VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Hierromin

19,25 € IVA inclòs

Producte a força de Gelea reial fresca, *acerola, ferro, calci, magnesi, vitamines (A, B1, B2, B6, B12, C, D i I) i *oligoelementos (manganés, zinc i coure) 20 *vilaes de 10ml Ingredients Per vial: Xarop de fructosa, Calci lactat 19% *VRN, Magnesi clorur 25% *VRN, Gelea reial Fresca *liofilizada 500 mg, aroma de *málaga, sodi *ciclamato, *sorbato *potásico, Vitamina C 100% *VRN, Ferro II *gluconato (14 mg) 100% *VRN, Zinc *gluconato 100% *VRN, ÉS *Acerola (*Crataegus *azarolus) 20 mg, Manganés *gluconato 100% *VRN, Vitamina I 75% *VRN, sacarina sòdica, Cobre sulfat 100% *VRN i Vitamines A 75% *VRN, B1 75% *VRN, B2 75% *VRN, B6 75% *VRN, B12 75% *VRN i D3 100% *VRN. *VRN: Valor de Referència de Nutrients Manera d'ocupació Prendre el contingut d'un vial al dia, diluït en aigua o suc. En èpoques de major necessitat es pot duplicar la dosi APTE PER A CELÍACS APTE PER A DIABÈTICS APTE PER A INTOLERANTS A la LACTOSA AVÍS: La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La utilització d'aquesta informació es durà a terme sota l'exclusiva responsabilitat dels usuaris. Recomanem que tinguin precaució amb l'ús de qualsevol informació publicada a la web. Consultar sempre amb el seu metge. No ens responsabilitzem de les informacions, comentaris i contingut en general exposat en aquesta web, ni per l'enllaçat a altres web. Sent la seva funció merament informativa, en cap cas han de considerar-se com a recomanacions de tractaments.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Devolucions gratuïtes

Devolució gratuïta per a tots els productes a domicili i en punt de recollida.

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

Cartilforte Complex de GSN-Ajuda per al tractament de problemes articulessis: Artritis, Artrosis, Reumatisme,Descalcificació òssia...  Complement alimentós a força de Cartilago de tauró, Col·làgen hidrolitzat, Glucosamina vegetal, M.S.M, Un complex antioxidant, calci, fòsfor i vitamina D, edulcorat amb Estevia.

Cartilforte Complex de GSN-Ajuda per al tractament de problemes articulessis: Artritis, Artrosis, Reumatisme,Descalcificació òssia... Complement alimentós a força de Cartilago de tauró, Col·làgen hidrolitzat, Glucosamina vegetal, M.S.M, Un complex antioxidant, calci, fòsfor i vitamina D, edulcorat amb Estevia.

VITAL SALUD

26,80 € 28,21 €

5%
Circular de Novadiet-circulació-cames cansades-hemorroides

Circular de Novadiet-circulació-cames cansades-hemorroides

VITAL SALUD

17,29 € 18,20 €

5%
Xampú natural anticaspa de timó. D´Shila-Jenny 300 ml-Indicat per a regenerar el cuir cabellut i eliminar la caspa seca evitant la seua reaparició.

Xampú natural anticaspa de timó. D´Shila-Jenny 300 ml-Indicat per a regenerar el cuir cabellut i eliminar la caspa seca evitant la seua reaparició.

VITAL SALUD

14,63 € 15,40 €

5%
Composor 8 Echina Complex de Soria Natural-Defenses-Sistema inmunitari.

Composor 8 Echina Complex de Soria Natural-Defenses-Sistema inmunitari.

VITAL SALUD

10,92 € 11,50 €

5%
EUCALIPTO EXTRACTO

EUCALIPTO EXTRACTO

La botiga natural

9,95 €