VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Fost Print Sport de Soria Natural-Suport nutricional per a aportar energia extra necessaris en la pràctica de qualsevol esport. Complement alimentós a força de Gelea reial, Ginseng, Propóleo, vitamines, aminoàcids, enzims etc.

21,05 € 23,39 € 10% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL


complex energètic natural


Suport nutricional per a aportar energia extra necessaris en la pràctica de qualsevol esport.


Complement alimentós a força de Gelea reial, Ginseng, Propóleo, vitamines, aminoàcids, enzims etc.SUGGERIMENT D'ÚS


Prendre 1 vial al dia, directament o diluït en un got d'aigua o suc de fruites i ingerir immediatament.


PRESENTACIÓ


Caixa amb 20 vials de 15 ml


Aroma platano.INDICACIONS: • Qualsevol esportista tant professional com aficionat durant la competició o entrenament perllongat.

 • Persones amb una gran activitat física en el treball o vida diària.

 • Esportistes que desitgen una recuperació ràpida després de realitzar esport.
 • Esportistes que vulguen rendir al màxim en l'esport sense risc de dopatge.

 • Abans de l'entrenament o competició (ski, surf, futbol, atletisme, tennis, ciclisme, etc.).

 • Després de la competició o entrenament com a recuperador post-esforç.


 • OBSERVACIONS

 • Els esportistes en fase de competició poden prendre-ho segons les seues necessitats, 20-30 minuts abans i durant la competició o entrenament dur.


 • INFORMACIÓ DE INTERES


  El Ginseng


  Actua com reequilibrador general de l'organisme, augmentant la seua resistència natural (física i psíquica) i li ajuda a combatre tot tipus d'estats carenciales. És una un estimulant natural de l'organisme i col·labora en la restauració de la seua energia i to vital.


  La Gelea reial és un reconstituent natural elaborat per les abelles parar l'abella Regna. El seu elevat contingut en vitamines, minerals, aminoàcids essencials i fosfolípids. Afavoreix un desenvolupament harmònic, tant físic com a psíquic, servint entre altres coses d'aliment perfecte per al cervell o que comporta a millorar la memòria i ajuda a eliminar l'esgotament mental.


  El Propóleo


  té una contrastada capacitat inmunoestimulante. Està més que experimentat en molts equips d'esportistes professionals o per esportistes aïllats, que quan s'acaba la competició o l'entrenament el nivell de defenses naturals aquesta bajísimo o cal reposar-les urgentment. Així mateix, com més fort està el sistema immunitari, major és el rendiment. D'ací la importància de la ingestió de propóleo, a l'hora de necessitats extres d'energia.


  El Calci, Fòsforo i vitamina D3


  Actuen conjuntament. La vitamina D3 afavoreix l'absorció intestinal tant de calci com de fòsfor i magnesi, així com la seua fixació als ossos i dents, sent indispensable en els adults per a regular i equilibrar la remineralización de l'os. El Calci, entre altres funcions també intervé en la contracció muscular (afavoreix la relaxació), en els processos de coagulació de la sang, en la transmissió dels impulsos nerviosos, en els batecs del cor i regula el pas de nutrients a la cèl·lula.


  Les vitamines, minerals i aminoàcids


  Representen avui dia una suplementación imprescindible per a retardar l'aparició de la fatiga, millora la recuperació post-esforç, i agredir el menys possible al cos davant les situacions d'estrès físic al que se li sotmet amb la pràctica d'activitats esportives. La finalitat de l'esportista sempre ha d'anar encaminada al fet que la seua activitat esportiva siga el mes dilatada possible i del mes alt nivell, per a açò ha de plantejar-se la importància que té el seguir unes pautes alimentoses de forma continuada.


  Els aminoàcids entre ells , Metionina, Glicina i Arginina


  Són necessaris per a la formació de Creatina, part de la qual passa a formar part de l'ATP (la creatina es combina amb el fosfat originant fosfocreatina). Sense Creatina, els Glúcids i el Fòsfor no formen ATP, ja que aquest necessita la participació de creatina per a produir-se. A nivell esportiu la creatina pot afavorir el rendiment esportiu, en millorar la capacitat de la musculatura de l'esportista per a realitzar les seues funcions correctament. La Ornitina intervé en el cicle de la urea afavorint l'eliminació de l'amoníac generat com a residu durant la pràctica de l'exercici. A més estimula la síntesi de l'hormona de creixement, per la qual cosa afavoreix el desenvolupament muscular. L-Glutamina té un important paper en l'equilibri àcid-base en l'organisme, contrarestant la acidosis generada per l'excés d'àcid làctic generat durant l'exercici i prevé la perduda de massa muscular, amb la qual cosa és molt beneficiosos per a esportistes. L'Àcid Pangámico ( vitamina B15) és especialment indicada per a facilitar l'absorció d'oxigen i a més accelera la recuperació de la fatiga en l'esport. La Inosina afavoreix l'obtenció d'energia durant els entrenaments i proporciona una major potència muscular.


  RECORDE


  No utilitzar aquest producte com un substitut d'una dieta variada i equilibrada.


  La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

  Enviament gratuït

  En compres amb un import superior a 50,00 €

  Enviament a domicili

  Enviament a Espanya des de 7,00 €

  Enviament internacional des de 19,00 €

  Punt de recollida

  Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
  Lunes a viernes de 9:00 a 18:00 h

  Productes relacionats

  Mix Relax Phyto Biopole de Intersa-Ajuda per a relaxar-e cambatent l'ansietat i el nerviosisme.

  Mix Relax Phyto Biopole de Intersa-Ajuda per a relaxar-e cambatent l'ansietat i el nerviosisme.

  VITAL SALUD

  13,25 € 13,95 €

  5%
  Siniral xarop per als refredats, mucosidades, bronquis i tos

  Siniral xarop per als refredats, mucosidades, bronquis i tos

  VITAL SALUD

  9,40 € 9,90 €

  5%
  NOVETAT PRO-COLLAGEN 50 ml de Esential`aroms-Crema antiedad i Antimanchas, Incrementa la producció de colageno tipus 1,100% natural,12 hores d'hidratació-Eficàcia demostrada cientificamente.

  NOVETAT PRO-COLLAGEN 50 ml de Esential`aroms-Crema antiedad i Antimanchas, Incrementa la producció de colageno tipus 1,100% natural,12 hores d'hidratació-Eficàcia demostrada cientificamente.

  VITAL SALUD

  31,39 € 34,90 €

  10%
  Sedaner de Soria Natural-cápsules per a relaxar-te quan estes nerviós, agitat o alterat.

  Sedaner de Soria Natural-cápsules per a relaxar-te quan estes nerviós, agitat o alterat.

  VITAL SALUD

  10,30 € 10,85 €

  5%
  Nutri DX L-Carnitina de Ynsadiet-SOBREPÈS I OBESITAT, sobretot en aquelles persones que facen exercici de forma regular, o per a esportistes que vulguen baixar de greix.

  Nutri DX L-Carnitina de Ynsadiet-SOBREPÈS I OBESITAT, sobretot en aquelles persones que facen exercici de forma regular, o per a esportistes que vulguen baixar de greix.

  VITAL SALUD

  7,65 € 8,05 €

  5%