VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Composor 40 Ruscus Complex de Soria Natural-Ajuda per a cames cansades, fatigades, adolorides, unflades, peus frios, enrampades, varices i hemorroides.

10,53 € 11,08 € 5% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL


Ajuda per a cames cansades, fatigades , adolorides, unflades, peus frios i enrampades asi com para varices i hemorroides.Complement alimentós a força de Xiprer, Rusco, Castanyer d'Índies, Sàlvia i Milenrama.Plantes procedents de cultius nets en els quals no s'han emprat abonaments inorgànics, herbicides ni pesticides.SUGGERIMENT D'ÚS


Adults :


S'aconsella la presa de A.D.I. (aportació diària eficaç) 1 ml 3 vegades al dia diluït en aigua.


Xiquets


Entre 5 i 12 anys la meitat de la presa d'adult.PRESENTACIÓ


Flascó opac de 50 ml amb dosificador.NO CONTÉ  • Colorants

  • Conservants

  • Ni additius


PRECAUCIONS


Per la seua riquesa en taninos , per a evitar qualsevol tipus de molèsties gàstriques en persones molt sensibles, és més recomanable la seua administració després dels menjars.


CONTRAINDICACIONS


No es recomana en cas d'al·lèrgia a algun de les seues componentes.


No es recomana en cas d'insuficiència renal (sàlvia).


INTERACIONES MEDICAMENTOSAS


El castanyer d'Índies pot potenciar els efectes de l'heparina, anticoagulantes orals i antiagregantes plaquetarios i afavorir l'aparició d'hemorràgies (la escina podria desplaçar a aquests de la seua unió a la proteïnes, potenciant els efectes dels mateixos i afavorint l'aparició d'hemorràgies).


EFECTES SECUNDARIS


A la dosis recomanades cap.


A altes dosis, ocasionalment, pot provocar intolerància gàstrica, per la qual cosa es recomana la seua adminisstración després dels menjars.INFORMACIÓ DE INTERES


És una combinació de plantes amb acció vasoconstrictora, vitamínica P (augmenta la resistència capil·lar i disminueix la permeabilitat), tònica venosa, antiinflamatoria, antiedematosa, diurética i antiespasmódica.


XIPRER


És molt adequat per a les malalties de les cames, amb propietats que ajuden a malalties de l'aparell circulatori en les quals esten presents problemes de sagnat o inflamació de les venes.


El Xiprer té propietats hemostáticas, venotónicas i got constrictoras que es utilizaan en anomalias com varices, flebitis (inflamació de les venes especialment en extremitats inferiors) i hemorroides.

RUSCO


Petit arbust amb componenetes que s'utilitzen a nivell circulatori per les seues propietats vasoconstrictoras y antiinflamatorias.


Els seus principis actius son les saponinas esteroides ruscogenina i neoroscogenina, aquestes substàncies tenen propietats diuréticas i per a la circulació, en disminuir la permeabilitat vascular, desinflamar i contraure capil·lars o venes xicotetes.


Ajuda molt en la mala circulació, flebitis, cames cansades, varices i hemorroides.


CASTANYER D'ÍNDIES


tiene propietats com a tònic venoso ja que millora la circulació de les extremitats inferiors, la aescina, componente actiu del castanyer d'índies inhibeix l'acció de la A2-fosfolipasa, enzim responsable de l'alliberament de precursors de mediadors de la inflamació, els quals poden danyar l'estructura venosa i conduir a una insuficiencia.


També és protector capil·lar ja que redueix la fragilitat capil·lar disminuint el nombre i el tamaño dels porus de les parets capil·lars per lo tanto, disminueix la permeabilitat venosa i capil·lar, açò intervé en la reducció dels edemes.


Entre la possibles aplicacions del castanyer d'índies prodriamos dir venes varicosas, edemes, cames cansades, estimulació general de la circulació de les extremitats inferiors, peus freds, hemorroiedes,.


SÀLVIA


Activa la circulació de la sang i estimula el sistema nerviós alhora amb propietats diureticas i antidiabeticas.


MILENRAMA


Ajuden a rebaixar la pressió arterial i és molt eficaç per a les hemorroides i les varices ja que afavoreix la circulació sanguínia, tonifica les venes i rebaixa la inflor de les mateixes incloent les anals, també s'utilitza para la flebitis (inflamació de les venes).


Aquestes propietats cal atribuir-les fonamentalment als valors antiinflamatorios del azuleno i de l'àcid salicílico.RECORDEEls complements alimentosos no han d'utilitzar-se com sustitutos d'una dieta variada i equilibrada, ni d'un estil de vida saludable.


La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas dubta consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 7,00 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Productes relacionats

Apoxferro de Herbovita-Suport nutricional que ajuda a millorar l'absorció i l'assimilació del ferro en l'organisme.

Apoxferro de Herbovita-Suport nutricional que ajuda a millorar l'absorció i l'assimilació del ferro en l'organisme.

VITAL SALUD

10,45 € 11,00 €

5%
Fostprint Classic de Soria Natural-Energía extra tant física com a intel.lectual

Fostprint Classic de Soria Natural-Energía extra tant física com a intel.lectual

VITAL SALUD

19,90 € 22,11 €

10%
Molkesol enzimatico de ynsadiet-30 sobres de sabors-Drenante orgànic, digestiu,prebiotico, sensació de sacietat i control de l'apetit.

Molkesol enzimatico de ynsadiet-30 sobres de sabors-Drenante orgànic, digestiu,prebiotico, sensació de sacietat i control de l'apetit.

VITAL SALUD

18,57 € 21,85 €

15%
Siniral xarop per als refredats, mucosidades, bronquis i tos

Siniral xarop per als refredats, mucosidades, bronquis i tos

VITAL SALUD

9,40 € 9,90 €

5%
Livercare de Health Aid-Pastillas naturals per al fetge per depurar i mantenir una bona funció hepatica.

Livercare de Health Aid-Pastillas naturals per al fetge per depurar i mantenir una bona funció hepatica.

VITAL SALUD

24,79 € 26,10 €

5%