VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Biover Erpesan Aplicador Labial

10,95 € 12,50 € 12% IVA inclòs

Biover Erpesan 4ml
L'exposició al fred i una baixa en la nostra resistència provoquen sovint febres en els llavis. Erpesan és un estic molt pràctic per portar i utilitzar cada vegada que els primers signes apareixen. Si ja han aparegut ... no tema: aplicació regularment en les febres. Utilitzi el seu estic només per a ús personal. A força d'olis essencials naturals ecològics (ravintsara, tea tree, eucaliptus)

Manera d'Ocupació: Aplicar freqüentment en les febres.

Ingredients: Alcohol *, Cinnamomum camphora ct. cineol *, Melaleuca alternifolia *, Eucalyptus globulus *. (* cultiu ecològic).

Presentació: Envàs de 4 ml.

AVÍS:
La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La utilització d'aquesta informació es durà a terme sota l'exclusiva responsabilitat dels usuaris. Recomanem que tinguin precaució amb l'ús de qualsevol informació publicada a la web. Consultar sempre amb el seu metge. No ens responsabilitzem de les informacions, comentaris i contingut en general exposat en aquesta web, ni per l'enllaçat a altres web. Sent la seva funció merament informativa, en cap cas han de considerar-se com a recomanacions de tractaments.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Devolucions gratuïtes

Devolució gratuïta per a tots els productes a domicili i en punt de recollida.

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

ARNICA EXTRACTO

ARNICA EXTRACTO

La botiga natural

10,95 €

Colamag Calman

Colamag Calman

La botiga natural

24,80 €

Fosfomen Premium

Fosfomen Premium

La botiga natural

19,20 €

PLANTAGGIO FUNCIÓ RENAL  PROSTATICA DIURETICA

PLANTAGGIO FUNCIÓ RENAL PROSTATICA DIURETICA

VITAL SALUD

19,60 € 20,65 €

5%
Linfabir Super Forte de Derbos-afavoreix la circulació de la sang en tot el cos especialment en cames cansades, unflades, adolorides i amb retenció de líquits.

Linfabir Super Forte de Derbos-afavoreix la circulació de la sang en tot el cos especialment en cames cansades, unflades, adolorides i amb retenció de líquits.

VITAL SALUD

24,13 € 25,40 €

5%