VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Aloe Fresh Retard Blanqueador 100 ml-Dentifrici natural en gel amb acció retard, indicat sobretot per l'acció blanquejadora natural que exerceix sobre les dents; el seu ús constant garanteix la recuperació gradual al color blanc de l'esmalt.

5,69 € 5,99 € 5% IVA inclòs

DENTIFRICI NATURAL AMB ACCIÓ DE BLANQUEAMIENTO


Dentifrici natural en gel amb acció retard, indicat sobretot per l'acció blanquejadora natural que exerceix sobre les dents; el seu ús constant garanteix la recuperació gradual al color blanc de l'esmalt.


INGREDIENTS ACTIUSPRESENTACIÓ • 100 ml tub.

 • Sabor menta forta.PER A DENTS GROGUENQUES PER: • Te i Cafè.

 • Vi negre.

 • Fum.

 • Taques.SUGGERIMENT D'ÚS


Raspallar correctament les dents almenys 1 minut després de cada menjar.


Raspallar meticulosament per totes i cadascuna de les cares de les dents d'a dalt a a baix i la llengua.NO CONTÉ • Sense Fluor.

 • Sense Parabenos.

 • Sense conservants.

 • Sense colorants artificials.

 • Sense sacarina ( en el seu lloc s'utilitza Xilitol, que evita el creixement del bacteri procedent dels azucares i causant de la placa i càries).

 • Sense SLS (Sodium Laureth Sulfate) ni SLES (Sodium Lauryl Sulfate), substancies detergents i blanquejadores molt agressives per a l'esmalt i les genives.FLUOR


El Fluor és una toxina amb una toxicitat lleugerament superior a la del plom. El servei publique dentístico USA afirme que el Fluor fa els ossos més febles (osteoporosis) i l'esmalt de les dents més poroses, nociu per als renyons i un possible carcinógeno. Algunes investigacions demostren que els adults poden assimilar fins a 0,5 ppm de Fluor cada vegada que es raspallen les dents amb un dentifrici normal amb Fluor i els xiquets poden ingerir una quantitat major; però els nivells propers a 0,4 ppm poden provocar danys renals. La directiva Europea 2009/19(CE va introduir a Europa l'obligació d'afegir un advertiment sobre l'etiqueta dels dentifricis amb Fluor, per a compostos regulats que porten aquesta substància, o ja algunes nacions han prohibit la venda del productes amb Fluor.OBSERVACIONS


Producte microbiológicamente provat i subjecte a proves de tolerabilidad.


Apte per a xiquets a partir de 3 anys.CAMP D'ACCIÓ


Dentifrici en gel d'origen natural amb acció Retard. Conté una combinació única d'ingredients naturals actius per a un somriure més blanc de forma natural. L'acció Retard es deu a la presència de Carboximetil chitosan, estudis recents han demostrat la seua utilitat per a la prevenció de les càries i del carrall. L'efecte tamponador roman en les genives i les dents durant almenys 5 hores, temps aproximat que transcorre entre els raspallats. El Xilitol és un edulcorant d'origen natural no cariogénico que té la particularitat de no ser fermentat per bacteris de la cavitat bucal i per tant inhibeix la formació dels àcids que corroeixen l'esmalt.ALOE VERA


En els dentifricis estàndards, trobem un percentatge d'aigua que no posseeix cap funció benèfica. Amb Aloe Vera Fresh, aquest percentatge d'aigua es reemplaça amb gel Aloe Veja combinat amb un conjunt d'ingredients naturals actius molt eficaços i seleccionats amb molta cura per a crear un dentifrici realment excepcional.AMB ACCIÓ • Anti-irritativa.

 • Anti-inflamatoria.

 • Bactericida.

 • Fungicida.

 • Antiviral.

 • Cicatrizante.RECORDE


La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

Drenactif Sense 500 ml-Intersa-depurativo natural sense cafeina.drena,purifica i elimina,per a mantenir una salut i un pes adequat,sense cafeïna i sense algues, edulcorat amb estevia.

Drenactif Sense 500 ml-Intersa-depurativo natural sense cafeina.drena,purifica i elimina,per a mantenir una salut i un pes adequat,sense cafeïna i sense algues, edulcorat amb estevia.

VITAL SALUD

17,50 € 19,45 €

10%
Redon Xarop Propólis Bio

Redon Xarop Propólis Bio

La botiga natural

14,50 € 17,18 €

16%
Hipermonium Retard de Derbós-Ajuda per a facilitar la relaxació i dormir a les nits.

Hipermonium Retard de Derbós-Ajuda per a facilitar la relaxació i dormir a les nits.

VITAL SALUD

19,85 € 20,90 €

5%
Vitasor 4 Complejo Total

Vitasor 4 Complejo Total

La botiga natural

12,00 €

ROMERO EXTRACTO

ROMERO EXTRACTO

La botiga natural

10,85 €