VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Aloe Fresh Retard Sensitivo 100 ml-Dentifrici amb acció retard. La seua acció lenitiva, retorna la salut a les genives sagnants i adolorides; el seu ús constant reforça les genives, limitant la sensació de dolor, sagnat i fragilitat.

5,69 € 5,99 € 5% IVA inclòs

DENTIFRICI NATURAL PER A les DENTS I GENIVES SENSIBLES.


Dentifrici amb acció retard. La seua acció lenitiva, retorna la salut a les genives sagnants i adolorides; el seu ús constant reforça les genives, limitant la sensació de dolor, sagnat i fragilitat.


INGREDIENTS ACTIUS


Aloe vora, Bedoll, Bardana, Cinc en branca, Vit C, Oli de l'arbre del te, Sílice, Menta i Mentol, Carboximetil Chitosan.


PRESENTACIÓ

 • 100 ml en tub.

 • Sabor menta forta.


PROTECCIÓ NATURAL CONTRA: • PLACA.

 • CARRALL.

 • MALAMENT ALÈ.

 • CÀRIES.

 • HIPERSENSIBILITAT.

 • DECOLORACIÓN.


NO CONTÉ: • Sense Fluor.

 • Sense Conservants.

 • Sense Colorants artificials.

 • Sense Sacarina ( en el seu lloc s'utilitza Xilitol, que evita el creixement del bacteri procedent dels azucares i causant de la placa i càries).

 • Sense SLS ( Sodium Laureth Sulfate) ni SLES ( Sodium Lauryl Sulfate), Substancies detergents i blanquejadores molt agressives per a l'esmalt i les genives.


FLUOR


Moltes publicacions científiques avalen el fet que el Fluor és perillós i nociu per als ossos i els renyons: Algunes investigacions indiquen que el Fluor és nasa menys que un possible carcinógeno. El Fluor és una toxina amb toxicitat lleugerament superior a la del plom: El servei publique dentístico USA afirme que el Fluor fa els ossos més febles (osteoporosis) i l'esmalt de les dents més porós. Des de l'abril de 1997, en els estats units, tots els dentifricis amb fluor han de portar una etiqueta que indica als pares com comportar-se si el xiquet ingereix una quantitat de dentifrici superior a un pèsol i la FDA considera el Fluor un nou medicament l'eficàcia del qual i seguretat queden encara desconegudes. Algunes investigacions demostren que els adults poden assimilar fins a 0,5 ppm de Fluor cada vegada que es raspallen les dents amb un dentifrici normal amb Fluor i que els xiquets xicotets poden ingerir una quantitat major; però els nivells de Fluor propers a 0,4 ppm poden provocar danys renals. ( Renal Frailure and Fluorosis, fluorine and dental health, Jama 222:783-785., 1972). La directiva Europea 2009/129/CE va introduir a Europa l'obligació d'afegir un advertiment sobre l'etiqueta dels dentifricis amb Fluor, per als compostos regulats que porten aquesta substància i ja algunes nacions han prohibit la venda de productes amb Fluor.


OBSERVACIONS • Producte microbiológicamente provat subjecte a proves de tolerabilidad.

 • Apte per a xiquets a partir de 8 anys.


SUGGERIMENT D'ÚS


Raspallar correctament les dents almenys 1 minut després de cada menjar.


Raspallar meticulosament per totes i cadascuna de les cares de les dents d'a dalt a a baix i la llengua.


CAMP D'ACCIÓ


Aloe Fresh Sensitiu dentifrici en gel d'Origen Natural i acció RETARD, conté una combinació única d'ingredients naturals actius per a dents i genives sensibles. L'acció RETARD es deu a la presència del Carbossimetilchitosano, estudis recents han demostrat la seua utilitat per a la prevenció de les càries i del carrall. L'acció tamponadora roman en les genives i les dents mantenint el seu efecte durant almenys 5 hores, temps aproximat que transcorre entre els raspallats. El Xilitol és un edulcorant d'origen natural no cariogénico que té la particularitat de no ser fermentat pels bacteris de la cavitat oral i per tant no permet la formació dels àcids que corroeixen l'esmalt.


ACCIÓ RETARD


L'acció Retard dels productes Aloe Fresh és deguda a la introducció en les formulacions del Carboximetal chitosan, in derivat de l'exosquelet dels crustacis. Molts estudis clínics subratllen la seua utilitat en la prevenció de les càries i de la periodontitis: aquestes característiques, juntament amb l'acció cicatrizante i hemostática, tornen al Carboximetal chitosan un element fonamental per a una moderna línia de dentifricis. El Carboximetal Chitosan, emprat dins d'un dentifrici, desenvolupa nombroses funcions: 1) neutralitza l'àcid làctic equilibrant el pH de la cavitat oral i prevé la formació de càries; 2) queda sobre les mucoses i les dents moltes hores, garantint l'efecte Retard; a més, la seua fixació a les dents impedeix l'adhesió de Candida i Streptococcus; 3) es va demostrar l'acció antimicrobiana del Carboximetil chitosan els següents microorganismes: Staphylococcus aureus, Streptococcus mutans, S. fecalis, S. mitis, Citrobacter, Proteus mirrabilis, Klebsiella pseumoniae., Pseudomonas aeruginosa, Candida albicans.


ALOE VERA


En els dentifricis estàndards, trobem un percentatge d'aigua que no posseeix cap funció benèfica. Amb Aloe Vera Fresh, aquest percentatge d'aigua es reemplaça amb el gel Aloe Vera combinat amb in conjunt d'ingredients naturals actius molt eficaços i seleccionats amb molta cura per a crear un dentifrici realment excepcional.


AMB ACCIÓ • Anti-irritativa.

 • Anti-inflamatoria.

 • Bactericida.

 • Fungicida.

 • Antiviral.

 • Cicatrizante.


RECORDE


La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 7,00 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 9:00 a 18:00 h

Productes relacionats

Drenactif Sense 500 ml-Intersa-depurativo natural sense cafeina.drena,purifica i elimina,per a mantenir una salut i un pes adequat,sense cafeïna i sense algues, edulcorat amb estevia.

Drenactif Sense 500 ml-Intersa-depurativo natural sense cafeina.drena,purifica i elimina,per a mantenir una salut i un pes adequat,sense cafeïna i sense algues, edulcorat amb estevia.

VITAL SALUD

17,50 € 19,45 €

10%
ANSIDEL

ANSIDEL

BROSSES DIETÈTICA I NUTRICIÓ

21,09 € 22,20 €

5%
Gastopan de Dietmed-afavoreix la digestió-prevé les dispèsies i gastritis així com ajudar a mantenir una mucosa intestinal saludable.

Gastopan de Dietmed-afavoreix la digestió-prevé les dispèsies i gastritis així com ajudar a mantenir una mucosa intestinal saludable.

VITAL SALUD

14,15 € 14,90 €

5%
GSN Amino R de GSN-Ajuda com a reforç de la construcció muscular i complement a dietes riques en proteïna. Complement alimentós a força de L-Leucina, L-Valina, L-Isoleucina i Vitamina B6

GSN Amino R de GSN-Ajuda com a reforç de la construcció muscular i complement a dietes riques en proteïna. Complement alimentós a força de L-Leucina, L-Valina, L-Isoleucina i Vitamina B6

VITAL SALUD

22,52 € 23,71 €

5%
Composor 24 de Soria Natural- Infeccions urinàriescombatre picor y coissor, gràcies a la seuua acción antiseptica urinària i diuretica.

Composor 24 de Soria Natural- Infeccions urinàriescombatre picor y coissor, gràcies a la seuua acción antiseptica urinària i diuretica.

VITAL SALUD

9,45 € 9,95 €

5%