VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Herbetom 4 Gastricol de Bioserum-per a favorir un procés digestiu saludable.

14,54 € 15,30 € 5% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL


Suport nutricional per a afavorir un procés digestiu saludable.Complement alimentós a força de Col fermentada, Aloe vora, Rutina, Alholva, Alfals, Regalèssia, Gingebre, Dent de León , Canyella, Menta, i vit. B3, B6, B12, A i C.SUGGERIMENT D'ÚS


Prendre 10 ml abans dels dos menjars principals.PRESENTACIÓ


Xarop 250 mlOBSERVACIONS


Ajuda en la funció digestiva, eliminant gasos, regulant la motilidad gastrointestinal i afavorint una acció emoliente i calmant.INFORMACIÓ DE INTERES


SUC DE COL


El Suc de Col fermentada enriquida amb lactobacillus i bifídus regenera i reequilibra la flora bacteriana intestinal, també és emprada en quadres de gastritis, falta d'acidesa, pancreatitis i malalties del fetge.


SUC DE ALOE VERA


El Suc de Aloe vora té acció antiedematosa, cicatrizante i protectora de les mucoses del tub digestiu. Redueix els trastorns subjectius en gastritis i úlceres.


RUTINA


La Rutina té propietats antihemorrágicas i ajuda en la regeneració de les mucoses danyades en les úlceres gastroduodenales.


EXTRACTE DE ALHOLVA


L'Extracte de alholva conté mucílags que protegeixen la mucosa de l'estómac en cas de l'úlcera gàstrica o gastritis, també aquesta indicada en dispèpsies, perduda de pes i a més és aperitiva.


EXTRACTE D'ALFALS


L'extracte d'Alfals aquesta indicada en processos ulcerosos actius a causa del seu poder hemostático (conté vitamina K). Actua com a aperitiu, pel seu alt contingut en enzims és útil en dispèpsies i fermentacions intestinals.


EXTRACTE DE REGALÈSSIA


L'extracte de Regalèssia ajuda en processos d'úlcera gastroduodenal per H. Pylori. La Glicirrina de la regalèssia és antiinflamatoria, antiácida i antiulcerosa. La Liquiritina de la regalèssia li confereix una acció antiespasmódica, digestiva, carminativa i antibacteriana, contribuint així a l'acció anticelulosa, a més com espasmódico ajuda en la crisi del color irritable.


EXTRACTODE GINGEBRE


L'extracte de Gingebre gràcies a un principi actiu anomenat Acre evita la nàusea i el vòmit. El Gingebre estimula la digestió i protegeix el fetge. S'utilitza en el tractament de gastràlgies, falta d'acidesa en l'estómac i la dispèpsia, també ajuda amb el meteorismo i les diarrees.


EXTRACTE DE DENT DE LEÓN


L'extracte de Dent de León és estimulant hepàtic, biliar i del de l'apetit, eupéptico, laxant suau, digestiu, tònic estomacal i normalitzador de les digestions lentes.


OLI ESSENCIAL DE CANYELLA


L'oli essencial de Canyella es recomana en casos de diarrea, mal de panxa, flatulències, nàusees i vòmits.


OLI ESSENCIAL DE MENTA


El aceite esencial de Menta es digestiva, carminativa, colerética, colagoga, estimulante de la secreción estomacal y tonificante.


VITAMINA B3


La vitamina B3 o niacina és necessària per a la reparació de l'ADN, la producció d'hormones esteroides i metabolisme dels aliments, la producció de suc gàstric i la secreció de la bilis, que és necessari per a digerir el greix. La deficiència condueix a la pel·lagra (malaltia causada per la falta de certes vitamines) la qual cosa inclou indigestió , diarrea i perduda d'apetit, entre altres símptomes.


VITAMINA B6


La vitamina B6 o piridoxina és important en el creixement, reproducció i conservació de les cèl·lules de l'organisme. La vitamina B6 regula el metabolisme, la digestió i l'equilibri de fluids a altres d'afavorir la descomposició de proteïnes, com més gran siga el consum de proteïnes major sera la quantitat de vitamina B6 que es necessite. També ajuda a mantenir el sucre (glucosa) en la sang en els trets normals.


VITAMINA B12


VitaminaB12 o cobalamina és necessària per al desenvolupar ADN, teixit nerviós i glòbuls rojos. La deficiència resulta en anèmia en la sang, funcionament cerebral reduït i neuropatía, la qual cosa inclou transmissions nervioses reduïdes al sistema gastrointestinal el que condueix al restrenyiment i digestió afectada.


VITAMINA A


La vitamina A pertany al grup de les vitamines liposolubles, l'organisme les pot emmagatzemar en el fetge i en el greix corporal, aquesta vitamina al costat de la vitamina C serveix per a la desintoxicar l'organisme capaç de neutralitzar els efectes negatius dels radicals lliures. Utilitzada internament s'afavoreix la cicatrització de les seues ferides. Aquestes propietats es produeixen en totes les cèl·lules del cos, començant per les cèl·lules de la mucosa intestinal, per aquest motiu és una vitamina important en malalties com les úlceres digestives, síndrome d'intestí foradat i la diverticulitis en afavorir la regeneració de la paret intestinal. Resulta adequada per al tractament de les males digestions.


VITAMINA C


La vitamina C és una vitamina hidrosoluble que col·labora en la producció de col·làgen, carnitina (que li ajuda al cos a convertir el greix en energia) i catecolaminas (hormones que produeixen les glàndules suprarenals) i ajuda al cos a absorbir el ferro. La vitamina C afavoreix el metabolisme del colesterol en àcids biliars, els quals poden ajudar a reduir el colesterol i els càlculs biliars i representa un paper en la desintoxicació, ja que ajuda a neutralitzar i eliminar toxines de l'organisme. És un antioxidant natural que combat els radicals lliures.RECORDE


Els complements alimentosos no han d'utilitzar-se com a substituts d'una dieta variada i equilibrada, ni d'un estil de vida saludable.


La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 7,00 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 9:00 a 18:00 h

Productes relacionats

NOVETAT PRO-COLLAGEN 50 ml de Esential`aroms-Crema antiedad i Antimanchas, Incrementa la producció de colageno tipus 1,100% natural,12 hores d'hidratació-Eficàcia demostrada cientificamente.

NOVETAT PRO-COLLAGEN 50 ml de Esential`aroms-Crema antiedad i Antimanchas, Incrementa la producció de colageno tipus 1,100% natural,12 hores d'hidratació-Eficàcia demostrada cientificamente.

VITAL SALUD

31,39 € 34,90 €

10%
Composor 24  de Soria Natural- Infeccions urinàriescombatre picor y coissor, gràcies a la seuua acción antiseptica urinària i diuretica.

Composor 24 de Soria Natural- Infeccions urinàriescombatre picor y coissor, gràcies a la seuua acción antiseptica urinària i diuretica.

VITAL SALUD

9,45 € 9,95 €

5%
 Colestia de Novadiet- Baixar nivells de colesterol

Colestia de Novadiet- Baixar nivells de colesterol

VITAL SALUD

12,78 € 13,45 €

5%
Llantediet respir amb serrapeptasa-Xarop per a la tos, suavitzar la gola, fluidificar les secrecciones i suavitzar els bronquis

Llantediet respir amb serrapeptasa-Xarop per a la tos, suavitzar la gola, fluidificar les secrecciones i suavitzar els bronquis

VITAL SALUD

11,12 € 11,70 €

5%
Drenactif Amb 500 ml-Intersa-depurativo natural-Suport nutricional, drena,purifica,elimina líquids retinguts i augmenta el metabolisme de greixos

Drenactif Amb 500 ml-Intersa-depurativo natural-Suport nutricional, drena,purifica,elimina líquids retinguts i augmenta el metabolisme de greixos

VITAL SALUD

17,50 € 19,45 €

10%