VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Lessobes 4 Ventre pla 18 sobres - Bioserum-per a promoure la perduda de volum en la zona abdominal.

20,52 € 21,60 € 5% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL


per a promoure la perduda de volum en la zona abdominal.


A força de Sirope d'atzavara americà,estigma de dacsa,fructooligosacáridos,inulina,goma d'Acàcia, bromelina,tronc de pinya,papaína,alcachofera,frángula,fumaria,fenoll,cua de cavall,te verd,anís, camamilla,canyella,menta,rave negre,gingebre,Reverastrol.


SUGGERIMENT D'ÚS


prendre 1 monodosis al dia.


PRESENTACIÓ  • 18 monodosis de 15 ml.

  • Aroma pinya.


AJUDA EN :  • Distensió abdominal.

  • Trastorns digestius.

  • Espasmos intestinals, nàusees.

  • Depuració intestinal.

  • Retenció de líquids, pesadez de cames.

  • Tractament de control de pes.

  • Remei natural gasos.


INFORMACIÓ DE INTERES


El Sirope d'atzavara americà.


És una saba dolça amb una composició de 70% fructosa i 25% glucosa, considerat un potent potenciador de sabor i aroma, una alternativa saludable al sucre, amb un baix índex glucémico, és per açò que els preparats amb sirope d'atzavara fa que ens sentim plens durant més temps, la qual cosa pot traduir-se a menjar menys.


L'estigma de Dacsa.


Ajuda a perdre pes, netejar els renyons i disminueix la tensió arterial. La Dacsa, per a augmentar la necessitat d'orinar constitueix un dels recursos naturals més importants per a augmentar la diuresis o eliminació de líquids de l'organisme, molt útil per a perdre pes a més per a la retenció de líquids en turmells unflats, abdomen unflat i augment de pes.


Els Fructooligosacáridos.


Són un tipus de fibra soluble que afavoreix el creixement dels bífids bacteris (flora benèfica) i inhibeixen el dels bacteris patògens, estimulen la funció immunològica i la síntesi de certes vitamines, contribueix a reduir trastorns digestius com a excés de gasos. En equilibrar la flora intestinal i limitar el creixement de bacteris que ho generen, també milloren el transite intestinal, la qual cosa resulta beneficiós en cas de restrenyiment i el consum de FOG s'associa a un millor aprofitament de diversos minerals com el calci i el magnesi. Es coneix que aquestes substàncies incrementen la sensació de sacietat en estimular la producció intestinal de pèptids saciantes, aquestes substàncies informen al cervell que la ingesta ha sigut suficient amb el que es redueix li consume d'aliments i amb açò l'energia consumida.


La Inulina.


És una fibra dietètica soluble, promou els moviments intestinals, regulant el transite intestinal, estimulant el creixement de la flora intestinal, també és prebiótico i saciante, disminueix el PH intestinal i facilita el transite de la femta pel que és molt útil si es pateix restrenyiment, accelera el buidatge de l'estómac i la velocitat de trànsit al llarg de l'intestí, per la qual cosa l'absorció de calories és menor, important s'estem seguint algun tipus de dieta.


La Goma d'Acàcia.


És una font de fibra per a la digestió, pel seu ús com prebiótico i saciante pel que es redueix la ingesta de calories ajudant en la perduda de pes i col·laborant en el tractament d'afeccions digestives, també combat bacteris, paràsits i virus.


La Bromelaína


Són enzims proteolíticas tretes de la tija o del fruit de la pinya, aquest enzim és actiu en un rang de PH bastant ampli (4.5.8.9) el que li permet actuar tant en l'ambient àcid de l'estómac com en l'ambient alcalí de l'intestí prim. La Bromelaína té propietats antiedematosas i antiinflamatorias. S'utilitza en problemes digestius com la hipoclorhidria o falta de sucs, que ocorre per digestió lenta i atonia gàstrica o dificultat del estomago per a buidar el seu contingut.


El tronc de pinya


Combat el sobrepès ja que és capaç de dividir les proteïnes de gran grandària i amb açò facilitar la perduda de pes associada a la retenció de líquids i afavorir l'eliminació dels dipòsits de greix en processos celulíticos, també és de gran utilitat en digestions pesades i antiinflamatorias.


La Papaína ens ajuda a digerir els aliments descomponent els enzims en aminoàcids i així ajuda a agilitar les digestions i evita la fermentació dels aliments i la conseqüent producció de gasos que acaben unflant-nos. Conté un alt contingut en potassi que fa que la papaya vaig actuar com diurético i depurativo de l'organisme, eliminant les toxines i evitant la retenció de líquids.


Alcachofera.


Els seus principals components són Cinarina, Inulina, Mucílags, Àcids: cafeoilquinico i dilafeilquinico, Cafeico i Ferúlico. Vitamines, minerals i flavonoides. La Alcachofera és baixa en calories i rica en fibra amb propietats coleréticas i colagogas que tenen els principis amargs, amb açò s'aconsegueix un bon drenatge o gran eliminació del colesterol i greixos de l'organisme, així també afavoreix l'eliminació de líquid gràcies a que posseeix un alt contingut en potassi, Gràcies a la fibra que conté especialment inulina i mucílags ajuda a reduir el colesterol i millorar el restrenyiment. La Alcachofera és molt recomanada per a perdre pes ja que elimina greixos a més d'afavorir la digestió.


La Frángula


És un laxant que s'usa per al restrenyiment ocasional. L'escorça de la frángula conté glucofrangulinas que augmenten la hidratació de les disposicions i estimulen el peristaltismo intestinal, també la Frángula té propietats colagogas, és a dir facilita la secreció de la bilis.


La Fumaria


Presenta propietats diuréticas ja que resulta molt apropiada en casos de retenció de líquids i obesitat, gràcies a les seues sals de potassi i flavonoides que estimulen l'eliminació dels renyons ajudant a desfer-se de residus i fluidificant la sang, també s'utilitza com a laxant suau, la fumaria té propietats coleréticas i colagogas per a estimular el fetge i la vesícula i incrementa la producció i excreció de bilis afavorint una millor digestió dels greixos i l'eliminació de substàncies tòxiques de l'organisme, a més ajuda en cas d'inflamacions intestinals i a disminuir l'inflor.


El Fenoll


Conté Anetol, que li atorga a la planta propietats digestives i carminativas, les seues propietats la faculten per al tractament de diverses afectacions de l'aparell digestiu com, afavorir la digestió, disminuir el dolor de estomago, contribuir a expulsar les flatulències i contra el ventre unflat quan es deu a l'acumulació de gasos, també redueix la sensació d'opressió nerviosa en la part alta de l'estómac. El fenoll és molt ric en components amb propietats diuréticas, com són les seues sals i els seus olis essencials. Afavoreix l'eliminació de líquids corporals sent molt adequada per a l'obesitat.


La Cua de cavall.


És una planta medicinal que ajuda a eliminar l'excés de líquids en el nostre organisme gràcies al seu contingut en potassi, flavonoides i saponinas, a més porta un elevat contingut en silici i es recomana la seua ingestió com remineralizante. És un bon depurativo que ajuda en l'obesitat, retenció de líquids o hidropesia (acumulació anormal de líquid en alguna cavitat o teixit de l'organisme).


El Te verd.


És ric en antioxidants que ho converteixen en un aliat per a regular els nivells de colesterol dolent en la sang i impedir que aquest s'instal·le en els gots sanguinis, ajuda a depurar el fetge i prevenir danys causats per substàncies toxicas com l'alcohol i prevé la inflamació. Aquesta científicament comprovat que el consum de Te verd ajuda a prevenir i reduir l'excés de pes corporal ja que ajuda a metabolizar el metabolisme , millora la capacitat per a cremar calories i actua com cardioprotector. El Te verd té un lleuger efecte laxant que pot ajudar a prevenir i combatre el restrenyiment, també redueix gasos, la inflor abdominal i ajuda en altres problemes digestius.


El Anís.


Té la propietat d'alleujar mals de panxa, és carminativo i antiespasmódico i sovint s'utilitza per a eliminar gasos intestinals i també dolors i molèsties que es produeixen. En tenir un efecte sedant, el Anís pot guarir la gastritis, l'acidesa i els problemes estomacals relacionats amb els nervis. Facilita la digestió més ràpida reduint el mal de panxa i abdominal en general.


La Camamilla.


És una planta digestiva, sedant i anti-inflamatoria per a calmar torçons i el dolor de panxa. La Camamilla té propietats digestives, hepatobiliares, antiespasmódicas i carminativas, tonifica el sistema digestiu en les digestions difícils, ajuda a expulsar els gasos de l'aparell digestiu, remeiant gasos, flatulències o flato. Per la seua condició anti-inflamatoria, protectora i reparadora de la membrana gàstrica adequada per a afeccions de l'aparell digestiu.


la Canyella.


Posseeix propietats carminativas i estomacals, les propietats digestives d'aquesta planta són produïdes pels olis essencials que conté propietats disgregadoras dels aliments, igualment aquests olis estimulen la salivació i els sucs gàstrics facilitant la digestió, aquestes virtuts s'utilitzen per al tractament d'anomalies de l'aparell digestiu com, aerofagia, digestions difícils i acidesa d'estómac. També la canyella té propietats antibacterianas i antihelmínticas per a ajudar a eliminar bacteris i microorganismes patògens. causants de putrefaccions intestinals, especialment en casos de restrenyiment.


La Menta.


Redueix la irritació intestinal i els gasos, afavoreix el procés digestiu en millorar ens altres, el funcionament del fetge. També redueix els còlics abdominals.


El Rave Negre.


Conté compostos azufrados que en si afavoreixen el drenatge tant del fetge com de la vesícula biliar, per la qual cosa ajuda a l'eliminació de toxines i residus i a l'absorció de greix i al procés de la digestió, també beneficia contra al·lèrgies digestives, és espasmódico (que alleuja o calma els espasmos o convulsions) i alleuja les rampes del estomago o els còlics que es presenten.


El Gingebre.


És beneficiosos per a problemes estomacals i gastrointestinals, alleuja el dolor, afavoreix la digestió i evita l'aparició de flatulències, panxa unflada i gasos. També té poder antibacteriano el que cuida la flora intestinal i ajuda a prevenir els problemes intestinals que es produeixen per alteracions de la mateixa, també actua com a antibiòtic natural en combatre els bacteris infecciosos i ajudar al fet que prolifere la flora intestinal saludable. A més gràcies als gingeroles que conté augmenta el peristaltismo intestinal, afavorint l'expulsió de la femta i evitant el restrenyiment.


El Reverastrol.


És una Fito alexina, és a dir un enzim produït per plantes com a defensa contra l'atac de bacteris i fongs, es troba present en aliments com a ostres, maní, mores, nous, raïms etc. Té entre altres propietats anti-inflamatorias i antioxidants el que ajuda a la regeneració cel·lular amb un efecte positiu en el sistema digestiu.


RECORDE


No utilitzar aquest producte com un substitut d'una dieta variada i equilibrada.


La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

RECOGEHOJAS PLANO+MGO.1.22M 500287C

RECOGEHOJAS PLANO+MGO.1.22M 500287C

FERRETERIA CHABRERA

6,50 €

mitjó bebe

mitjó bebe

Agulla i fil

1,50 €

Biover Pastilles Gola

Biover Pastilles Gola

La botiga natural

7,25 € 8,05 €

10%
COLUMPIO BEBE CESTA+CUERDA COLOR SURT. 6707E

COLUMPIO BEBE CESTA+CUERDA COLOR SURT. 6707E

FERRETERIA CHABRERA

39,90 €

PREPARACION MULTIUSOS AL AGUA 750 MILILITROS 06P

PREPARACION MULTIUSOS AL AGUA 750 MILILITROS 06P

FERRETERIA CHABRERA

12,90 €