VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Biover Infusió Sauco Farigola

5,97 € 6,65 € 10% IVA inclòs

Descripció

No hi ha gens més reconfortant que una deliciosa infusió que suavitza el pit i la gola en els dies freds de la tardor i hivern. La farigola augmenta la resistència de les vies respiratòries superiors. La seva aroma i el sabor suau i fresc de les flors de saüc formen el duo perfecte.

Ús
Abocar aigua bullint sobre la bolsita d'herbes i deixar-la en infusió durant 3 a 5 minuts. Prendre fins a 5 tasses diàries.

Ingredients

Flor de saüc* (50%), farigola* (50%). (cultiu ecològic)
La informació continguda a la nostra web té caràcter informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Els resultats dels complements nutricionals poden variar en funció de la persona, i el temps per obtenir els beneficis indicats dependrà de cada cas.

AVÍS:
La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La utilització d'aquesta informació es durà a terme sota l'exclusiva responsabilitat dels usuaris. Recomanem que tinguin precaució amb l'ús de qualsevol informació publicada a la web. Consultar sempre amb el seu metge. No ens responsabilitzem de les informacions, comentaris i contingut en general exposat en aquesta web, ni per l'enllaçat a altres web. Sent la seva funció merament informativa, en cap cas han de considerar-se com a recomanacions de tractaments.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

Collmar  Comprimits

Collmar Comprimits

La botiga natural

10,80 €

Echinaforce Gotes 50ml

Echinaforce Gotes 50ml

La botiga natural

11,15 €

Oli Sec de Argán i Escualeno ecològic 100% natural. Esential Aroms 100 ml

Oli Sec de Argán i Escualeno ecològic 100% natural. Esential Aroms 100 ml

VITAL SALUD

15,15 € 15,95 €

5%
Cobre Comprimidos Retard

Cobre Comprimidos Retard

La botiga natural

6,75 €

Pectorabe Gargola

Pectorabe Gargola

La botiga natural

7,50 € 8,35 €

10%