VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Colestia de Novadiet- Baixar nivells de colesterol

12,78 € 13,45 € 5% IVA inclòs

Quan es tracte de colesterol... Pensa amb el cor


ÚS TRADICIONAL


Ajuda per a baixar els nivells alts de colesterol en sang (HIPERCOLESTEROLEMIA) i per a baixar els nivells alts de colesterol i de triglicèrids en sang (HIPERLIPEMIA MIXTA).


Complement alimentós a força de Llevat roig d'arròs, Carxofa. Coenzim Q10 i Policosanol de canya de azucar.PRESENTACIÓ


Cája amb 30 càpsules vegetalsSUGGERIMENT D'ÚS • Prendre una càpsula a la nit amb el sopar o en ficar-se al llit, amb l'ajuda d'aigua o suc de fruites (escepto suc d'aranja).

 • Dosi diària recomanada:1 càpsula.


PRECAUCIONS • No es recomana el seu ús durant l'embaràs i la lactància.

 • No prenga aquest complement alimentós si és al·lèrgic a algun dels seus ingredients.

 • No prenga aquest complement al costat de suc d'aranja.

 • Si està en tractament amb anticoagulants o antiagregantes, ha de consultar amb un
  professional de la salut.


DECLARACIONS DE SALUT


La monacolina K de l'arròs de llevat roig contribueix a mantenir nivells normals de colesterol sanguuíneo.


L'efecte beneficiós s'obté amb una ingesta de 10 mg de monacolina K procedent de preparats fermentats d'arròs de llevat roig.INFORMACIÓ DE INTERES
LLEVAT ROIG D'ARRÒS (Monascus purpureus)


El llevat Monascus purpureus Wert és un fong usat tradicionalment a Xina, des de fa centenars d'anys, en la producció del vi d'arròs, concretament de la varietat del vi roig d'arròs. Li atorga al vi un color roig porpra i una aroma distintiva. En 1979 el professor Akira Endo a Japó, va aïllar la monacolina K de cultius de Monascus purpureus i va demostrar que aquesta era capaç d'inhibir la 3-hidroxi-3- metilglutaril coenzim A reductasa (HMG- CoA reductasa), un enzim que regula la síntesi de colesterol.


La monacolina K (o Lovastatina) ha sigut el cap d'una sèrie de fàrmacs, les estatinas, considerades el tractament d'elecció en les dislipemias. Durant molts anys M. purpureus va ser una de les principals fonts per a l'obtenció de les estatinas i per a açò es va desenvolupar una tecnologia de cultiu in vitro que avui encara està en ús.


Estudis clínics


Realitzats fonamentalment a Xina i Estats Units. Els estudis són nombrosos i s'han dut a terme sobre una àmplia població. Els resultats han demostrat l'activitat dels
extractes de M. purpureus sobre el metabolisme lipídic, donant com resultat una disminució
estadísticament significativa dels valors de colesterol total, colesterol-LDL, triglicèrids i de la relació colesterol total/colesterol-HDL.CARXOFA O ALCACHOFERA (Cynara scolymus L, fulles)


Els principals principis actius continguts en les fulles de la alcachofera són els àcids fenòlics,com l'àcid caféico i els seus èsters (àcid clorogénico i cinarina), flavonoides, oli essencial,lactonas sesquiterpénicas amargues (cinaropicrina), fitosteroles,taninos, enzims i polímers de fructosa (inulina i oligofructosa)

.

La alcachofera s'ha utilitzat tradicionalment com colerético
(estimula la formació d'àcids biliars), colagogo,hipocolesterolémico i diurético. Aquestes propietats són debidasprincipalmente als àcids fenòlics (cinaricina i àcids
clorogénico i neoclorogénico). També és important la seua activitat com a protector hepàtic. • Els estudis que s'han dut a terme amb fulla de alcachofera en animals i en
  humans per a estudiar el seu efecte hipocolesterolemiante, mostren una reducció tantodel colesterol total com de la fracció LDL i també mostren un efecte hipotrigliceridante en disminuir els triglicèrids circulants en plasma sanguini.

 • La seua activitat hepatoprotectora en part és deguda a l'acció captadora dels radicals
  lliures dels seus derivats polifenólicos. Estudis en animals d'experimentació indiquen que l'extracte de la fulla de alcachofera pot inhibir l'oxidació de les partícules LDL, que tenen un important paper en la patogénesis de la aterosclerosis.COENZIM Q10 • També anomenat Ubiquinona, és un potent antioxidant endogen. Com a tal, s'encarregarà de
  neutralitzar l'excés de radicals lliures d'oxigen
  que es produeix en situacions de degeneracióny envelliment, d'inflamació o de dany tissular.

 • Si atenem als nous avanços que postulen que els mecanismes inflamatorios tenen una gran rellevància per a explicar el desenvolupament de la aterosclerosis i que la inflamació es veu afavorida i mantinguda per mecanismes oxidatius relacionats amb l'oxidació de les lipoproteïnes LDL, sembla
  lògic incloure un antioxidant natural en la fórmula de Colestia.

 • Nivells baixos de coenzim Q10 són símptoma i causa de disfunció mitocondrial que es
  manifesta conacumulación de piruvat/lactat.


I són aquests dos fets, el descens de coenzim Q10 i l'augment de piruvat/lactat, els probables responsables del dany cel·lular que tenen les estatinas sobre les cèl·lules musculars; i que no presenten els extractes de M. purpureus, ja que exerceixen una menor inhibició de la síntesi decoenzima Q10.


No obstant açò, el combinar coenzim Q10 amb extractes de M. purpureus és una forma d'assegurar que els nivells de coenzim Q10 endogens no es van a veure afectats per l'ús de la monacolina K.POLICOSANOL DE LA CANYA DE SUCRE


El policosanol és una barreja natural ben definida de substàncies que s'obté de la cera de la canya de sucre (Saccharum officinarum L). El component majoritari és l'1-octacosanol.


Amb el policosanol s'han realitzat: • Nombrosos estudis experimentals en animals per a valorar les seues accions i efectes: efectes sobre el perfil lipídic i efectes antiagregante i antitrombótico.

 • Assajos clínics a doble cec per a comparar-ho amb fàrmacs hipolipemiantes (estatinas, fibratos, probucol…) ofrente a placebo.

 • Assajos clínics de seguiment a grups de pacientesespeciales. I després d'aquests nombrosos estudis s'ha constatat que el policosanol:

 • És útil en el maneig de la hipercolesterolemia pel seu efecte hipocolesterolemiante.
  Ha demostrat que produeix una reducció del colesterol total i del colesterol-LDL i un augment del colesterol-HDL. El policosanol actua desaccelerant la síntesi de colesterol en el fetge i, per la seua acció a nivell dels receptors cel·lulars per a les partícules LDL, augmenta la reabsorción hepàtica del colesterol-LDL, disminuint el colesterol-LDL circulant.

 • Presenta efecte antiagregante i antitrombótico.


Aquest efecte és interessant, doncs amb molta freqüència en la arteriosclerosis (i en
la hipercolesterolemia) es produeixen accidents isquémicos i trombóticos com a complicacions
de la malaltia.


I és, per aquest motiu, per la qual cosa no es pot administrar conjuntament el policosanol amb
antiagregantes o anticoagulants, per l'augment del risc de sagnat i hemorràgia,
a causa de la sinergia d'acció entre tots dos.RECORDE


Els complements alimentosos no han d'utilitzar-se com a substituts d'una dieta variada i equilibrada ni d'un estil d'anada saludable


La informació continguda en la nostra web no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 7,00 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 9:00 a 18:00 h

Productes relacionats

Colágeno de GSN-Ajuda per a cuidar la pell i protegir les articulacions. Complement alimentós a força de Colageno hidrolitzat, Àcid hialurónico d'última generació, Magnesi i Vitamina C, amb edulcorant (Glicósidos de esteviol).

Colágeno de GSN-Ajuda per a cuidar la pell i protegir les articulacions. Complement alimentós a força de Colageno hidrolitzat, Àcid hialurónico d'última generació, Magnesi i Vitamina C, amb edulcorant (Glicósidos de esteviol).

VITAL SALUD

18,76 € 19,75 €

5%
Herbetom 4 Gastricol de Bioserum-per a favorir un procés digestiu saludable.

Herbetom 4 Gastricol de Bioserum-per a favorir un procés digestiu saludable.

VITAL SALUD

14,54 € 15,30 €

5%
Brainvit 60 comprimits - Health Aid-pastilles naturals memòria.Suport nutricional per a una funció cerebral saludable.Complement alimentós a força de vitamines, minerals, aminoàcids, antioxidants i plantes.

Brainvit 60 comprimits - Health Aid-pastilles naturals memòria.Suport nutricional per a una funció cerebral saludable.Complement alimentós a força de vitamines, minerals, aminoàcids, antioxidants i plantes.

VITAL SALUD

30,68 € 32,30 €

5%
Composor 40 Ruscus Complex de Soria Natural-Ajuda per a cames cansades, fatigades, adolorides, unflades, peus frios, enrampades, varices i hemorroides.

Composor 40 Ruscus Complex de Soria Natural-Ajuda per a cames cansades, fatigades, adolorides, unflades, peus frios, enrampades, varices i hemorroides.

VITAL SALUD

9,98 € 10,50 €

5%
Kapth2o Lip de Ynsadiet-captagrasas natural que ajuda a l'organisme a descompondre el greix, evitant l'absorció i l'acumulació.

Kapth2o Lip de Ynsadiet-captagrasas natural que ajuda a l'organisme a descompondre el greix, evitant l'absorció i l'acumulació.

VITAL SALUD

13,06 € 13,75 €

5%