VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Drenactif Sense 500 ml-Intersa-depurativo natural sense cafeina.drena,purifica i elimina,per a mantenir una salut i un pes adequat,sense cafeïna i sense algues, edulcorat amb estevia.

17,50 € 19,45 € 10% IVA inclòs

ÚS TRADICIONA

L

Depurativo natural sense cafeina


Drena,purifica i elimina,per a mantenir una salut i un pes adequat,sense cafeïna i sense algues, edulcorat amb estevia.


amb Cues de Cirerer, Capítols de Carxofa,Cassis, Reina dels prats,Bedoll Freixe, Ortosifón,Dent de León, Glicósidos de esteviol.


SUGGERIMENTS D'ÚS


Diluir una mesura de 30 ml en 1,5 litres d'aigua i beure durant el dia.


PRESENTACIÓ


Flascó de 500 ml


OBSERVACIONS  • Amb edulcorant procedent de estevia.

  • Sabor llimó.


INFORMACIÓ DE INTERES


Depurativo natural


Les Cues de Cirerer


Contenen vitamina A, B1, B2,I C, Flavonoides i sals de potassi el que ajuda en la retenció de líquids ja que estimulen l'eliminació tant urinària com a digestiva, netejant l'organisme de toxines acumulades en el cos.


Els principals components dels Capítols florals de Carxofa són:


Cinarina, Inulina, Mucílags, Àcids, vitamines del complex B, Minerals i Flavonoides. La Cinarina li aporta acció colerética que ajuda a l'expulsió de greixos en l'organisme. Gràcies al potassi afavoreix l'eliminació de líquids i toxines del cos.


Els components de les fulles de Cassis són:


L'Àcid ascòrbic, Àcids grassos essencials, Flavonoides , Taninos, Pectina, Glucósidos, vitamines , Minerals etc. Gràcies als Flavonoides especialment a les antocianinas disminueixen la inflamació i augmenta la diuresis, la qual cosa la fa capaç de reduir les acumulacions de líquids en produir un augment de la micció, també és un potent antioxidant, millora el funcionament tracte digestiu i ajuda a fer front a moltes malalties gastro intestinals.


La Reina dels Prats (Ulmaria).


És una planta perenne que creix en parcs, prats i regions humides d'Europa, Àsia temperada i Amèrica del Nord. Conté Àcid salicílico i Salicicatos amb propietats analgésicas, antiinflamatorias i antibióticas. La Ulmaria és un remei natural efectiu contra les afeccions d'estómac com antiácido natural i molt adequat per la seua propietat per a la hidropesia o retenció de líquids. La planta també conté flavonoides amb propietats diuréticas i taninos els quals formen una capa protectora en el estomago. La Ulmaria ajuda contra la flatulència i ventre unflat i és molt depurativa gràcies a les seues propietats diuréticas el que ajuda en tractaments d'obesitat i celulitis.


El Bedoll


És originari del Sud-oest d'Àsia. Els seus principals components són olis essencials, flavonoides com la Quercitina, Carotenos, Taninos o vitamina C. El Bedoll aquesta considerat com una molt bona planta diurética per la seua capacitat per a estimular els renyons sense causar-li dany, també té propietats antihidrópicas el que ho fa molt adequat per a l'eliminació de líquids i tòxics com a metalls pesats del nostre organisme i altres productes de deixalla que circulen per la sang atreveixes de l'orina.


En les fulles del Freixe


Es troben els principis actius com manitol, inositol, flavonoides, mucilagos, taninos etc. El Freixe s'utilitza per a depurar la sang i com diurético eliminant edemes, evitant la retenció de líquids i afavorint la perduda de pes.


El Ortosifón (Te de Java)


És una planta originària d'Àsia tropical, i s'utilitza per les seues propietats diuréticas i desintoxicantes gràcies a que millora l'expulsió de líquids on les toxines del cos són eliminades amb major facilitat. El Ortosifón és molt útil a l'hora d'eliminar greixos de forma natural gràcies a que exerceix una acció Lipolítica ja que ajuda a desfer l'excés de greix que s'ha acumulat en les cèl·lules.


La Dent de León


És un remei natural per a la desintoxicació i depuració de l'organisme gràcies als seus principis actius principalment la Taraxacina que estimulen el fetge i les seues funcions de desintoxicació hepàtica i eliminació de toxines de l'organisme , també és un bon diurético que estimula la producció d'orina a causa de les seues sals de potassi el que ajuda en cas d'edema, retenció de líquids, eliminació de toxines i en problemes d'obesitat.


Els Glicósidos de esteviol


Són edulcorants purificats de la fulla de Stevia, un endulzante natural molt potent entre 40 i 300 vegades més dolça que la sacarosa o sucre de taula que no aporten calories, no són tòxics ni carcinogénicos i tenen baixa probabilitat de produir al·lèrgies. Són aptes per a Feniceltonuricos, no provoquen càries, són totalment naturals i no afecta als nivells de glucosa en sang a més és un potent antioxidant 7 vegades mes potent que el Te i lleugerament diurético, també contraresta la fatiga i l'ansietat.


RECORDE


La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, encaso de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 7,00 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 9:00 a 18:00 h

Productes relacionats

GSN Pro 20 de GSN-font rica en Hidrats de carboni i proteïnes,Ajuda per a esportistes que desitgen pujar de pes i augmentar la seva constitució física a altra de permetre una màxima recarrega de les reserves energètiques de l'organisme.

GSN Pro 20 de GSN-font rica en Hidrats de carboni i proteïnes,Ajuda per a esportistes que desitgen pujar de pes i augmentar la seva constitució física a altra de permetre una màxima recarrega de les reserves energètiques de l'organisme.

VITAL SALUD

42,87 € 45,13 €

5%
V-Vein 60 comprimits-Health Aid-Pastilles per a la  circulació de les cames cansades.

V-Vein 60 comprimits-Health Aid-Pastilles per a la circulació de les cames cansades.

VITAL SALUD

28,22 € 29,70 €

5%
BLOKEGRAS BOMBONES

BLOKEGRAS BOMBONES

BROSSES DIETÈTICA I NUTRICIÓ

12,88 € 13,55 €

5%
Enzimas Digestivas Complex de Terranova-ajuda a afavorir l'aparell digestiu.

Enzimas Digestivas Complex de Terranova-ajuda a afavorir l'aparell digestiu.

VITAL SALUD

18,91 € 19,90 €

5%
GSN Pro Master 85 de GSN-Proteïnes d'alta qualitat per a la construcció i definició muscular . Fase intermèdia /avançada.

GSN Pro Master 85 de GSN-Proteïnes d'alta qualitat per a la construcció i definició muscular . Fase intermèdia /avançada.

VITAL SALUD

37,35 € 39,32 €

5%