VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Apoxferro de Herbovita-Suport nutricional que ajuda a millorar l'absorció i l'assimilació del ferro en l'organisme.

10,45 € 11,00 € 5% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL


Suport nutricional que ajuda a millorar l'absorció i l'assimilació del ferro en l'organisme.


Complement alimentós a força de ferro, magnesi, vitamina C, B6, B12, Zinc, lactoferrina , àcid fólico.


No provoca nàusees, cremor d'estómac ni restrenyiment.SUGGERIMENT D'ÚS


Embarassades, no embarassades, persones amb dèficit de ferro o anèmia ferropenica.


1 càpsula al dia.PRESENTACIÓ


2 blisters de 15 càpsules de 490 mg cadascuna.OBSERVACIONS


Conté llet i els seus derivats.

Es recomana una càpsula al dia durant 30 dies.INFORMACIÓ DE INTERES


La lactoferrina


És una proteïna globular pertanyent a la família de les transferrinas majorment treta del calostre de la llet de vaca la qual és sintetitzada pels neutròfils de la sang i diversos tipus de cèl·lules incloent algunes cèl·lules acinares. La lactoferrina té gran varietat d'usos i li la considera la primera línia de defensa del cos humà a més ajuda a regular el metabolisme del ferro sense danyar el sistema gàstric i ajuda al creixement de bacteris beneficiosos de l'intestí combatent bacteris , virus i paràsit. La lactoferrina redueix els efectes indesitjats de les teràpies antianémicas com a nàusees, cremor d'estómac i restrenyiment.


la vitamina C


Augmenta l'absorció de ferro en l'organisme pel que ajuda en casos de deficiència de ferro. Les vitamines B6 (piridoxina), B9 àcid fólico), B12 (cobalamina) ajuden en la síntesi de glòbuls rojos i en la regeneració cel·lular així com prevenir mutacions d'ADN.


El ferro


És indispensable per al transport d'oxigene per la sang als teixits, és necessari per a metabolizar vitamines del grup B a altra com a part de l'hemoglobina (proteïnes que transporten i emmagatzemen oxigene en el nostre organisme.


El magnesi


Ajuda en la regeneració dels ossos, augmenta l'energia, incrementa la divisió cel·lular, estabilitza el sistema nerviós disminuint la fatiga i el cansament , incrementa la creació de proteïnes i relaxa la musculatura.


El Zinc


És un micronutriente que ha de ser aportat per l'alimentació en petites quantitats, aquest mineral es troba en totes les cèl·lules del nostre cos però en molt poca quantitat. El Zinc intervé en la formació i mineralització dels ossos i diferents processos metabòlics com la fabricació d'ADN, material genètic i el metabolisme de les proteïnes. Aquest mineral és molt important per a la reproducció i fertilitat.RECORDE


Els complements alimentosos no han d'utilitzar-se com a substituts d'una dieta variada i equilibrada, ni d'un estil de vida saludable.


La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnostique o prescripció mèdica, encaso de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.


Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 9:00 a 18:00 h

Productes relacionats

PRESALTA NOVADIET 60 CAPSULAS- HIPERTENSIÓ ARTERIAL

PRESALTA NOVADIET 60 CAPSULAS- HIPERTENSIÓ ARTERIAL

VITAL SALUD

13,92 € 14,65 €

5%
GSN Isotonic de GSN-Ajuda per a recuperar-se abans, durant i després de l'exercici, retardar el cansament i millorar el rendiment esportiu o en situacions de treball intens.

GSN Isotonic de GSN-Ajuda per a recuperar-se abans, durant i després de l'exercici, retardar el cansament i millorar el rendiment esportiu o en situacions de treball intens.

VITAL SALUD

8,83 € 9,30 €

5%
Llantediet respir amb serrapeptasa-Xarop per a la tos, suavitzar la gola, fluidificar les secrecciones i suavitzar els bronquis

Llantediet respir amb serrapeptasa-Xarop per a la tos, suavitzar la gola, fluidificar les secrecciones i suavitzar els bronquis

VITAL SALUD

11,12 € 11,70 €

5%
Cartilforte Complex de GSN-Ajuda per al tractament de problemes articulessis: Artritis, Artrosis, Reumatisme,Descalcificació òssia...  Complement alimentós a força de Cartilago de tauró, Col·làgen hidrolitzat, Glucosamina vegetal, M.S.M, Un complex antioxidant, calci, fòsfor i vitamina D, edulcorat amb Estevia.

Cartilforte Complex de GSN-Ajuda per al tractament de problemes articulessis: Artritis, Artrosis, Reumatisme,Descalcificació òssia... Complement alimentós a força de Cartilago de tauró, Col·làgen hidrolitzat, Glucosamina vegetal, M.S.M, Un complex antioxidant, calci, fòsfor i vitamina D, edulcorat amb Estevia.

VITAL SALUD

26,80 € 28,21 €

5%
Cartilogen Elastic 20 butllofes de 15 ml-Dietmed-Ajuda per a enfortir i regenerar els cartílags i els tendons, millorar la mobilitat, reduir el dolor i la inflamació  a més de promoure una sensació de benestar articular i muscular.

Cartilogen Elastic 20 butllofes de 15 ml-Dietmed-Ajuda per a enfortir i regenerar els cartílags i els tendons, millorar la mobilitat, reduir el dolor i la inflamació a més de promoure una sensació de benestar articular i muscular.

VITAL SALUD

22,10 € 24,55 €

10%