VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Fruites & Fibres Concentrat Ortis

13,50 € IVA inclòs

Ingredients:Figues (Ficus carica L. – 6,5 g / galleda), gelificante: glicerina; sacarosa, lactosa, pols de ruibarbre estandarditzat en
senósidos (Rheum palmatum L. / Rheum officinale Baillon, Cassia angustifolia Vahl, sirope de blat - 431 mg/galleda), goma de guar (Cyamopsis tetragonolobus - 400 mg/ galleda), polpa de tamarindo (Tamarindus indica L. – 400 mg / galleda), compota de ruibarbre (Rheum Rhaponticum – 350 mg /galleda), puré de dátiles gelificat (Phoenix dactylifera - 200 mg / galleda), pols de llet fermentada.

Aquest producte no és una llaminadura sinó un complement alimentós a força de ruibarbre estandarditzat, tamarindo i figa que tenen una acció fisiològica significativa en el trànsit intestinal.
Prendre 1 galleda a la nit amb un got d'aigua gran. Es pot començar amb ½ galleda.
No administrar a nens menors de 12 anys. No utilitzar en cas d'embaràs o de lactància sense consell mèdic. No utilitzar durant un període perllongat sense consell d'un especialista. No superar la dosi de consum diària recomanada. Els complements alimentosos no han d'utilitzar-se com a substitut d'una dieta variada, equilibrada i d'una manera de vida sa. Mantenir fora de l'abast dels nens més petits. Indicat per a vegetarians. Conservar en lloc sec i protegit de la calor. El color, l'olor i el gust poden variar sense afectar a la seva qualitat i la seva eficàcia a causa dels components naturals dels ingredients.

AVÍS:
La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La utilització d'aquesta informació es durà a terme sota l'exclusiva responsabilitat dels usuaris. Recomanem que tinguin precaució amb l'ús de qualsevol informació publicada a la web. Consultar sempre amb el seu metge. No ens responsabilitzem de les informacions, comentaris i contingut en general exposat en aquesta web, ni per l'enllaçat a altres web. Sent la seva funció merament informativa, en cap cas han de considerar-se com a recomanacions de tractaments.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

Chitosol 100 capsulas ynsadiet- Capta grasses

Chitosol 100 capsulas ynsadiet- Capta grasses

VITAL SALUD

14,20 € 14,95 €

5%
EUCALIPTO EXTRACTO

EUCALIPTO EXTRACTO

La botiga natural

9,95 €

BLOKEGRAS BOMBONES

BLOKEGRAS BOMBONES

BROSSES DIETÈTICA I NUTRICIÓ

12,88 € 13,55 €

5%
PROPOBIOTIC

PROPOBIOTIC

La botiga natural

16,25 €

Té Roig Milenari Pu Erh Soluble

Té Roig Milenari Pu Erh Soluble

La botiga natural

8,90 €