VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Llantediet respir amb serrapeptasa-Xarop per a la tos, suavitzar la gola, fluidificar les secrecciones i suavitzar els bronquis

11,12 € 11,70 € 5% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL


Xarop per a la tos, suavitzar la gola, fluidificar les secrecciones i suavitzar els bronquis


Complement alimentós a força de Serrapeptasa, Bàlsam de tolú, Llantén, Saba de Pi, Farigola, Malvavisco, Espino Blanco, Drosera, Essència de Menta i Essència d'Eucaliptus.


Tolerat per diabeticos


NO CONTÉ COLORANTS NI CONSERVANTS


PRESENTACIÓ


Botella de 250 ml.


SUGGERIMENT D'ÚS


Prendre 1 cullerada sopera (10ml) amb el desdejuni, menjar i sopar.


PRECAUCIONS • No es recomana el seu ús durant l'embaràs i la lactància.

 • No prengui aquest complement alimentós si és al·lèrgic o intolerant a algun dels seus ingredients.


MESURES HIGIÈNIC-DIETÈTIQUES • Descansar en un ambient tranquil i ben airejat.

 • Beure abundant líquid: aigua, sucs o infusions.

 • Evitar el tabac i l'alcohol.

 • Com hidratante i fluidificante són recomanables els banys de vapor de cap i torax.


 • PROPIETATS  Tot l'aparell respiratori rep grans beneficis amb l'ocupació de les plantes medicinals, ja que la seva acció no es limita únicament a neutralitzar els símptomes de la malaltia, sinó que a més exerceixen una autèntica acció netejadora de l'excés de moc dipositat a l'interior dels conductes respiratoris. Algunes plantes, a més, contenen substàncies antibióticas, com és el cas de la farigola, amb el que impedeix la proliferació de bacteris en la mucosidad retinguda. Altres plantes exerceixen acció antitusígena, calmant la tos per diversos mecanismes: relaxant el espasmo de la musculatura bronquial (acció antiespasmódica), estovant les mucosidades, la qual cosa facilita la seva expulsió (acció mucolítica), i produint sedació nerviosa.  INFORMACIÓ DE INTERES


  SERRAPECTASA


  La Serrapeptasa és un potent enzim proteolítica d'acció antiinflamatoria i antiedematosa, fluidificante de les mucosidades.


  ENTRE LES SEVES APLICACIONS POTENCIALS POT AJUDAR EN:  • Inflamació de qualsevol localització i etiologia.

  • Edemes postraumáticos i postoperatorios.

  • Sinusitis i bronquitis amb inadequada expectoració.

  • Facilitar la transferència de l'antibiòtic al focus inflamatorio.


  BÀLSAM DE TOLÚ: Myroxylon balsamum  • S'utilitza l'exsudat resinoso. Conté entre els seus principis actius: resina, àcids aromàtics lliures, èsters, vainillina, eugenol i àcid ferúlico.

  • Està indicat per a afeccions de l'aparell respiratori: bronquitis, asma, emfisema i tos irritativa, ja que posseeix propietats expectorantes, antitusivas i antisèptiques.


  LLANTÉN: Plantago major L. (Plantagináceas)  • Conté gran quantitat de mucílags, taninos, pectina i uns glucósidos: la aucubina i el catalpol. La aucubigenina, produïda per hidròlisi de la aucubina dóna lloc a un aldehido
   al que s'atribueixen propietats antibacterianas. S'ha suggerit també la presència d'antibiòtics.

  • Conté a més àcids fenòlics, flavonoides, pujol, i l'alcaloide noscapina, de propietats antiespasmódicas i antitusígenas.

  • Els mucílags són emolientes i suavitzants, i els taninos astringentes, produeixen constricció i sequedat; tots dos principis actuen conjuntament, per la qual cosa el llantén suavitza i asseca alhora

  • El llantén fluidifica les secrecions, facilita la seva eliminació, desinflama la mucosa i calma la tos.

  • El Llantén major és el de més acusat efecte antitusígeno.


  PI: Pinus sylvestris L. (Pináceas)  • S'utilitzen les gemmes i els brots joves, els quals posseeixen una oleorresina formada per una essència (20-30%) rica en l'hidrocarbur pineno. Aquesta oleorresina i la seva essència posseeixen propietats balsámicas, antisèptiques i depurativas. Altres principis actius li confereixen acció antivírica, expectorante i antipirética, així com activitat inmunomoduladora.


  FARIGOLA: Thymus vulgaris L. (Lamiáceas)  • És ric en timol i carvacrol, els quals són dos poderosos antisèptics. Actualment se segueix usant per embalsamadores i taxidermistas pel seu poder antimicrobiano. L'acció antimicrobiana es veu potenciada per la capacitat de la farigola per estimular la leucocitosis (augment de glòbuls blancs en la sang), tal com s'ha pogut demostrar experimentalment. Al contrari que els antibiòtics, els quals deprimeixen el sistema immunitari, la farigola ho estimula, afavorint l'activitat dels leucòcits.


  MALVAVISCO: Althaea officinalis L. Malváceas)  • Tota la planta, especialment l'arrel conté mucílag, pectina, sals minerals i vitamina C. El mucílag es diposita sobre la pell o les mucoses, formant una capa protectora i antiinflamatoria. L'arrel també conté una fracció polisacárida amb acció inmunoestimulante. A nivell experimental s'ha comprovat que augmenta l'activitat fagocitaria dels leucòcits del sistema reticle endotelial.


  ESPINO BLANCO: Crataegus oxyacantha (Rosáceas)  • Posseeix un percentatge en flavonoides de l'1 al 2%, principalment hiperósido, vitexina i orientina. També presenta proantocianidoles, àcids triterpénicos pentacíclicos.
   L'arç blanc actua com a sedant i miorrelajante. Ha demostrat també posseir excel·lents propietats a nivell cardíac: regula el ritme cardíac i produeix vasodilatació coronària, per la qual cosa aquesta planta té propietats cardiotónicas, coronariodilatadoras i hipotensoras.


  DROSERA: Drosera rotundifolia L.  • Planta composta per naftoquinonas, flavonoides, taninos, antocinos, polisacàrids heterogenis i sals minerals.
   Està inclosa dins de les plantes medicinals amb acció antitusiva. Posseeix activitat antitusiva, antiespasmódica i antiinflamatoria.


  MENTA: Menta piperita L. (Lamiáceas)  • Entre els principis actius de la menta cal destacar l'oli essencial i els flavonoides. L'oli essencial li confereix propietats antisèptiques germicidas, antifúngicas i antivíricas, a més de ser lleugerament sedant i antiespasmódico. Els flavonoides li confereixen propietats antiinflamatorias.


  EUCALIPTUS: Eucalyptus globulus Labill. (Mirtáceas)  • Molt efectiu a nivell de l'arbre bronquial. Les fulles de l'eucaliptus contenen tanino, resina, àcids grassos i sobretot, essència, en la qual es troben els seus principis actius: cineol o eucaliptol, hidrocarburs terpénicos, etc. A aquesta essència es deuen les seves propietats expectorantes (afavoridores de l'expulsió de les secrecions), balsámicas, antisèptiques, broncodilatadoras i lleugerament febrífugas (disminueix la febre). L'eucaliptus és una de les plantes més eficaces que es coneixen, per a les afeccions bronquials i pulmonars.  RECORDI


  Els complements alimentosos no deben utilitzar-se com a substituts d'una dieta variada i equilibrada ni d'un estil de vida saludable


  La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstico o prescripció mèdica en cas de dubte consulti con el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 7,00 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Productes relacionats

Composor 08 echina complex 50 ml Soria Natural-sistema immunitari- infecció, grips, refredats, amigdalitis, bronquitis, etc. En malalties cutànies: dermatosis, psoriasis, etc

Composor 08 echina complex 50 ml Soria Natural-sistema immunitari- infecció, grips, refredats, amigdalitis, bronquitis, etc. En malalties cutànies: dermatosis, psoriasis, etc

VITAL SALUD

10,93 € 11,50 €

5%
Molkesol enzimatico de ynsadiet-30 sobres de sabors-Drenante orgànic, digestiu,prebiotico, sensació de sacietat i control de l'apetit.

Molkesol enzimatico de ynsadiet-30 sobres de sabors-Drenante orgànic, digestiu,prebiotico, sensació de sacietat i control de l'apetit.

VITAL SALUD

18,57 € 21,85 €

15%
Prostavital 30 cápsulas Health Aid- Per a mantenir saludable i ajudar en els problemes de pròstata de l'home. Complement alimentós a força de Zinc,seleni,vitamina I,Licopeno,aminoàcids i plantes.

Prostavital 30 cápsulas Health Aid- Per a mantenir saludable i ajudar en els problemes de pròstata de l'home. Complement alimentós a força de Zinc,seleni,vitamina I,Licopeno,aminoàcids i plantes.

VITAL SALUD

21,18 € 22,30 €

5%
ALEQUER-NOVADIET-AL.LÈRGIES-SINTOMAS-Ajuda sa prevenir l'aparició de sintomas en els procesoa al·lèrgics i disminueix la seva intensitat en el cas que es presentin.

ALEQUER-NOVADIET-AL.LÈRGIES-SINTOMAS-Ajuda sa prevenir l'aparició de sintomas en els procesoa al·lèrgics i disminueix la seva intensitat en el cas que es presentin.

VITAL SALUD

13,82 € 14,55 €

5%
Oli Sec de Argán i Escualeno ecològic 100% natural. Esential Aroms 100 ml

Oli Sec de Argán i Escualeno ecològic 100% natural. Esential Aroms 100 ml

VITAL SALUD

15,15 € 15,95 €

5%