VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Colamag Menopausa

25,25 € IVA inclòs

Colamag menopausa de Novadiet 300 grams és un complement alimentós a força de Col·làgen hidrolitzat d'origen marí, Mànec africà, Cimicífuga, Pasiflora, Vitamines i Minerals, amb edulcorant.
Aquest col·làgen conté Mànec africà perquè puguis controlar el teu pes mentre evites les molèsties de fogots i dolors d'ossos i articulacions, molt freqüents en la menopausa. Millora la sequedat de les mucoses i de la pell, evita l'osteoporosi i l'aparició d'arrugues.
Colamag menopausa és un colageno de Novadiet 300 grams, per ajudar a les dones durant la menopausa a controlar els símptomes més molests.
Conté mànec africà (Irvingia gabonensis Baill), que inhibeix la formació d'adipòcits i el acúmulo de greix. Disminueix el pes corporal.
La vitamina C contribueix a la formació normal de col·làgen per al funcionament normal dels ossos, cartílags, dents i la pell.
El calci, la vitamina K i el magnesi contribueixen al manteniment dels ossos en condicions normals.
• Problemes articulessis degeneratius (artrosis), sobretot en dones peri i postmenopáusicas.
• Ajuda a les dones durant la menopausa a controlar els símptomes més freqüents com són la tendència a guanyar pes, els fogots i la sudoració, la sequedat de la pell i de mucoses, i l'augment d'arrugues, la labilidad emocional i el nerviosisme, l'aparició d'osteoporosi…
• Protector de la pell. Antienvejecimiento. Antiarrugas.
Manera d'ocupació:
Abocar el contingut d'un cacito dosificador (10 g) en un got, afegir aigua (100 ml) i remoure fins a la seva total dissolució.

Dosi diària recomanada: 1 cacito dosificador.

AVÍS:
La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La utilització d'aquesta informació es durà a terme sota l'exclusiva responsabilitat dels usuaris. Recomanem que tinguin precaució amb l'ús de qualsevol informació publicada a la web. Consultar sempre amb el seu metge. No ens responsabilitzem de les informacions, comentaris i contingut en general exposat en aquesta web, ni per l'enllaçat a altres web. Sent la seva funció merament informativa, en cap cas han de considerar-se com a recomanacions de tractaments.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

Detoxine Vitalitat Gerd Ortis

Detoxine Vitalitat Gerd Ortis

La botiga natural

19,90 €

Fruites & Fibres  Concentrat Ortis

Fruites & Fibres Concentrat Ortis

La botiga natural

13,50 €

Inositol Comprimidos Retard

Inositol Comprimidos Retard

La botiga natural

6,25 €

Spray Style Control Corpore Sano

Spray Style Control Corpore Sano

La botiga natural

9,80 €

Nefronal de Novadiet-Renyons-Diurético-Sistema urinario

Nefronal de Novadiet-Renyons-Diurético-Sistema urinario

VITAL SALUD

17,62 € 18,55 €

5%