a disminuir el cansament i la fatiga.

 • La tiamina, la riboflavina, la niacina, la vitamina B6, la biotina, la vitamina B12, la vitamina C i el magnesi contribueixen al funcionament normal del sistema nerviós.

 • La tiamina, la niacina, la vitamina B6, la biotina, els folatos, la vitamina B12, la vitamina C i el magnesi contribueixen a la funció psicològica normal.

 • La vitamina B6, els folatos, la vitamina B12 i la vitamina C contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari.

 • Els folatos, la vitamina B12, el calci i el magnesi contribueixen al procés de divisió cel·lular.

 • La riboflavina, la niacina i la biotina contribueixen al manteniment de la pell i de les mucoses en condicions normals.

 • La vitamina B6, els folatos i la vitamina B12 contribueixen al metabolisme normal de la homocisteína.


INFORMACIÓ DE INTERES


MAGNIFOOD és una innovació holística desenvolupada per TERRANOVA. Per a la seua elaboració s'empren aliments i plantes complets, sense adulterar i rics en fitonutrientes, molts dels quals són liofilizados frescs i recentment recol·lectats.


Cada ingredient MAGNIFOOD ha sigut acuradament seleccionat perquè aporte una o diverses funcions, entre les quals s'inclouen:


a) millorar la biodisponibilidad, la utilització, l'activitat i la funció dels altres ingredients del producte;


b) proporcionar enzims i cofactors sinèrgics que recolzen i assisteixen als micronutrientes del producte;


c) augmentar l'activitat nutricional total del producte;


d) protegir als altres ingredients del dany oxidatiu i millorar l'estabilitat del producte; i) afavorir les funcions i les aplicacions potencials del producte.


Arròs (Oryza sativa):


El segó d'arròs estabilitzat és una important font nutricional de vitamines B. També de diversos metabòlits actius de vitamina B i altres nutrients que recolzen la funció i/o la biodisponibilidad de les vitamines B (com el magnesi i el zinc), així com d'altres nutrients (com el potassi, el zinc i el ferro) que freqüentment s'esgoten a causa de diferents tipus d'estrès.


Rodiola (Rhodiola rosea):


L'arrel de la rhodiola té importants propietats adaptogénicas i pot servir de suport per a tenir una funció mental saludable i del sistema nerviós.


Eleuterococo (Eleutherococcus senticosus):


L'arrel de eleuterococo, també conegut com ginseng siberiano, és un dels adaptógenos que més s'ha investigat. Pot ajudar a mantenir la salut de les glàndules suprarenals i del sistema nerviós.


Ashwagandha (Withania somnifera):


Igual que el ginseng i la rhodiola, l'arrel de ashwagandha històricament ha sigut utilitzada per les seues propietats adaptogénicas i per a afavorir la salut dels nervis.


Civada verda (Civada sativa):


Les llavors de civada són una rica font de vitamines B i minerals que recolzen la funció de les vitamines B. Les llavors de civada verda s'utilitzen freqüentment per a afavorir la funció saludable dels nervis.


Alfals (Medicago sativa):


És una de les plantes més nutritives que hi ha en la naturalesa. Proporciona vitamines del complex B i també magnesi, la qual cosa facilita la seua utilització, i també altres nutrients que poden ajudar a mantenir la salut dels nervis.


Julivert (Petroselinum crispum):


És una font de vitamines B (especialment àcid fólico), també proporciona diversos nutrients que recolzen la funció i/o activitat de certes vitamines del complex B, tals com el potassi (que s'esgota a causa de l'estrès en general), el magnesi, el calci i el ferro (que s'esgota amb més rapidesa durant l'estrès físic).


Dent de lleó (Taraxacum officinale):


Les fulles de dent de lleó són una altra font vegetal de vitamines B i de nutrients que recolzen a les vitamines del complex B, tals com el potassi, el ferro, el calci i el magnesi.


Remolatxa (Beta vulgaris):


La remolatxa conté diverses vitamines del grup B i és especialment rica en àcid fólico. Com l'alfals, el julivert i la dent de lleó, la remolatxa també proporciona altres nutrients de suport com el potassi, el ferro i el zinc.


Carabassa (Cucurbita pepo):


Les llavors de carabassa són una de les més riques fonts naturals de zinc, que pot esgotar-se ràpidament a causa de l'estrès mental. Aquestes llavors també són riques en altres nutrients de suport tals com el magnesi i el ferro.


RECORDE


Els suplements alimentosos no han d'utilitzar-se com a substituts d'una dieta variada i equilibrada, ni d'un estil de vida saludable.


La informació continguda en la nostra web, té sol caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 7,00 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Productes relacionats

Apoxferro de Herbovita-Suport nutricional que ajuda a millorar l'absorció i l'assimilació del ferro en l'organisme.

Apoxferro de Herbovita-Suport nutricional que ajuda a millorar l'absorció i l'assimilació del ferro en l'organisme.

VITAL SALUD

10,45 € 11,00 €

5%
Composor 8 Echina Complex de Soria Natural-Defenses-Sistema inmunitari.

Composor 8 Echina Complex de Soria Natural-Defenses-Sistema inmunitari.

VITAL SALUD

10,92 € 11,50 €

5%
Nutri DX L-Carnitina de Ynsadiet-SOBREPÈS I OBESITAT, sobretot en aquelles persones que facen exercici de forma regular, o per a esportistes que vulguen baixar de greix.

Nutri DX L-Carnitina de Ynsadiet-SOBREPÈS I OBESITAT, sobretot en aquelles persones que facen exercici de forma regular, o per a esportistes que vulguen baixar de greix.

VITAL SALUD

7,65 € 8,05 €

5%
Molkesol enzimatico de ynsadiet-30 sobres de sabors-Drenante orgànic, digestiu,prebiotico, sensació de sacietat i control de l'apetit.

Molkesol enzimatico de ynsadiet-30 sobres de sabors-Drenante orgànic, digestiu,prebiotico, sensació de sacietat i control de l'apetit.

VITAL SALUD

18,57 € 21,85 €

15%
V-Vein 60 comprimits-Health Aid-Pastilles per a la circulació de les cames cansades.

V-Vein 60 comprimits-Health Aid-Pastilles per a la circulació de les cames cansades.

VITAL SALUD

28,22 € 29,70 €

5%