VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Circular de Novadiet-circulació-cames cansades-hemorroides

17,29 € 18,20 € 5% IVA inclòs

Perquè la teua circulació siga perfecta a tots els nivells!!
Digues adéu a les cames cansades!

ÚS TRADICIONAL • Ajuda a millorar la circulació venosa. També afavoreix la circulació arterial i capil·lar.

 • Alleuja les cames tancades amb clau i adolorides

 • Afavoreix la circulació del plexe hemorroidal


Complement alimentós a força de Castanyer d'Índies, Mirtil, Rusco, Meliloto, Vinya roja, Ginkgo, Ortosifon, Pinya, Papaya, Betaína, Rutina, Bioflavonoides i Vitamines.


PRESENTACIÓ


Caixa de 20 vials de 10 ml


SUGGERIMENT D'ÚS • Prendre 1 0 2 vials al dia, amb ajuda d'aigua o suc de fruites.

 • Dosi diària recomanada:102 vials.


PRECAUCIONS • No es recomana el seu ús durant l'embaràs i la lactància.

 • No prenga aquest complement alimentós si és al·lèrgic o intolerant a algun dels seus ingredients.

 • Les persones en tractament amb anticoagulants o antiagregantes han de consultar amb un professional.


DECLARACIONS DE SALUT • La vitamina C contribueix a la formació normal de col·làgen per al funcionament normal dels gots sanguinis.

 • La tiamina (B1) contribueix al funcionament normal del cor.

 • L'àcid pantoténico, la vitamina B12, B6, C i la riboflavina (B2) contribueixen a disminuir el cansament i la fatiga.

 • La riboflavina (B2) i la vitamina C contribueixen a la protecció de les cèl·lules enfront del dany oxidatiu.


INFORMACIÓ DE INTERESCASTANYER D'ÍNDIES, Aesculus hippocastanum L., fruits


El principi actiu en el qual es valora l'extracte de castanyer d'Índies és la escina, un grup de glicósidos triterpenos format per les beta i per les alfaescinas que, en diversos estudis realitzats, han demostrat ser beneficioses en la insuficiència venosa i en les venes varicosas, millorant la salut circulatòria.


Tal és així, que l'Agència Europea del Medicament (EMA): • Aprova el seu ús ben establit per al tractament dels símptomes de la insuficiència venosa crònica i aprova el seu ús tradicional, en aplicació tòpica, para:

 • Tractament del malestar i de la pesadez de les cames relacionats amb trastorns venosos lleus.

 • Alleujament dels signes associats a contusions: edema local i hematomes.


Presenta una acció venotónica, per la qual cosa millora el flux de sang a nivell venoso, aconseguint que millore la tornada sanguínia al cor i disminuïsca el acúmulo de líquid en les extremitats inferiors. Posseeix una acció capilarotropa, en augmentar la resistència de la paret dels capil·lars i disminuir la seua permeabilitat, la qual cosa es coneix com a acció vitamínica P. I també té acció antiinflamatoria.


Diversos estudis que comparaven el consum d'un placebo amb el d'un extracte de castanyer d'Índies, per a millorar els símptomes de la insuficiència venosa crònica, han mostrat: disminució de les molèsties en cames i de la sensació de pesadez, disminució de l'edema i disminució del volum de les cames, traduït en disminució del perímetre del turmell i del panxell. En un dels estudis que avaluava la reducció del volum de les cames, la seua efectivitat va ser comparable a la de l'ocupació de mitjanes compressives.


També s'ha posat en evidència la seua eficàcia en el tractament dels símptomes de les hemorroides.


MIRTIL, Vaccinium myrtilus L., fruits i ANTOCIANÓSIDOS DE MIRTIL


Els antocianósidos són uns dels principis actius que més s'han estudiat en els últims anys per la seua eficàcia en la millorança dels problemes circulatoris. Són uns pigments àmpliament difosos en la naturalesa, que donen color a molts fruits i flors.


Presenten una acció capilaroprotectora.
És a dir, protegeixen als capil·lars: redueixen la fragilitat capil·lar i augmenten la resistència de la seua paret, disminuint la permeabilitat i, per tant, la extravasación de líquid i la formació d'edemes.


Les indicacions/recomanacions aprovades per la ESCOP (European Scientific Cooperative On Phytotherapy, Societat científica europea que agrupa les diferents societats nacionals de fitotearapia) i per l'Agència Europea del Medicament (EMA) són molt similars. Ambdues diuen: • Ser coadjuvant en el tractament de la insuficiència venosa i proporcionar alleujament dels seus símptomes, com disconfort, molèsties i pesadez de cames.

 • A més afigen:

 • ESCOP: Ser coadjuvant en el tractament de la insuficiència vascular perifèrica i dels trastorns de la microcirculación ocular.

 • EMA: Millorar la fragilitat capil·lar cutània.


Són nombrosos els assajos clínics que avalen l'efectivitat dels extractes rics en antocianósidos en casos de fragilitat capil·lar i d'insuficiència venosa crònica (síndrome prevaricoso, varices, hemorroides…). Aquesta efectivitat es valora en la millora dels signes i símptomes: disminució dels edemes i millorança de la pesadez, del dolor i de les molèsties de cames...


RUSCO, Ruscus aculeatus L., arrel


Els principis actius del rusco són els saponósidos: ruscogenina i neo-ruscogenina. La farmacopea francesa precisa que la droga ha de contenir com a mínim un 2,5% de saponósidos totals, expressats en ruscogeninas (el rusco de Circular posseeix un 10%).


Els saponósidos li confereixen una acció antiinflamatoria i venotónica. Experimentalment s'ha comprovat que l'extracte de rusco disminueix el enlentecimiento del flux venoso i, per tant, millora la circulació venosa. Aquesta activitat sembla estar relacionada amb l'estimulació dels receptors postsinàptics α-adrenérgicos de la musculatura llisa de la paret vascular i amb una acció directa sobre les cèl·lules de la paret venosa, que provoquen una venoconstricción. Aquest efecte es va a traduir en una disminució de l'edema de les cames.


Les indicacions aprovades per la Comissió I alemanya per al rusco són les mateixes que les aprovades per l'Agència Europea del Medicament (EMA) per al rusco com a ús tradicional: • Alleujament de les molèsties i de la sensació de pesadez de cames associades a trastorns venosos lleus.

 • Alleujament de la sensació de picor i coïssor associada a les hemorroides.


MELILOTO, Melilotus officinalis L., part aèria


La part que s'utilitza de la planta són les sumidades florides, que contenen derivats cumarínicos i els seus precursors, com el melilotósido, que són els seus principals ingredients actius. Segons la Real


Farmacopea Espanyola, la droga dessecada ha de contenir un mínim del 0,4% de cumarina (el meliloto de Circular posseeix un 1%).


Presenta acció antiinflamatoria i acció tònica en venes i gots limfàtics. Té acció antiedematosa, en els edemes d'origen inflamatorio o per extravasación, en augmentar la tornada venoso i millorar la cinètica limfàtica.


Segons ESCOP, està indicada en: • El tractament dels símptomes associats a la insuficiència venosa i limfàtica: molèsties, dolors, sensació de pesadez, picors (prurito) i enrampades nocturnes en les cames.


La Comissió I alemanya i l'Agència Europea del Medicament, distingeixen entre l'ús via oral i l'ús tòpic: • Per via oral pot emprar-se a alleujar els símptomes de malestar i pesadez en les cames relacionats amb trastorns circulatoris venosos menors, tractament d'hemorroides i estasis (enlentecimiento del flux) limfàtica.

 • Tòpicament pot usar-se en contusions, hematomes superficials i esquinços.


VINYA ROJA, Vitis vinifera L, fulles


Els principals constituents actius de les fulles de la planta són flavonoides, com els antocianósidos i altres derivats polifenólicos.


Les fulles s'utilitzen tradicionalment com venotónico i vasoprotector per a millorar els símptomes associats a la insuficiència venosa i a les hemorroides. Aquest ús tradicional s'ha vist avalat per diferents estudis clínics que han mostrat que l'administració de preparats elaborats amb extractes de fulla de V. vinifera, dóna lloc a una millorança significativa de diferents símptomes i signes de la insuficiència venosa crònica: alleujament de la sensació de cames pesades i amb tensió i disminució de la circumferència del panxell i del turmell.


L'Agència Europea del Medicament (EMA) aprova l'ús de Vitis vinífera: • Com a ús ben establit: per al tractament de la insuficiència venosa crònica i els seus símptomes (inflor de cames, sensació de pesadez, dolor, cansament, picor, tensió i enrampades en els panxells).

 • Com a ús tradicional: per a l'alleujament dels símptomes de malestar i pesadez en les cames relacionats amb trastorns venosos lleus, l'alleujament simptomàtic del prurito i cremor associats amb hemorroides i millorança dels símptomes de fragilitat capil·lar cutània.


GINKGO, Ginkgo biloba L, fulles


Els principals constituents de les fulles d'aquest arbre són compostos flavónicos (els ginkgoflavonoides) i terpénicos (ginkgólidos A, B, C…).


La fulla de ginkgo presenta activitat vasorreguladora: és vasodilatador arterial, vasoconstrictor venoso, reforça la resistència capil·lar i augmenta el flux sanguini. També posseeix activitat antiagregante plaquetaria, antioxidant i neuroprotectora.


El Ginkgo biloba s'està utilitzant per a millorar la funció cognitiva i ralentir la deterioració cognitiva. També sembla que millora la memòria a curt termini i la memòria de treball numèric o de càlcul mental.


Quant a la seua activitat vasorreguladora diferents estudis realitzats mostren que els símptomes de la claudicació intermitent disminueixen i que augmenta el flux sanguini en tenir un efecte vasodilatador via metabolisme de l'òxid nítric. Ginkgo biloba augmenta la producció d'òxid nítric; aquesta molècula provoca la relaxació del múscul llis de la paret vascular, la qual cosa es tradueix en vasodilatació arterial.


L'augment del flux sanguini es manifesta especialment en el cervell, en el territori de les artèries cerebrals mitjana i anterior.


Estudis amb persones majors a les quals se'ls ha suplementado amb Ginkgo biloba, han constatatado un augment en la microcirculación tant a nivell perifèric com a hepàtic.


ORTOSIFÓN, Orthosiphon stamineus B., fulles


Arbust originari del sud d'Àsia, també conegut com a “Te de Java”. El nom autòcton de Malàisia es tradueix com a “bigoti de gat”, per l'aspecte que presenten les flors. La part activa de la planta són les fulles i la sumidad florida. Els seus principis actius més importants són: oli essencial, ric en sesquiterpenos; polifenoles (àcid rosmarínico, àcid dicafeiltartárico i flavonoides, com la sinensetina) i minerals (10-12%), sobretot ixes de potassi (3%).


La classificació terapèutica del ortosifón ho situa en el grup de plantes diuréticas. S'ha comprovat en estudis in vivo en rates que el ortosifón augmenta la diuresis i l'eliminació d'aigua. El ortosifón destaca pel seu efecte diurético azotúrico, uricosúrico i clorúrico, doncs afavoreix l'eliminació d'urea, àcid úric i clorurs juntament amb l'aigua, la qual cosa facilita la desaparició de les deixalles nitrogenades.


Tradicionalment s'ha usat per al tractament de l'oligúria (disminució en la producció d'orina), de la retenció urinària, dels edemes i de la hipertensió arterial. I pel seu efecte diurético també s'utilitza com a coadjuvant en els tractaments de control de pes.


La EMA i la ESCOP aproven l'ús tradicional del ortosifón: per a augmentar la diuresis, com a teràpia de llavat de les vies urinàries en cas de litiasis renal i coadjuvant en el tractament d'afeccions urinàries lleus.


PINYA, Ananas comosus M., PAPAYA, Carica papaya L. i BETAÍNA


La bromelaína i la papaína són enzims trobats en la pinya i la papaya respectivament


Les bromelaínas són enzims proteolíticas que inclouen diverses proteasas; s'extrauen de la tija i del fruit de la planta de la pinya.


La bromelaína és un agent antiinflamatorio i es creu que actua exercint efectes directes o indirectes sobre mediadors inflamatorios. Inhibeix l'enzim tromboxano sintetasa, que converteix la prostaglandina H2 en prostaglandines
proinflamatoriasy tromboxano. I augmenta la síntesi de la prostaglandina I1 (PGE1) que estimula la degradació de la fibrina i afavoreix la conversió del plasminógeno en plasmina, provocant un augment de la fibrinólisis.


La bromelaína s'ha associat amb reducció de símptomes en moltes situacions diferents que cursen amb inflamació, inclòs la disminució de símptomes de tromboflebitis, millorança en traumatismes osteomusculares, sinusitis…


La papaína, igual que la bromelaína, també és un enzim proteolítica. S'obté del fruit de la papaya, després d'un procés pel qual s'extrau del seu làtex. Té efecte antiinflamatorio i afavoreix la digestió de les proteïnes. A més aquest enzim és antioxidant i inmunoestimulante. El seu efecte antiinflamatorio comparteix mecanisme amb la bromelaína.


La betaína, enzim que s'extrau de la pela i de la polpa de la remolatxa, té propietats antiinflamatorias, igual que la bromelaína i la papaína. També presenta activitat antioxidant.


A més d'en la remolatxa, també està present en el segó de cereals, en el germen de blat, en els espinacs…


RUTINA


És un bioflavonoide d'origen natural, concretament és un glucósido flavonoide, també anomenat rutósido i quercetin-3-rutinósido. Presenta una marcada acció vitamínica P a nivell de la paret del capil·lar, encara que estrictament no és una vitamina. Redueix la fragilitat i la permeabilitat del got, alhora que reforça el teixit conjuntiu, per la qual cosa prevé l'edema en cames i millora la circulació.


És un excel·lent protector capil·lar.


La rutina també posseeix propietats antioxidants, protegeix als gots dels danys que produeixen els radicals lliures i evita que envellisquen prematurament.


BIOFLAVONOIDES CÍTRICS


La hesperidina és el principal flavonoide dels cítrics; present, sobretot, en la pell i en la membrana blanca que hi ha entre la polpa i la pell.


La seua funció principal és ser un excel·lent protector dels capil·lars en reduir la fragilitat de la seua paret. Sembla que millora el flux sanguini i augmenta la presència d'òxid nítric en els gots sanguinis.


Tant la hesperidina com la resta de bioflavonoides cítrics s'usen en el tractament dels símptomes de la insuficiència venosa crònica. Disminueixen l'edema de les cames i milloren la funcionalitat capil·lar.


La hesperidina també presenta un important poder antioxidant que ho converteix en un potent cardioprotector i neuroprotector cerebral (encara que en realitat el seu poder antioxidant protegeix a qualsevol òrgan).


VITAMINES C, A, B1, B2, B6, B12, ÀCID PANTOTÉNICO


Presenten acció antioxidant contra l'envelliment dels capil·lars sanguinis, contribuint al seu funcionament normal.


La vitamina C, a més, contribueix a la formació del col·làgen dels gots sanguinis. El col·làgen forma part de la paret dels gots, aportant integritat estructural i resistència i contribuint a un flux sanguini normal.RECORDE


Els complements alimentosos no han d'utilitzar-se com a substituts d'una dieta variada i equilibrada, ni d'un estil de vida saludable.


La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o d'una prescripció mèdica en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 7,00 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 9:00 a 18:00 h

Productes relacionats

Llantediet respir amb serrapeptasa-Xarop per a la tos, suavitzar la gola, fluidificar les secrecciones i suavitzar els bronquis

Llantediet respir amb serrapeptasa-Xarop per a la tos, suavitzar la gola, fluidificar les secrecciones i suavitzar els bronquis

VITAL SALUD

11,12 € 11,70 €

5%
Chitosol 100 capsulas ynsadiet- Capta grasses

Chitosol 100 capsulas ynsadiet- Capta grasses

VITAL SALUD

14,20 € 14,95 €

5%
Composor 8 Echina Complex de Soria Natural-Defenses-Sistema inmunitari.

Composor 8 Echina Complex de Soria Natural-Defenses-Sistema inmunitari.

VITAL SALUD

10,92 € 11,50 €

5%
Harmony crema de dia pell sensible-antiarrugas-antimanchas-protecció solar-Esential aroms

Harmony crema de dia pell sensible-antiarrugas-antimanchas-protecció solar-Esential aroms

VITAL SALUD

30,87 € 32,50 €

5%
NODIJAL SUPER 20 AMPOLLAS DE NOVADIET - DEFENSAS Y ENERGÍA NIÑOS-Complemento alimenticio a base de Pleurotus ostreatus, Jalea Real, Propóleo, Equinácea,Acerola,Vitaminas y Minerales.

NODIJAL SUPER 20 AMPOLLAS DE NOVADIET - DEFENSAS Y ENERGÍA NIÑOS-Complemento alimenticio a base de Pleurotus ostreatus, Jalea Real, Propóleo, Equinácea,Acerola,Vitaminas y Minerales.

VITAL SALUD

16,44 € 17,30 €

5%