VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

NODIJAL SUPER 20 AMPOLLAS DE NOVADIET - DEFENSAS Y ENERGÍA NIÑOS-Complemento alimenticio a base de Pleurotus ostreatus, Jalea Real, Propóleo, Equinácea,Acerola,Vitaminas y Minerales.

16,44 € 17,30 € 5% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL


Ajuda a reforçar el sistema immunitari dels xiquets, estar més protegits de catarros i infeccions respiratòries en mesos més freds, canvis d'estació i de curs escolar, suplementar la dieta diària, ajudar en etapa de creixement i disminuir el cansament.


Complement alimentós a força de Pleurotus ostreatus, Gelea reial, Propóleo, Equinácea,Acerola,Vitamines i Minerals.


PRESENTACIÓ


Envàs de 20 vials de 10 ml.


MANERA D'OCUPACIÓ: • Xiquets d'1 a 3 anys: Prendre mitjà vial (5 ml) al dia, solament o diluït en aigua o suc de fruites.

 • Dosi diària recomanada: mitjà vial.

 • Xiquets de més de 3 anys: Prendre 1 vial (10 ml) al dia, solament o diluït en aigua o suc de fruites.

 • Dosi diària recomanada: 1 vial.


Nota.- Per motius de normativa, en l'etiquetatge de l'envàs s'indica una única manera d'ocupació:


Prendre 1 vial al dia, solament o diluït en aigua o suc de fruites.


PRECAUCIONS • No prenga aquest complement alimentós si és al·lèrgic o intolerant a algun desus ingredients.

 • No es recomana el seu ús durant l'embaràs i la lactància.


Aporta súper poders als xiquets!! • Defenses súper potents perquè s'obliden dels catarros.

 • Ossos súper forts i visió perfecta.

 • Tindran més energia.

 • Rendiran més en el col·legi.


Totes les virtuts de Nodijal, ara reforçat amb Vitamina D i el fong Pleurotus ostreatus.


DECLARACIONS SALUDABLES


* Reglament (UE) Nº 432/2012 de la Comissió de 16 de Maig de 2012 • El coure, les vitamines D, B6 i B12 contribueixen al funcionament normal del sistema immunitari.

 • La vitamina D contribueix al manteniment dels ossos i dents en condicions normals.

 • La riboflavina (B2) contribueix al manteniment de la visió en condicions normals.

 • La riboflavina (B2), les vitamines B6 i B12 ajuden a disminuir el cansament i la fatiga.

 • INFORMACIÓ DE INTERES


  PLEUROTUS, Pleurotus ostreatus P. Kumm.


  Hi ha un gran interès en l'estudi dels fongs, tant de la seua composició nutricional com de la seua composició en principis biològicament actius. Entre els compostos bioactivos dels fongs destaquen, polisacàrid, proteïnes, flavonoides, lignanos, àcids fenòlics, lignines, triterpenos…


  Algunes de les propietats saludables que presenten els fongs i els seus compostos bioactivos són:


  inmunomoduladora, antioxidant,antialérgica, antiobesidad,hipocolesterolemiante,antidiabética,antihipertensiva,hepatoprotectora…


  Els fongs han sigut utilitzats en la medicina tradicional oriental durant centenars d'anys però ha sigut en les últimes tres dècades quan s'han començat a estudiar científicament. Per exemple, en els últims 30 anys s'han aïllat i analitzat molts polisacàrids i complexos polisacàrid proteïna dels fongs. Els efectes més prometedors d'aquestes molècules són la seua capacitat per a modular el sistema immunitari.


  Dins d'aquest grup, els beta glucanos han demostrat ser un dels grups més actius amb efecte inmunomodulador. Els beta glucanos es troben principalment en llevats i fongs.


  L'efecte inmunomodulador dels betaglucanos dels fongs es manifesta en la millorança de la immunitat innata (primera línia defensiva cel·lular, no específica) i de la immunitat adaptativa o adquirida (línia defensiva cel·lular de resposta més específica); ja que es produeix un increment del nombre de macròfags i de limfòcits T i un augment de la seua funcionalitat, que es manifesta en un augment de la producció de citoquinas.


  VITAMINA D


  Els aliments són la principal font de totes les vitamines, excepte de la vitamina D, en la qual solament un 10% és d'origen dietètic. L'altre 90% la produeix el nostre cos a través d'un complex procés que comença en la pell.


  L'exposició de la pell als rajos ultraviolat del sol dóna lloc a la síntesi de Colecalciferol (Vitamina D3). La quantitat sintetitzada depèn, entre altres factors, del temps d'exposició al sol, de l'àrea de pell exposada i de l'edat (els ancians tenen, aproximadament, la meitat de capacitat de síntesi que els joves). El colecalciferol sintetitzat en la nostra pell i la vitamina D dels aliments no són vitamines D actives, sinó que són provitaminas que necessiten activar-se.


  La provitamina D, tant la sintetitzada en pell com l'absorbida en intestí prim procedent de la dieta, es transporta al fetge, on pateix una primera hidroxilación i, més tard, al renyó on es hidroxila per segona vegada, convertint-se en el metabòlit actiu de la vitamina D: 1,25(OH)2D3 o 1,25,dihidroxicolecalciferol.


  Encara que la vitamina D dietètica suposa un petit percentatge, hem d'intentar consumir els aliments que la contenen. La font dietètica de vitamina D majoritària és el peix blau: oli de fetge de bacallà, areng, verat, salmó, anxoves, sardines, tonyina… Els fongs, l'ou i els làctics, també aporten vitamina D, encara que en una quantitat menor.


  És conegut que existeix una deficiència de vitamina D en la població general, sent els xiquets i els ancians els que tenen un major risc de patir dèficit. Segons la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura), actualment a Espanya, la deficiència de vitamina D és el dèficit vitamínico més freqüent; encara que, en la majoria dels casos, no són dèficits greus.


  La vitamina D pertany al grup de les vitamines liposolubles. És una vitamina fonamental per a la salut i el benestar general. Les funcions més importants de la vitamina D són les següents:  • La vitamina D contribueix al manteniment dels ossos i de les dents en condicions
   normals, en promoure la seua correcta mineralització.

  • És la responsable, al costat de l'hormona paratiroidea, que l'absorció i la utilització del calci i del fòsfor siguen les correctes per a mantenir els nivells circulants adequats.

  • El dèficit sever de Vitamina D ocasiona raquitismo en xiquets i osteomalacia en adults.

  • Contribueix al procés de divisió cel·lular. Pel que la vitamina D és fonamental per al creixement i desenvolupament del cos humà.

  • Contribueix al funcionament normal dels músculs.

  • Contribueix al funcionament normal del sistema immunitari. La vitamina D és
   fonamental per a la síntesi i el bon funcionament dels limfòcits T.


  GELEA REIAL


  La gelea reial és un producte natural elaborat per les abelles obreres. És un complement alimentós considerat, per molts, un superalimento. I és que tant la seua composició com les propietats funcionals que posseeix, així ho corroboren. Avui els estudis científics recolzen i expliquen les propietats beneficioses que ja es coneixien pel seu ús tradicional.


  L'ampli ventall de substàncies que la formen, li aporten un alt valor nutricional. La seua composició principal és la següent:  • Hidrats de carboni; proteïnes, entre elles gammaglobulina i albúmina, i també aminoàcids com arginina, valina, lisina, metionina, prolina…; lípids: cal destacar en la seua composició a un àcid gras específic de la gelea reial, el 10-HDA (àcid 10-hidroxidecenóico), que s'utilitza com a marcador per a valorar la seua qualitat.

  • La gelea reial és rica en vitamines A, C, D, I i en vitamines del grup B. I, també, en sals minerals de calci, coure, ferro, fòsfor, seleni, manganés i zinc.

  • A més, posseeix enzims, glucósidos, esteroles, flavonoides…


  Segons la literatura científica, la gelea reial posseeix propietats funcionals molt importants per a la salut i el benestar de qui la consumeix: • Es diu que és reconstituent, energètica i estimulant, per la qual cosa s'usa com un tònic natural en totes les edats de la vida, des de la infància a la tercera edat. La gelea reial se sol consumir en moments de sobrecàrrega física i mental, en convalescències, en els canvis d'estació, en estats asténicos i de cansament... Ha demostrat millorar el rendiment físic i psíquic de qui la consumeix.

 • En diferents estudis ha demostrat tenir activitat antisèptica, desinfectant i inmunoestimulante. El que la converteix en un complement molt eficaç per a afrontar amb èxit la tardor i l'hivern, durant els quals augmenten els episodis infecciosos respiratoris.

 • L'activitat antioxidant observada s'associa a la seua composició en esteroles i flavonoides, entre uns altres.

 • S'ha vist que actua sobre el sistema nerviós proporcionant una millor resistència als estats de nerviosisme i d'alteració de l'ànim. El seu consum produeix benestar.


 • PROPÓLEO


  El propóleo o propolis és una substància resinosa que les abelles transformen i elaboren a partir de diferents plantes i que utilitzen com a material de construcció i aïllament (s'utilitza per a segellar esquerdes i orificis del rusc i embalsamar intrusos), així com de protecció i defensa enfront de les agressions del mitjà extern, garantint l'asèpsia del rusc.


  El propóleo és ric en resines i bàlsams (50-55%), ceres (25-35%), pol·len i una fracció d'oli essencial. Posseeix una composició complexa, en la qual destaquen substàncies de gran valor biològic com els bioflavonoides (galangina, crisina, quercetina, apigenina…), àcids aromàtics (àcid cafeico, àcid cinámico…), àcids orgànics, taninos, cumarinas… També conté aminoàcids, vitamines i minerals.


  S'han estudiat les diferents propietats beneficioses per a la salut que aporta el consum de propóleo:  • Activitat antisèptica, contra un ampli espectre de microorganismes (bacteris, fongs i virus). Evita que s'estenguen les infeccions. La capacitat antibiótica enfront de bacteris Gram + i Gram - es deu principalment al seu contingut en àcid benzoico i cinámico. La galangina i l'àcid fenòlic contribueixen a l'activitat bacteriostática i bactericida i l'acció antimicótica del propóleo es deu a la presència d'àcid cafeico.

  • És inmunoestimulante: augmenta la resistència natural de l'organisme, ajudant a prevenir processos infecciosos. Diversos estudis realitzats han demostrat que el propóleo estimula la fagocitosi, eliminant ràpidament la flora patògena en les zones d'inflamació, alhora que augmenta l'activitat dels limfòcits, estimulant la producció d'anticossos.

  • Antioxidant: El consum de propóleo augmenta l'activitat de l'enzim superóxido dismutasa, la qual cosa explica la seua activitat antioxidant12.

  • I presenta, també, acció antinflamatoria i analgésica lligades al seu contingut en olis volàtils o essencials.


  EQUINACEA, Echinacea purpurea L. Moench


  Planta usada tradicionalment pels indis natius d'Amèrica del Nord, tant de forma oral com tòpicament. Presenta una excel·lent tolerància. S'empra l'arrel, rica en principis actius com són:  • Oli essencial, resina, fitosteroles, àcids fenòlics i polisacàrids.


  Els estudis duts a terme determinen que aquesta planta presenta activitat inmunomoduladora i inmunoestimulante. S'ha vist que estimula la fagocitosi, indueix la producció de citocines i estimula la proliferació linfocitaria.


  Presenta activitat antisèptica, sent excel·lent la seua eficàcia antiviral, antibacteriana i antifúngica; pel que la equinácea està indicada en infeccions de qualsevol etiologia.


  La major part de les publicacions relacionades amb l'ús terapèutic de la equinácea fan referència a la prevenció o tractament de les infeccions del tracte respiratori superior, tant en adults, com en xiquets. Pel que està especialment indicada per al tractament i la prevenció del refredat comú i la grip.


  L'arrel de equinácea també té activitat antiinflamatoria. Resultat d'inhibir la síntesi de prostaglandines i leucotrienos i a l'enzim hialuronidasa.


  ACEROLA, Malpighia glabra L.


  Fruit de l'arbust anomenat atzeroler, carnoso i de petita grandària, també conegut com a “Cirera de les Índies Occidentals” o “Cirera de Barbados”.


  Té un alt contingut en vitamina C, a més de carotenoides, flavonoles, catequinas i taninos, que li atorguen gran valor nutritiu i propietats saludables. És considerada per molts com un fruit anti-aging o antienvejecimiento.


  La vitamina C és una vitamina molt important per al bon funcionament de l'organisme en participar en múltiples funcions. La Vitamina C contribueix:  • A la protecció de les cèl·lules enfront del dany oxidatiu; té acció antioxidant.

  • Al funcionament normal del sistema immunitari. De tal forma que, tradicionalment, es consumeix la vitamina C com a preventiu de catarros i infeccions13.

  • A la formació de col·làgen per al funcionament normal dels ossos, cartílags, pell, gots sanguinis, dents i genives.

  • Al metabolisme energètic normal.

  • Al funcionament normal del sistema nerviós i a la funció psicològica normal.

  • Ajuda a disminuir el cansament i la fatiga.

  • Millora l'absorció del ferro.

  • Ajuda a regenerar la forma reduïda de la vitamina I.


  VITAMINA I


  Vitamina liposoluble. El terme de vitamina I és genèric i s'utilitza per a descriure tots els derivats tocoferoles i tocotrienoles que manifesten l'activitat de el α-tocoferol. Les fonts dietètiques principals són l'oli de germen de blat, oli de girasol, les “pipes” (llavors de girasol), avellanes, ametles…


  En l'organisme s'emmagatzema en els teixits grassos, com el teixit adipós, el fetge, el múscul...


  Aquesta vitamina és un antioxidant que protegeix els àcids grassos poliinsaturados cel·lulars (presents en les membranes i en altres estructures) contra l'acció negativa dels radicals lliures i els productes d'oxidació. Aquesta vitamina exerceix la seua acció al costat de la vitamina C, el seleni i altres enzims d'acció antioxidant.


  VITAMINES B1, B2, B6, B12


  Les vitamines del grup B són vitamines hidrosolubles, relacionades amb el metabolisme cel·lular. Les seues funcions més importants són:  • Aquestes quatre vitamines del grup B contribueixen al metabolisme energètic normal i al funcionament normal del sistema nerviós.

  • Les vitamines B2, B6 i B12 ajuden a disminuir el cansament i la fatiga.

  • Les vitamines B1 i B12 contribueixen a la funció psicològica normal.

  • Les vitamines B6 i B12 contribueixen a la formació normal dels glòbuls rojos i al funcionament normal del sistema immunitari.

  • A més, la vitamina B2 contribueix al manteniment de la visió, de la pell i de les mucoses en condicions normals i a la protecció de les cèl·lules enfront del dany oxidatiu.

  • I la vitamina B6 contribueix al metabolisme normal de les proteïnes i del glucògen.


  VITAMINA A, Beta-caroteno


  El beta-caroteno pertany a la família dels carotenoides, pigments naturals presents en els vegetals, responsables del seu color intens.


  La vitamina A està present de forma natural en les carlotes, espinacs, mànec, papaya, pebrot roig… El beta-caroteno presenta activitat antioxidant, en neutralitzar l'acció negativa de l'excés de radicals lliures d'oxigen.


  Les funcions més importants de la Vitamina A so:  • Contribuir al manteniment de la visió en condicions normals.

  • Contribuir al manteniment de la pell i mucoses en condicions normals.

  • Contribuir al funcionament normal del sistema immunitari.

  • Contribuir al metabolisme normal del ferro.


  MANGANÉS i COURE


  El coure contribueix al funcionament normal del sistema immunitari i del sistema nerviós.


  El manganés contribueix al manteniment dels ossos en condicions normals.


  I el manganés i el coure contribueixen a la protecció de les cèl·lules enfront del dany oxidatiu i al metabolisme energètic normal.


  RECORDE


  Els complements alimentosos no han d'utilitzar-se com a substituts d'una dieta variada i equilibrada ni d'un estil de vida saludable.


  La informació continguda en la nostra web tenen únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

  Enviament gratuït

  En compres amb un import superior a 50,00 €

  Enviament a domicili

  Enviament a Espanya des de 7,00 €

  Enviament internacional des de 19,00 €

  Productes relacionats

  Jarabe de Pino de Ynsadiet-catarros-grips-tos-enfortir sistema immunológic

  Jarabe de Pino de Ynsadiet-catarros-grips-tos-enfortir sistema immunológic

  VITAL SALUD

  7,55 € 7,95 €

  5%
  Colageno Opti-Mix 6 amb Hidro Curcumin (microesferas d'alta absorció)-GSN-Ajuda per a mantenir ossos i articulacions en un estat saludable, a més de reduir la inflamació i el dolor.

  Colageno Opti-Mix 6 amb Hidro Curcumin (microesferas d'alta absorció)-GSN-Ajuda per a mantenir ossos i articulacions en un estat saludable, a més de reduir la inflamació i el dolor.

  VITAL SALUD

  21,80 € 22,95 €

  5%
  Prostavital 30 cápsulas Health Aid- Per a mantenir saludable i ajudar en els problemes de pròstata de l'home. Complement alimentós a força de Zinc,seleni,vitamina I,Licopeno,aminoàcids i plantes.

  Prostavital 30 cápsulas Health Aid- Per a mantenir saludable i ajudar en els problemes de pròstata de l'home. Complement alimentós a força de Zinc,seleni,vitamina I,Licopeno,aminoàcids i plantes.

  VITAL SALUD

  21,18 € 22,30 €

  5%
  Nefronal de Novadiet-Renyons-Diurético-Sistema urinario

  Nefronal de Novadiet-Renyons-Diurético-Sistema urinario

  VITAL SALUD

  17,62 € 18,55 €

  5%
  Fost Print Sport de Soria Natural-Suport nutricional per a aportar energia extra necessaris en la pràctica de qualsevol esport. Complement alimentós a força de Gelea reial, Ginseng, Propóleo, vitamines, aminoàcids, enzims etc.

  Fost Print Sport de Soria Natural-Suport nutricional per a aportar energia extra necessaris en la pràctica de qualsevol esport. Complement alimentós a força de Gelea reial, Ginseng, Propóleo, vitamines, aminoàcids, enzims etc.

  VITAL SALUD

  21,05 € 23,39 €

  10%