VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

B Life Alkaline Life

18,95 € IVA inclòs

El nostre organisme està format per nombroses estructures corporals, envoltades de dissolucions aquoses. Aquestes dissolucions estan carregades d'electròlits, conferint-li a cadascun un nivell de pH diferent (segons el seu grau d'acidesa o basacidad).
Molts pH són intrínsecs, però uns altres són depenents de factors externs, com l'alimentació. Així per exemple, les hortalisses de fulles verdes i les verdures són alcalines,enfront de la carn o el sucre, que són àcids.

Una dieta equilibrada i rica en verdures, pot ajudar a mantenir l'equilibri àcid- base del nostre organisme.

Ingredients Quantitat dosi diària
Dihidrogenofosfato de potassi, Potassi, Fòsfor 630 mg, 180.18 mg, 144.3 mg, Glicerofosfato de magnesi
Magnesi, Fòsfor 540 mg 91.8 mg 70.2 mg, Aigua de coco 180 mg, Extracte sec de Brocolí (Brassica oleracea var. italica) 120 mg, Extracte sec Dent de León (Taraxacum officinale Weber) 120 mg, Extracte sec de Col Habitada 72 mg, Gluconato de Zinc Zinc 69.6mg 10mg, Extracte sec d'Alvocat (Persea americana Miller) 60 mg, Extracte sec d'Albergínia (Solanum melongena) 60 mg Extracto sec de Pastanaga Negra (Daucus Dacota) 60 mg, Extracte sec de Cogombre (Curcumis sativus) 60 mg, Extracte sec d'Api (Apium graveolens L.) 60 mg, Extracte sec Nabiu (Vaccinium vitis-*idaea L.) 24 mg
Altres Ingredients:Aigua,Concentrat de mirtil i poma, Aromes de fruites del bosc, Sorbato de Potassi (conservant) i àcid cítric (acidificante)Consumir 30 ml al dia, una hora abans o després del menjar o sopar, preferiblement a la nit abans de ficar-se al llit.
Al·lergògens: Api

AVÍS:
La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La utilització d'aquesta informació es durà a terme sota l'exclusiva responsabilitat dels usuaris. Recomanem que tinguin precaució amb l'ús de qualsevol informació publicada a la web. Consultar sempre amb el seu metge. No ens responsabilitzem de les informacions, comentaris i contingut en general exposat en aquesta web, ni per l'enllaçat a altres web. Sent la seva funció merament informativa, en cap cas han de considerar-se com a recomanacions de tractaments.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

Hierromin

Hierromin

La botiga natural

19,25 €

C-09 CRATAEGUS COMPLEX

C-09 CRATAEGUS COMPLEX

La botiga natural

9,95 €

Manganeso Comprimidos Retard

Manganeso Comprimidos Retard

La botiga natural

6,75 €

regeneration

regeneration

La botiga natural

25,00 € 28,55 €

12%
C-03 BOLDO COMPLEX

C-03 BOLDO COMPLEX

La botiga natural

11,50 €