VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Biover Propolis Complex 50 Comp

11,95 € 14,40 € 17% IVA inclòs

El própolis és una resina d'olor ensucrada, que les abelles utilitzen en el seu rusc per tapar les escletxes. La seva composició és molt complexa. El própolis és decerado per mètodes d'extracció moderns i els seus principis actius són concentrats i estandarditzats. Aquest tractament millora l'acció i absorció del producte. El própolis de Biover conté de 5 a 8% de bioflavonoides. Propolis complex augmenta la resistència i té una acció favorable sobre la gola. La echinacea, la vitamina C i la sàlvia reforcen i completen l'efecte del própolis.

Ingredients: sucre, agent de càrrega: cel·lulosa, àcid ascòrbic, extracte de própolis 4%, extracte de echinacea 2% (Echinacea purpurea), oli de cotó hidrogenat, agents de recobriment: estearato de magnesi, antiaglomerante: talc, extracte de sàlvia 0,2% (Sàlvia officinalis). Composició per 3 comprimits; Vitamina C 300% * 180 mg Própolis extracte 150 mg Echinacea extracte 75 mg Sàlvia 7,5 mg * % ADR % de l'aportació diària recomanada

Manera d'Ocupació: 3 tabletas masticables diàries, deixar dissoldre en la boca. Un consum excessiu pot tenir efectes laxants.

Presentació: Envàs de 50 comprimits.

AVÍS:
La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La utilització d'aquesta informació es durà a terme sota l'exclusiva responsabilitat dels usuaris. Recomanem que tinguin precaució amb l'ús de qualsevol informació publicada a la web. Consultar sempre amb el seu metge. No ens responsabilitzem de les informacions, comentaris i contingut en general exposat en aquesta web, ni per l'enllaçat a altres web. Sent la seva funció merament informativa, en cap cas han de considerar-se com a recomanacions de tractaments.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

Aprolis T de dieteticos Intersa-irritació de gola, tos seca, faringitis, laringitis.

Aprolis T de dieteticos Intersa-irritació de gola, tos seca, faringitis, laringitis.

VITAL SALUD

16,01 € 16,85 €

5%
Circular de Novadiet-circulació-cames cansades-hemorroides

Circular de Novadiet-circulació-cames cansades-hemorroides

VITAL SALUD

17,29 € 18,20 €

5%
Inositol Comprimidos Retard

Inositol Comprimidos Retard

La botiga natural

6,25 €

força i energia

força i energia

La botiga natural

6,91 €

Crisalida

Crisalida

La botiga natural

26,57 €