VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

ALEQUER-NOVADIET-AL.LÈRGIES-SINTOMAS-Ajuda sa prevenir l'aparició de sintomas en els procesoa al·lèrgics i disminueix la seva intensitat en el cas que es presentin.

13,82 € 14,55 € 5% IVA inclòs

T'oblidessis que ets al·lèrgic!!


ÚS TRADICIONAL


Ajuda a prevenir l'aparició de sintomas en els procesos al·lèrgics (al·lèrgia primaveral, al·lèrgies que cursen amb símptomes respiratoris...) i disminueix la seva intensitat en el cas que es presentin.


Complement alimentós abase de Quercitina, Eufrasia, Cúrcuma, ortiga Verda, Grosellero negre i Seleni.


COM ACTUA ALEQUER


Alequer és un complement eficaç tant per evitar que es desencadeni la resposta al·lèrgica com per minimitzar els símptomes típics de l'al·lèrgia. La raó és que els seus ingredients actuen sobre els diferents elements i cèl·lules que intervenen en una reacció al·lèrgica, exercint un control global de la situació.


PRESENTACIÓ


Caixa de 60 càpsules vegetals


SUGGERIMENT D'ÚS


Prendre 1 càpsula abans del desdejuni i sopar, amb ajuda d'aigua o suc de fruites. Dosi diària recomanada: 2 càpsules.


PRECAUCIONS • No es recomana el seu ús durant l'embaràs i la lactància.

 • No prengui aquest complement alimentós si és al·lèrgic o intolerant a algun dels seus ingredients.


DECLARACIONS DE SALUT


El seleni contribueix al funcionament normal del sistema immunitari.INFORMACIÓ DE INTERESEL SISTEMA IMMUNOLÒGIC


Múltiples microorganismes ens envolten i molts d'ells són patògens, per això necessitem sistemes corporals que garanteixin la seva neutralització si aconsegueixen entrar en el nostre organisme. La principal funció del sistema immunitari consisteix a acceptar o tolerar “el propi” del cos humà i eliminar “el cas estrany” a ell.


El sistema immunitari presenta una gran complexitat estructural, cel·lular i de regulació. Es troba disseminat per tot l'organisme en forma d'òrgans ben delimitats (medul·la òssia, estafa, melsa, amígdales…) o en forma d'acumulacions difuses; al conjunt d'aquests òrgans també se li denomina sistema limfàtic.


Les reaccions immunològiques són les respostes específiques que té l'organisme enfront de substàncies estranyes (no sempre patògenes), amb la finalitat de neutralitzar-les i eliminar-les i mantenir la integritat del cos. Les cèl·lules inmunocompetentes són els limfòcits B i T i també els macròfags, cèl·lules NK (Natural Killer), neutròfils, mastòcits… Els anticossos són les proteïnes específiques (immunoglobulines A, I, M, G…) produïdes pels limfòcits que reconeixen als diferents antígens (elements “estranys” a l'organisme, patògens o no) i s'uneixen a ells per neutralitzar-los. Els limfòcits B no poden penetrar en les cèl·lules, de manera que el treball d'atacar aquestes cèl·lules diana es deixa als limfòcits T.COM ES PRODUEIX LA REACCIÓ AL·LÈRGICA


Com ja s'ha dit, l'al·lergogen és una substància innòcua per a la majoria de la població, que no obstant això desencadena una reacció en les persones sensibilitzades a ell, la reacció al·lèrgica, que és una resposta enèrgica, ràpida i específica.


La primera vegada que una persona entra en contacte amb una substància que és un al·lergogen per a ella, se sensibilitza a aquest al·lergogen i el seu sistema immunitari produeix una sèrie d'anticossos (tipus immunoglobulina I, Ig I) específics contra els antígens d'aquest al·lergogen i els uns i els altres s'uneixen. Els mastòcits, els basófilos i els eosinòfils són tres tipus de cèl·lules del sistema immunitari capaços de fixar en la seva superfície anticossos tipus IgE. Quan es torna a tenir contacte amb l'al·lergogen (la segona vegada i posteriors) es produeix una interacció amb la IgE fixada a aquestes cèl·lules i es desencadena una cascada d'esdeveniments que comença amb l'alliberament de la histamina emmagatzemada a l'interior dels mastòcits; es parla de la “degranulación” dels mastòcits, en estar la histamina emmagatzemada en grànuls.Els mastòcits es troben essencialment en els teixits. Es troben en grans quantitats en pell i en les mucoses del tracte digestiu i de les vies aèries. Els basófilos solen trobar-se circulant en sang. Els eosinòfils es troben circulant en sang i també en la mucosa intestinal i en altres òrgans; els seus nivells circulants en sang s'eleven en les malalties al·lèrgiques. Els eosinòfils juguen un paper important en la perpetuació del procés inflamatorio associat a les respostes al·lèrgiques, per l'alliberament de les substàncies del seu interior.


La histamina afecta als teixits corporals i produeix inflamació, sent la major responsable dels símptomes. La reacció al·lèrgica és impulsada per les cèl·lules Th2 alliberant-se altres mediadors químics amb potents propietats inflamatorias: leucotrienos, prostaglandines, citosines (interleucinas 4, 5, 9, 13...)


L'alliberament d'histamina origina una sèrie de símptomes que variaran segons la zona afectada: • Reaccions a nivell de les mucoses (nasofaríngea, conjuntival, bronquial): conjuntivitis, rinitis, asma, tos, edema de glotis…

 • Reaccions a nivell de la pell: dermatitis atópica, urticaria…

 • Reaccions a nivell gastrointestinal: dolor abdominal, nàusees, vòmits, diarrees…

 • Reacció generalitzada: xoc anafiláctico; reacció molt greu que pot arribar a ser mortal.


El nostre sistema immunitari porta un registre de cada antigen amb els quals es troba al llarg de la vida (en respirar, en menjar, per contacte amb la pell…) i els memoritza per poder lluitar contra ells en posteriors “trobades”, en cas que sigui necessari.


CONSELLS PER MINIMITZAR ELS SÍMPTOMES


És important prevenir el contacte amb l'al·lergogen: • Usar humidificadores i aire condicionat amb filtre anti-pol·len.

 • Evitar les activitats a l'aire lliure entre les 5:00h i les 10:00 H i entre les 19:00 i les 22:00 H, període en el qual la concentració de pol·len és major en l'atmosfera. Romandre a casa amb les finestres tancades.

 • Permanecer en espacios cerrados especialmente en días de mucho viento.

 • Usar ulleres de sol.

 • En els viatges amb cotxe mantenir les finestres tancades.

 • Dutxar-se i canviar-se de roba en tornar a casa (el pol·len pot haver-se dipositat sobre el pèl i la roba).

 • Evitar viajar a las zonas donde haya mayor concentración de polen.

 • No penjar la roba a l'aire lliure per assecar-la.

 • Evitar dur a terme activitats que puguin remoure partícules de pol·len, com per exemple tallar la gespa o escombrar la terrassa.

 • No dormir prop d'arbres o plantes.


 • INGREDIENTS ACTIUS DE ALEQUER


  QUERCETINA


  És un polifenol natural del grup dels bioflavonoides. Està present en diferents vegetals (cebes, bròcoli), fruites (poma, raïms), te, va venir i plantes. La quercetina incorporada en Alequer procedeix dels botons florals de Sophora japonica L., arbre conegut com Sófora o acàcia del Japó.


  La quercetina té importants propietats antioxidants i antiinflamatorias que han estat demostrades en molts estudis tant in vitro com in vivo.


  El seu mecanisme d'acció antialérgico és ajudar a estabilitzar els mastòcits, inhibint la seva activació i evitant la degranulación. De tal forma que:  • S'inhibeix l'alliberament d'enzims i mediadors proinflamatorios com les interleukinas 6 i 8 (IL-6, IL-8) i el factor de necrosi tumoral (FNT).

  • S'inhibeix l'alliberament dels seus mediadors al·lèrgics: histamina, leucotrienos i prostaglandines.


  La quercetina és un potent supresor de les respostes en curs de les reaccions al·lèrgiques alimentàries, intervingudes per Immunoglobulina I. Shishehbor i els seus col·laboradors van estudiar els efectes de la quercetina sobre la reacció anafiláctica induïda per al·lèrgia al cacauet6 i van veure com era capaç de frenar la cascada de respostes contra les proteïnes de cacauet.


  També és eficaç i mitiga els símptomes de la rinitis al·lèrgica i de l'asma bronquial.  EUFRASIA, Euphrasia officinalis L., part aèria.


  Planta que els seus principals constituents són: polifenoles, àcids fenòlics (com l'àcid cafeico o el clorogénico), flavonoides, taninos i iridoides. La part emprada és la part aèria de la planta que es recol·lecta durant la floració.


  Tradicionalment aquesta planta s'ha usat en afeccions oculars com conjuntivitis (tant al·lèrgica com a infecciosa), blefaritis, mussols, fatiga ocular… per millorar la irritació i la inflamació dels ulls.


  També s'ha utilitzat per alleujar la irritació nasal de les rinitis al·lèrgiques i els refredats.


  Presenta activitat antiinflamatoria, que s'atribueix als iridoides que conté.  CÚRCUMA, Curcuma longa L., arrel.


  L'arrel de la cúrcuma és rica en uns compostos polifenólicos, els curcuminoides, que són els components responsables de la seva activitat; d'ells, el més abundant és la curcumina.


  La curcumina posseeix un potent efecte antiinflamatorio i propietats antialérgicas provades en diferents estudis.


  Estudis in vivo i in vitro han demostrat que la curcumina inhibeix la migració i l'activació dels mastòcits intervinguda per la immunoglobulina I i, per tant, inhibeix la seva degranulación i l'alliberament d'histamina i d'altres mediadors al·lèrgics. També modula l'activitat de les cèl·lules T (Th2). I el seu efecte antiinflamatorio ho aconsegueix a través de diferents vies, com disminuir l'activitat d'enzims proinflamatorias com la COIX-2.


  La curcumina millora els símptomes al·lèrgics secundaris a la inflamació.  ORTIGA VERDA, Urtica dioica L., fulles.


  Existeix evidència preliminar que les fulles de l'ortiga podrien millorar i disminuir els símptomes de la rinitis al·lèrgica. Prenent ortiga al primer senyal de símptomes sembla proporcionar una millorança subjectiva.


  Els efectes antialérgicos semblen estar intervinguts a través de vies antiinflamatorias.


  Així, s'ha vist que les fulles d'ortiga verda són antagonistas de la histamina i inhibidores de la triptasa dels mastòcits, enzim relacionat amb la reacció anafiláctica. El seu efecte antiinflamatorio també s'aconsegueix per inhibir als enzims proinflamatorias COIX-1 i COIX-2, mecanisme involucrat en la millorança dels símptomes de la rinitis. També és capaç de disminuir els mediadors inflamatorios com la IL-6 i el FNT-alfa.  GROSELLERO NEGRE, Ribes nigrum L., fulles.


  El grosellero negre és una planta amb importants propietats antiinflamatorias. Ja que aquesta planta estimula de manera fisiològica l'escorça de les glàndules suprarenals, estimulant la producció hormonal, sobretot de cortisol, que té un efecte antiinflamatorio potent. El cortisol bloqueja la resposta inflamatoria en les reaccions al·lèrgiques, en inhibir l'alliberament de les molècules proinflamatorias.  La millora de la resposta immunitària és atribuïble a la capacitat del grosellero negre per disminuir la producció de prostaglandina I2 (PG I2). Això es va comprovar en un estudi randomizado doble cec10, que van dur a terme Wu i els seus col·laboradors, per valorar els efectes en la resposta immune de la suplementación amb oli de llavor de grosellero negre enfront de placebo.


  SELENI


  El llevat Saccharomyces cerevisiae conté seleni lligat orgànicament a les seves proteïnes; aquest seleni és el de major biodisponibilidad i, per tant, és la forma més adequada de seleni per a complements nutricionals.


  Aquest mineral és important per a la salut, doncs intervé en el funcionament normal de diferents sistemes i aparells i és fonamental per al manteniment de moltes funcions corporals. Se sap que, entre altres accions, el seleni contribueix al funcionament normal del sistema immunitari i a la protecció de les cèl·lules enfront del dany oxidatiu, és a dir, el seleni presenta activitat antioxidant.  RECORDI


  Els complements alimentosos no han d'utilitzar-se com usustitutos d'una dieta variada i equilibrada, ni d'un estil de vida saludable.


  La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas dubta consulti sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 7,00 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 9:00 a 18:00 h

Productes relacionats

AGE EXTREME-Crema antiedad, antimanchas amb protector solar

AGE EXTREME-Crema antiedad, antimanchas amb protector solar

VITAL SALUD

24,13 € 25,40 €

5%
Herbetom 4 Gastricol de Bioserum-per a favorir un procés digestiu saludable.

Herbetom 4 Gastricol de Bioserum-per a favorir un procés digestiu saludable.

VITAL SALUD

14,54 € 15,30 €

5%
Aprolis Erysim Forte de Dieteticos Intersa-molèsties en la gola i suavitzar-la. Ideal per a persones que forcen la veu.

Aprolis Erysim Forte de Dieteticos Intersa-molèsties en la gola i suavitzar-la. Ideal per a persones que forcen la veu.

VITAL SALUD

10,21 € 10,75 €

5%
VITALOSSEA COLAGENPRO-COLÁGENO PARA LAS ARTICULACIONES-1 càpsula al dia és suficient.COLAGENPRO afavoreix la mobilitat i la regeneració articular i protegeix les articulacions de les càrregues que pateixen quotidianament o durant l'exercici físic.

VITALOSSEA COLAGENPRO-COLÁGENO PARA LAS ARTICULACIONES-1 càpsula al dia és suficient.COLAGENPRO afavoreix la mobilitat i la regeneració articular i protegeix les articulacions de les càrregues que pateixen quotidianament o durant l'exercici físic.

VITAL SALUD

13,06 € 13,75 €

5%
 Colestia de Novadiet- Baixar nivells de colesterol

Colestia de Novadiet- Baixar nivells de colesterol

VITAL SALUD

12,78 € 13,45 €

5%