VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Arti Q col·làgen líquid

17,00 € IVA inclòs

Protegeix i regenera les teves articulacions. Complement alimentós a força de Pèptids de Col·làgen hidrolitzat, MSM, Bambú Tabashir (aportació de silici), Àcid hialurónico, Vitamines C i D3. La vitamina C contribueix a la formació normal de col·làgen per al funcionament normal dels cartílags i dels ossos. Les vitamines C i D contribueixen al manteniment dels ossos en condicions normals. 500 ml Flascó Fórmula amb extractes Sense sucre Sense cafeïna Sense gluten Sense lactosa Endolcit amb estevia Es recomana prendre directament 50ml de solució una vegada al dia. Una vegada obert conservar en el frigorífic (4ºC /8ºC) i consumir abans de 2 setmanes. Es recomana prendre durant períodes perllongats. Manera d'ocupació La seva presentació líquida permet una millor assimilació del col·làgen. Esportistes Recomanat per a - Tercera edat - Dones +40 - Persones amb sobrepès Advertiments No recomanat en dones embarassades, mares lactants ni nens. No ha d'utilitzar-se com a substitut d'una dieta equilibrada. És important seguir una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Es recomana no superar la dosi diària recomanada. Mantenir en lloc fresc, sec i a l'abric de la llum. Mantenir el producte fos de l'abast dels nens més petits. AVÍS: La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La utilització d'aquesta informació es durà a terme sota l'exclusiva responsabilitat dels usuaris. Recomanem que tinguin precaució amb l'ús de qualsevol informació publicada a la web. Consultar sempre amb el seu metge. No ens responsabilitzem de les informacions, comentaris i contingut en general exposat en aquesta web, ni per l'enllaçat a altres web. Sent la seva funció merament informativa, en cap cas han de considerar-se com a recomanacions de tractaments.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Devolucions gratuïtes

Devolució gratuïta per a tots els productes a domicili i en punt de recollida.

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

ANGELICA EXTRACTO

ANGELICA EXTRACTO

La botiga natural

11,75 €

Prostavital 30 cápsulas Health Aid- Per a mantenir saludable i ajudar en els problemes de pròstata de l'home. Complement alimentós a força de Zinc,seleni,vitamina I,Licopeno,aminoàcids i plantes.

Prostavital 30 cápsulas Health Aid- Per a mantenir saludable i ajudar en els problemes de pròstata de l'home. Complement alimentós a força de Zinc,seleni,vitamina I,Licopeno,aminoàcids i plantes.

VITAL SALUD

21,18 € 22,30 €

5%
Harpasul Silici

Harpasul Silici

La botiga natural

14,95 € 19,90 €

25%
Silicio Comprimidos Retard

Silicio Comprimidos Retard

La botiga natural

9,75 €

C-19 DEPULAN

C-19 DEPULAN

La botiga natural

9,95 €