VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Fost Print Plus (amb Ginseng) Soria Natural- vigorizante, estimulant y energetizante.

19,90 € 22,11 € 10% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL


Aporta energia extra a persones que necessiten tenir un gran rendiment en la seua activitat, és altament vigorizante, energetizante i estimulantVitamines, minerals, aminoàcids, Gelea reial fresca, ginseng, propóleo, oligoelementos, enzims, fitosteroles.SUGGERIMENT D'ÚS


1 vial al dia, directament o diluït en un got d'aigua o suc de fruites i ingerir immediatament.PRESENTACIÓ • Caixa amb 20 vials de 15 ml.

 • Aroma natural de mandarina.INDICACIONS • Qualsevol persona que necessite una aporte extra d'energia, executius, estudiant, treballadors en general, relacions públiques, joves amb molta activitat, mestresses de casa etc.

 • Persones que realitzen treballs que requerisquen un esforç físic perllongat.

 • Aquells que viatgen amb assiduïtat.

 • En situacions que precisen un alt rendiment intel·lectual i exercici de la memòria.

 • Abans de realitzar un esport o esforç físic intens.

 • En casos de baix estat físic i anímic, desgana i falta d'energia.


OBSERVACIONS • Potencia la salut i col·labora en la protecció de l'organisme, en enfortir i augmentar les seues defensa i immunitat.

 • També se li considera lleugerament afrodisíac, pel seu contingut en ginseng, ajudant a combatre la impotència i frigidesa sexual.


INFORMACIÓ DE INTERES • El Ginseng actua com reequilibrador general de l'organisme, augmentant la seua resistència natural (física i psíquica ) i li ajuda a combatre tot tipus d'estats carenciales. És un estimulant natural de l'organisme i col·labora en la restauració de la seua energia i to vital. Aquesta universalment reconegut com un bon estimulant per al sexe.

 • La Gelea reial és un reconstituent natural elaborat per les abelles per a l'abella regna. El seu elevat contingut en vitamines, minerals, aminoàcids essencials i fosfolípids, afavoreix un desenvolupament harmònic tant físic com a psíquic, servint entre altres coses d'aliment perfecte per al cervell el que comporta a millorar la memòria i ajuda a eliminar l'esgotament mental.

 • El Propóleo té contrastada capacitat inmunoestimulante, aquesta mes que experimentat en molts equips d'esportistes professionals o per esportistes aïllats, que quan s'acaba la competició o l'entrenament, el nivell de defenses naturals aquesta bajísimo i cal reposar-les urgentment. Així mateix, com més fort està el sistema immunitari, major és el rendiment, d'ací la importància de la ingestió de propóleo, a l'hora de necessitats extres d'energia.

 • El Calci, Fosforo i Vitamina D3 actuen conjuntament. La vitamina D3 afavoreix l'absorció intestinal tant de Calci com de Fòsfor i Magnesi, així com la seua fixació als ossos i dents, sent indispensable, en els adults per a regular i equilibrar la remineralización de l'os. El Calci entre altres funcions també intervé en la contracció muscular (afavoreix la relaxació), en els processos de coagulació de la sang, en la transmissió dels impulsos nerviosos, en els batecs del cor i regula el pas de nutrients a la cèl·lula. L'Àcid Pantoténico (vitamina B5) ajuda al cos a utilitzar de forma correcta els hidrats de carboni, les proteïnes i els lípids.

 • Els Aminoàcids, entre ells Glicina i Arginina són necessaris per a la creació de l'ATP (la creatina es combina amb el fosforo originant fosfocreatina). Sense creatina, els glúcids i el fòsfor no formen ATP, ja que aquesta necessita la participació de creatina per a produir-se.RECORDE


Els complements alimentosos no han d'utilitzar-se com a substituts d'una dieta variada i equilibrada ni d'un estil de vida saludable.


La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

Sérum Facial de Argán 15 ml - Esential Arom Argán Sérum Facial conté el valuós oli vegetal verge de argán,amb propietats altament regeneradores i hidratantes,restableix el mantell lipídic de la pell, mitigant les perdudes d'aigua, oxigena i regenera la pell,reafirma i retorna l'elasticitat a la pell i frena el procés d'envelliment, per la seua acció antioxidant.

Sérum Facial de Argán 15 ml - Esential Arom Argán Sérum Facial conté el valuós oli vegetal verge de argán,amb propietats altament regeneradores i hidratantes,restableix el mantell lipídic de la pell, mitigant les perdudes d'aigua, oxigena i regenera la pell,reafirma i retorna l'elasticitat a la pell i frena el procés d'envelliment, per la seua acció antioxidant.

VITAL SALUD

18,29 € 19,25 €

5%
GEL BANY KARITE eco+10 750 ML MON DECONATUR

GEL BANY KARITE eco+10 750 ML MON DECONATUR

La botiga natural

12,50 €

AloeDent Sensitive

AloeDent Sensitive

La botiga natural

6,97 €

Floradix 500 ml

Floradix 500 ml

La botiga natural

24,39 €

C-17 CENTAUREA COMPLEX

C-17 CENTAUREA COMPLEX

La botiga natural

10,50 €