VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

GSN Glutaforce 60 de GSN-Ajuda per facilitar la recuperació i evitar el sobreentrenamiento i per a esportistes sobrecarregats d'entrenament. Complement alimentós a força de Pèptids de Glutamina BCAA i Aminoàcids essencials.

21,73 € 22,83 € 5% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL

Ajuda per a facilitar la recuperació i evitar el sobreentrenamiento i per a esportistes sobrecarregats d'entrenament.

Complement alimentós a força de Pèptids de Glutamina BCAA i Aminoàcids essencials.

Suggeriment d'ús

Prendre 16 gr (CDR) al día després de l'entrenament dissolent el contingut de 6 dosatges rasos en 250 ml de llet descremada o aigua.

Alergenos

Conté gluten

Conté una font de fenilalanina. No apte per a fenilcetónuricos.

PRESENTACIÓ

Envàs de 240 gr. Sabor xocolata

INGREDIENTS

Proteïna de blat hidrolitzat (Amb contingut per gr de producte de : Acidifique glutámico 294 mg, Leucina 54 gr, Isoleucina 32 mg, Valina 31 mg, Altres aminoàcids 380 mg), Cacao en pols semidesgrasado (Theobroma cacao L), Aroma (Aroma de xocolata) i Edulcorant (Aspartamo).

INFORMACIÓ DE INTERES

La Glutamina és un aminoàcid no essencial que intervé en nombroses funcions metabòliques de l'organisme i que en determinades condicions, com els esportistes que entrenen intensament, pot arribar a convertir-se en un aminoàcid essencial.

En un estudi realitzat per la Universitat d'Oxford en el qual es midierón els nivells de glutamina presents en la sang d'atletes que sufrian la síndrome del sobreentrenamiento i la seua comparació amb els nivells d'atletes normals, es va observar que els esportistes que patien sobreentrenamiento tenien uns nivells de glutamina un 25 % més baixos que les persones que no practicaven esport.

La glutamina es pot prendre com a aminoàcid o en forma de pèptid. El pèptid de glutamina que aporta aquest producte garanteix una major absorció de la glutamina en forma d'aminoàcid i a més està reforçat amb aminoàcids ramidicados i essencials, la qual cosa potencia la seua acció.

Els aminoàcids són les unitats bàsiques que constitueixen les proteïnes. Existeixen vint aminoàcids diferents que es classifiquen en dos grans grups: essencials i no essencials. Els primers no poden ser sintetitzats per l'organisme, per la qual cosa han de ser subministrats per la dieta.

Els AMINOÀCIDS ESSENCIALS són:

  • Isoleucina, BCAA).
  • Leucina, BCAA).
  • Valina.(BCAA).
  • Lisina.
  • Metionina.
  • Treonina.
  • Triptòfan.
  • Fenilalanina

Atenent a les característiques de la seua estructura química, es diferencia al seu torn d'AMINOÀCIDS RAMIFICATS (BCAA) compost per la Isoleucina, Leucina i Valina.

Estudis mèdics indiquen que aquest grup d'aminoàcids té unes caracteristicas metabòliques especials, entre les quals destaquen que són estimuladors de la sintesis proteïca. La funció bàsica dels aminoàcids per a un esportista és la CONSTRUCCIÓ MUSCULAR

RECORDE

Els complements alimentosos no han d'utilitzar-se com a substituts d'una dieta variada i equilibrada, ni d'un estil de vida saludable.

La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Devolucions gratuïtes

Devolució gratuïta per a tots els productes a domicili i en punt de recollida.

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

Biover Infusió Sauco Farigola

Biover Infusió Sauco Farigola

La botiga natural

5,97 € 6,65 €

10%
Vitasor 4 Complejo Total

Vitasor 4 Complejo Total

La botiga natural

12,00 €

MANZANILLA EXTRACTO

MANZANILLA EXTRACTO

La botiga natural

9,45 €

OTOCERUM CONS NETEJAR OIDOS HOVAN

OTOCERUM CONS NETEJAR OIDOS HOVAN

VITAL SALUD

2,90 €

Detoxine Vitalitat Gerd Ortis

Detoxine Vitalitat Gerd Ortis

La botiga natural

19,90 €