VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Liberum Forte 60 comprimits Noefar-GLUTEN FREE-pastilles per a anar al bany naturals. Ajuda eficaç en cas de trànsit intestinal lent amb acció carminativa i digestiva i afavorir la funcionalitat fisiològica del fetge.

8,50 € 8,95 € 5% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL


pastilles per a anar al bany naturals


Ajuda eficaç en cas de trànsit intestinal lent amb acció carminativa i digestiva i afavorir la funcionalitat fisiològica del fetge.


A força de Boldo, Aloe, Sen, Menta, Alcaravea, Fenoll i Inulina.


SUGGERIMENT D'ÚS


En cas de necessitat s'aconsella la ingestió d'1 o 2 comprimits,preferentment de nit.


GLUTEN FREE


PRESENTACIÓ


Flascó amb 60 comprimits d'1,1 g cadascun.


PRECAUCIONS D'ÚS  • No utilitzar aquest producte per als xiquets o dones embarassades i en lactància.

  • No utilitzar durant períodes perllongats.


ADVERTIMENTS  • No superar la dosi aconsellada.

  • Mantenir el producte fóra de l'abast dels xiquets.


CONSELL


Per a afavorir la regularitat de la funcionalitat intestinal es recomana prendre diàriament fruites i fibres naturals, en combinació segons necessitat amb Liberum Forte.


INFORMACIÓ DE INTERES


SEN (Cassia acutifolia Del):


L'ús tradicional del Sen ha sigut i és corregir problemes de restrenyiment. La Cassia actua sobre les terminacions nervioses que controlen els moviments de l'intestí provocant les contraccions de la femta. La planta conté senósidos o antroquinonas, uns components que estimulen les parets musculars que emboliquen els intestins i afavoreixen el seu moviment i l'excreció de la bitlla fecal.


ALOE (Aloe barbadensis Miller):


El seu contingut principalment és aigua, encara que també compta amb compostos com aloína, oloinósidos i altres derivats. El seu consum ajuda a millorar la digestió. També té efectes colagogos, que ajuden a depurar la vesícula biliar. L'ús mes comú de Aloe Ferox és per a propòsits laxants que s'utilitza per a purgar els intestins i estimular els moviments intestinals.


BOLDO (Peumus boldus Molina) :


És una planta popular utilitzada principalment per a tractar les dolències del fetge, vesícula biliar i la indigestió. El Boldo és una planta digestiva, l'oli essencial de Boldo és ric en cineol, una substància aromàtica amb efectes hepatotónicas i protectors de l'estómac, combat el dolor de retorcijones intestinals, ajuda en problemes de gasos, ventre unflat, meteorismo i ventosidades i té un efecte lleugerament laxant.


INULINA DE XICOIRA (Cichoriumintybus) arrel:


Principalment s'utilitza l'arrel, que és molt rica en principis amargs que estimulen les secrecions digestives, s'utilitza per a tonificar el fetge i els òrgans digestius a més té propietats per a fluidificar la sang i ajudar a millorar la circulació i és un excel·lent diurético que col·labora en l'eliminació de l'excés de líquid i residus de l'organisme. La xicoira pel seu contingut en inulina, lactucina i lactucoprinna constitueix un tònic amarg que influeix en la majoria dels òrgans de l'aparells digestiu en propiciar la seua estimulació. És un laxant suau pel que resulta molt adequat per a evitar el restrenyiment.


MENTA (Mentha piperita L):


Planta amb propietats per a l'aparell digestiu ja que evita les flatulències i ajuda a digerir millor els aliments. El seu contingut en àcid rosmarínico juntament amb el carvacrol, el limoneno, el cineol i la majoria dels seus terpens li confereixen a la menta propietats antiespasmódicas i suavitzants ajudant en el mal de panxa, també és colerética i ajuda a millorar la indigestió produïda per un fetge poc treballador a més ajuda a digerir els llegums i menjars molt rics en greixos.


ALCARAVEA (Carum carvi L):


Els seus principals components són limoneno, carveol, carvena, taninos i resines. La Alcaravea és una planta medicinal carminativa, que afavoreix l'expulsió de gasos de l'aparell digestiu i combat la flatulència. Pel seu efecte antiinflamatorio i antiespasmódico pot ajudar a alleujar els retorcijones, mal de panxa i inflor abdominal.


FENOLL (foeniculum vulgare Mil):


Els seus principals components són cumarinas, vitamina C, alanina, arginina, histidina, àcid glutamínico, àcid aspártico, flavonoides, Anetol etc... Amb propietats digestives, carminativas i espasmolíticas li faculten per al tractament de diverses afectacions de l'aparell digestiu com, afavorir la digestió, ajudar a disminuir el mal de panxa, contribuir a l'expulsió de les flatulències i contra el ventre unflat quan es deu a l'acumulació de gasos.


RECORDE


La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 7,00 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 9:00 a 18:00 h

Productes relacionats

GRUPO PRESION 1300W. TPS-450 1500002300

GRUPO PRESION 1300W. TPS-450 1500002300

FERRETERIA CHABRERA

158,50 €

pegat estavella negre

pegat estavella negre

Agulla i fil

2,95 €

CANTONERA PERFIL ESPUMA L50(PACK 2UN)X1M. 20043

CANTONERA PERFIL ESPUMA L50(PACK 2UN)X1M. 20043

FERRETERIA CHABRERA

3,90 €

HIDROLAVADORA 1100W 100B.AQUATAK GO

HIDROLAVADORA 1100W 100B.AQUATAK GO

FERRETERIA CHABRERA

59,99 €

SERRUCHO PODA EN EL AIRE CON MANGO ALUMINIO 2,05M

SERRUCHO PODA EN EL AIRE CON MANGO ALUMINIO 2,05M

FERRETERIA CHABRERA

24,90 €