VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Enzimas Digestivas Complex de Terranova-ajuda a afavorir l'aparell digestiu.

18,91 € 19,90 € 5% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL


Suport nutricional que ajuda a afavorir l'aparell digestiu.Complement alimentós a força d'enzims digestius i plantes del complex Magnifood ( fenoll, arròs, gingebre, alcachofera, cardamomo, genciana).SUGGERIMENT D'ÚS


Per a adults, 1 càpsula just abans o amb un menjar lleuger o 1 o 2 càpsules just abans o amb un menjar principal.PRESENTACIÓ


32,39 g ( 50 càpsules vegetals).ALERGENOS


OrdiOBSERVACIONS


Apte per a vegetarians i veganos.NO CONTÉ  • Sense agents de càrrega

  • Sense aglutinants

  • Sense altres excipientsPRECAUCIÓ  • No es recomana prendre aquest producte durant l'embaràs o la lactància.

  • No es recomana prendre aquest producte en persones amb un historial d'úlceres estomacals / duodenals, excepte que ho aconselle un professional de la salut.

  • Si aquesta prenent medicació, consulte amb el seu professional de la salut abans de prendre aquest producte.

  • No superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.INFORMACIÓ DE INTERES


FENOLL


El Fenoll té un efecte calmant en el tracte digestiu i recolza la funció dels intestins. És rica en olis essencials, flavonoides i àcid orgànics, el seu contingut en olis essencials, li atorga a la planta propietats digestives, carminativas, que li faculten per al tractament de diverses afeccions de l'aparell digestiu ja que afavoreix la digestió i ajuda a disminuir el mal de panxa, també contribueix a expulsar flatulències i contra el ventre unflat quan es deu a l'acumulació de gasos, a més el fenoll ajuda a reduir la sensació d'opressió de nervis en la part alta de l'estómac.


ORDI VERD


L'Ordi verd afavoreix una funció intestinal saludable, ajuda a reduir el mal de panxa produït per irritació, gràcies a que el seu midó té propietats emolientes i absorbents el que suavitza la mucosa intestinal, també calma l'excés d'acidesa en l'estómac que resulta responsable de l'acidesa d'estomacal, a més la capacitat absorbent del seu midó resulta útil en casos de diarrea lleu, en ser capaç d'absorbir l'excés de líquid de la femta i detenir la diarrea.


SEGÓ DE ARROZ


El Segó d'arròs estabilitzat conté probioticos per al manteniment d'un tracte digestiu saludable.


GINGEBRE


El Gingebre afavoreix l'activitat digestiva estomacal. Tradicionalment s'ha utilitzat per a tractar afeccions intestinals, especialment pel que fa a problemes digestius i a sequedat de boca, sembla ser que estimula el pancreas, el Gingebre augmenta la producció d'enzims digestius que afavoreixen el procés de digestió i evita l'aparició d'una sèrie d'efectes secundaris relacionats amb una mala absorció dels mateixos ( flatulència, panxa unflada, gasos ...). El Gingebre té poder antibacteriano eficaç per a cuidar la flora intestinal (microbiótica), actua com a antibiòtic natural en combatre els bacteris infecciosos i ajudar al fet que prolifere la flora intestinal saludable, a més el Gingebre evita úlceres digestives, combat intoxicacions alimentoses. També esmentar la capacitat dels gingeroles continguts en aquesta planta per a augmentar lleugerament el peristaltismo intestinal afavorint l'expulsió de femta i evitar el restrenyiment.


ALCACHOFERA


La Alcachofera conté cinarina, nulina, mucílags, vitamines, minerals i flavonoides. La Cinarina afavoreix la funció biliar ajudant a la digestió dels greixos, també ajuda a tractar dolències com a indigestió, dispèpsia provocada per colelitiasis ( pedres en la vesícula), gasos o flatulències. Els àcids cafeico, la feolovínilo, linoleico i oleic intervenen en el seu poder hepatoprotector, Destaca el seu efecte colerético, és a dir d'estimulació de la producció de bilis i expulsió dels greixos a través de la bilis.


CARDAMOMO


El Cardamomo posseeix nombroses propietats per al sistema digestiu. Estudis moderns han observat que aquesta planta augmenta l'activitat de la tripsina, una substància (enzim) que col·labora en el procés digestiu. En estimular el seu efecte, el cardamomo afavoreix una millor digestió dels aliments en l'estómac. El Cardamomo conté en els seus olis essencials el cineol, un oli amb efectes hepatotónicos i protectors de l'estómac. El Cardamomo és un remei per al mal de panxa i la gastritis. Els seus components actius són varis com el camfor amb acció carminativa, i nombrosos compostos amb acció antiespasmódica com el pineno, terpineno, borneol, canfeno, geranial i limoneno. El Cardamomo és un bon remei per a tractar flatulències, alleujar retorcijones i els còlics causats per gasos a més neutralitza l'acidesa estomacal. Estudis moderns han descobert que els olis essencials del cardamomo poden ajudar a combatre el bacteri helicobacter pylori causant d'alguns mals de panxa.


GENCIANA


La Genciana constitueix un dels millors remeis contra problemes de estomago pel seu contingut en principis amargs, aquesta planta té la propietat d'augmentar la producció de sucs digestius i facilita la digestió. El principal components responsable d'aquestes propietats és la amarogentina, un principi actiu que incrementa la producció de saliva, la qual cosa desencadena una major producció de bilis i sucs gàstrics. El Gentiopricósido i la inulina tenen propietats gastroestimulantes, mentre que la swertiamarina estimula el pàncrees, per tant la genciana s'utilitzarà en les següents anomalies de l'aparell digestiu: Flatulència, l'excés de gasos generalment provocat per una mala digestió, Estomacal en estómacs mandrosos la genciana ajuda a estimular la digestió fent que aquesta siga mes favorable i més ràpida, evitant al mateix temps la pesadez que suposen els problemes d'indigestió, també ajuda ae l'acumulació de retenció de líquids i cucs intestinals, el contingut en carvacol de la genciana li atorga propietats vermífugas pel que resulta adequat per a l'expulsió de cucs intestinals . La Genciana incrementa la producció de bilis el que millora les males digestions.


ENZIMS DEIGESTIVAS<(h2>

Els Enzims Digestius són proteïnes que participen en les reaccions químiques de l'organisme. Es produeixen de forma endogena, especialment en el pàncrees i altres glàndules endocrines i estan presents en els aliments crus, passen al tracte digestiu per a descompondre els aliments en els seus nutrients i després passen a la sang. PROTEASA: Actua per a digerir diferents tipus de proteïnes/ proporciona aminoàcids/ secretada per la mucosa gàstrica. AMILASA: Actua sobre els midons i els azucares / proporciona glucosa/ es produeix en l'estómac i pàncrees. LACTASA: Actua sobre la lactosa de la llet/ proporciona glucosa i galactosa/ es produeix en l'intestí ( la seua producció disminueix amb el creixement. GLUCOAMILASA: Ajuda a descompondre el midó / proporciona glucosa/ es produeix en el nostre organisme en la boca i en el pàncrees però també pot derivar-se de fonts no animals. ALFAGALACTODIDASA: Hidrolitza les molècules dels glicolípids i les glicoproteïnes que es troben en sucres complexos/ ajuda a digerir els sucres i greixos complexos / es produeixen en la boca en forma de saliva, pancreas dese on es trasllada a l'intestí prim i a la resta del tracte digestiu. INVERTASA: Actua sobre el sucre/ proporciona glucosa i fructosa / es troba en la mucosa intestinal. LIPASA: Actua sobre els greixos/ proporciona àcids grassos i glicerina/ es produeix en el pancreas i intestí.RECORDE


Els complements alimentosos no han d'utilitzar-se com a substituts d'una dieta variada i equilibrada, ni d'un estil de vioda saludable.


La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 7,00 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 9:00 a 18:00 h

Productes relacionats

Colutorio Antibacteriano Cero Alcohol 500 ml-Esbandida bucal d'origen natural, amb acció RETARD. Conté una combinació única d'ingredients actius naturals amb acció antibacteriana ; redueix la placa i la halitosis, protegeix les genives i prevé la càries.

Colutorio Antibacteriano Cero Alcohol 500 ml-Esbandida bucal d'origen natural, amb acció RETARD. Conté una combinació única d'ingredients actius naturals amb acció antibacteriana ; redueix la placa i la halitosis, protegeix les genives i prevé la càries.

VITAL SALUD

12,34 € 12,99 €

5%
Bitransamin de Intersa-Per a mantenir un fetge saludable i afavorir una bona depuració de l'organisme.

Bitransamin de Intersa-Per a mantenir un fetge saludable i afavorir una bona depuració de l'organisme.

VITAL SALUD

12,83 € 13,50 €

5%
Apoxferro de Herbovita-Suport nutricional que ajuda a millorar l'absorció i l'assimilació del ferro en l'organisme.

Apoxferro de Herbovita-Suport nutricional que ajuda a millorar l'absorció i l'assimilació del ferro en l'organisme.

VITAL SALUD

10,45 € 11,00 €

5%
Siniral xarop per als refredats, mucosidades, bronquis i tos

Siniral xarop per als refredats, mucosidades, bronquis i tos

VITAL SALUD

9,40 € 9,90 €

5%
Hipermonium Retard de Derbós-Ajuda per a facilitar la relaxació i dormir a les nits.

Hipermonium Retard de Derbós-Ajuda per a facilitar la relaxació i dormir a les nits.

VITAL SALUD

21,13 € 22,25 €

5%