VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Hipermonium Retard de Derbós-Ajuda per a facilitar la relaxació i dormir a les nits.

21,13 € 22,25 € 5% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL


Ajuda per a facilitar la relaxació i el descans nocturn. Per a mantenir el benestar general.Complement alimentós a base de Hiperico, Fruit de la passió, Autolisado de peix, Civada sativa i vitamines B1,B2,B3, B6, B12.SUGGERIMENT D'ÚS


Una o dues càpsules al dia. Es pot augmentar la dosi si ho aconsella el seu terapeuta.PRESENTACIÓ


Estoig de 45 càpsules en blister.ACCIÓ FISIOLÒGICA


Les càpsules de HIPERMONIUM-RETARD estan formulades deacuerdo amb els principis de la sinergia, combinant principis actius i nutrients bàsics, que es completen entre si, amb la finalitat d'aprofitar al màxim les seues accions. Així el hipérico es potencia amb la civada sativa i la pasiflora i els minerals del Autolisado de peix es potencien amb les vitamines del grup B.


No obstant açò, des del punt de vista galénico, aquestes càpsules estan formulades amb extracto sec de plantes, recoberts en forma de "micropellets" que fa que els nutrients es vagen alliberant de forma paulatina, a mesura que passa el temps, sense donar alts i baixos, de manera que les persones mantenen constant el nivell de nutrients en sang, amb la qual cosa l'acció és sempre la mateixa i no més quan s'administra i vaja disminuint conforme passa el temps. En poques paraules, la qual cosa fa és augmentar la biodisponibilidad del preparat i per tant su eficàcia enfront d'altres formes galénicas. També té l'avantatge aquesta forma de dosatge, que amb menys càpsules s'aconsegueixen millors resultats, ja que el que fa és mantenir el nivell constant dels nutrients no necessitant preses repetides o suplementàries per a mantener aquests nivells. Per tant, a l'eficàcia de la sinergia cal unir l'eficàcia de la forma galénica, creant així un preparat summament eficaç, amb les mateixes preses.Hipérico (Hypericum perforatum).


És el component tradicional de la formulació. Ajuda al sistema nerviós en casos de depressió, al mateix temps, és sedant
millorant els patrons del somni (especialment en individus deprimits), combat l'ansietat i l'excitació nerviosa. Conté oli essencial, hiperina, flavonoides, hipericina i taninos (10%).FRUIT DE LA PASSIÓ (Passiflora).


La Pasiflora és una planta perenne de la família de les pasifloráceas de fins a 9 metres de longitud. La Pasiflora es considera un molt bon remei per a combatre les manifestacions nervioses ja que no presenta contraindicacions per somnolència ni habituació gràcies als flavonoides que conté, presenta propietats sedants del sistema nerviós sense crear efectes depressius, també té propietats hipnòtiques per a afavorir el somni o el descans i és antiespasmódico a més d'alleujar el dolor ajuda en estats de nervis i excitació nerviosa i aquesta indicada també per a xiquets i persones majors. Molt adequat quan es tenen problemes emocionals de salut o personals ja que ajuda a pal·liar els símptomes d'estrès.AUTOALISADO DE PEIX


Quant a l'aportació de nutrients necessaris per al bon funcionament del sistema nerviós, cal destacar en el preparat al Autoalisado de peix que és una substància natural marina rica en proteïnes (82%), que conté mes de 20 aminoàcids, incloent tant els Omega 3, com els Omega 6,els quals contribueixen al bon funcionament de les neurones.CIVADA SATIVA


La Civada Sativa destaca sobretot per la seua composició en vitamines, les quals activen el metabolisme, la hematopoyesis, el creixement, i la regeneració òssia i del sistema nerviós. Són imprescindibles en el metabolisme intermediari. És molt utilitzada, per la seua activitat relaxant, en casos d'ansietat, insomni, depressió, disturbis neurovegetativos de la menopausa, astènia i convalescència. i per ser emoliente s'utilitza tòpicament en cas de diferents dermatitis.VITAMINES DEL GRUP B


Són necessàries per a un funcionament òptim del sistema nerviós, sobretot en estats d'ansietat i depressió. Aquestes vitamines són hidrosolubles i per tant es eliminan ràpidament per l'orina, per tant es necessitaria de preses molt repetides de la mateixa per a garantir la seua acció al llarg de tot el dia. Per açò amb la presentació en forma de microgránulos s'afavoreix que els nivells de Vitamina B siguen constants, amb poques preses al dia, ja que el seu alliberament és gradual.RECORDE


Els complements alimentosos no han d'utilitzar-se com a substituts d'una dieta variada i equilibrada ni d'un estil de vida saludable.


La informació continguda en la nostra web tenen únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 7,00 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 9:00 a 18:00 h

Productes relacionats

Cartilogen Elastic 20 butllofes de 15 ml-Dietmed-Ajuda per a enfortir i regenerar els cartílags i els tendons, millorar la mobilitat, reduir el dolor i la inflamació  a més de promoure una sensació de benestar articular i muscular.

Cartilogen Elastic 20 butllofes de 15 ml-Dietmed-Ajuda per a enfortir i regenerar els cartílags i els tendons, millorar la mobilitat, reduir el dolor i la inflamació a més de promoure una sensació de benestar articular i muscular.

VITAL SALUD

22,10 € 24,55 €

10%
Enzimas Digestivas Complex de Terranova-ajuda a afavorir l'aparell digestiu.

Enzimas Digestivas Complex de Terranova-ajuda a afavorir l'aparell digestiu.

VITAL SALUD

18,91 € 19,90 €

5%
GSN Pro Master 85 de GSN-Proteïnes d'alta qualitat per a la construcció i definició muscular . Fase intermèdia /avançada.

GSN Pro Master 85 de GSN-Proteïnes d'alta qualitat per a la construcció i definició muscular . Fase intermèdia /avançada.

VITAL SALUD

37,35 € 39,32 €

5%
Fosfomen Premium de Herbora-Fosfomen s'utilitza per a la fatiga intel·lectual, època d'exàmens, pèrdua de memòria i falta d'apetit.

Fosfomen Premium de Herbora-Fosfomen s'utilitza per a la fatiga intel·lectual, època d'exàmens, pèrdua de memòria i falta d'apetit.

VITAL SALUD

18,24 € 19,20 €

5%
 Colestia de Novadiet- Baixar nivells de colesterol

Colestia de Novadiet- Baixar nivells de colesterol

VITAL SALUD

12,78 € 13,45 €

5%