VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Llantediet

10,15 € IVA inclòs

Ingredients: Aigua, Fructosa, Bàlsam de Tolú, Llantén (I.F. 4% Taninos), Saba de Pi (I.F. 0,14-2% Oli essencial), Farigola (I.F. 0,026-0,030 Timol), Malvavisco (I.F. 4-6% Mucílags), Espino Blanco (I.F. 0,17-0,2% Vitexina), Drosera (I.F. 0,6% Plumbagina), Estabilizante (Goma Xantana), Acidulante (Àcid Cítric), Conservadors (Benzoato Sòdic i Sorbato Potásico), Essència de Menta i Essència d'Eucaliptus. Ingredients actius: Per 3 cullerades (30 ml):Bàlsam de Tolú: 1,2 mlLlantén: 0,6 ml,Saba de Pi: 0,6 ml Farigola: 0,6 ml Malvavisco: 0,6 ml´, Espino Blanco: 0,3 ml, Drosera: 0,24 ml Essència de Menta: 18 mg, Essència d'Eucaliptus: 18 mg, Suavitza la gola. Calma la tos. Suavitza els bronquis. Fluidifica les secrecions. Precaucions: No es recomana el seu ús durant l'embaràs i la lactància. No prengui aquest complement alimentós si és al·lèrgic o intolerant a algun dels seus ingredients. Manera d'ocupació: Prendre una cullerada sopera (10 ml) amb el desdejuni, menjar i sopar. Dosi diària recomanada: 3 cullerades soperes (30 ml). Agitar el flascó abans d'obrir. Tancar bé el flascó després de cada ús i conservar en el frigorífic. Mesures higiènic-dietètiques: Descansar en ambient tranquil i ben airejat. Beure abundant líquid: aigua, sucs o infusions. Evitar el tabac i l'alcohol. Com hidratante i fluidificante són recomanables els banys de vapor de cap i tòrax. Consells:Tolerat per diabètics. Presentació: Flascó de 250 ml AVÍS: La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La utilització d'aquesta informació es durà a terme sota l'exclusiva responsabilitat dels usuaris. Recomanem que tinguin precaució amb l'ús de qualsevol informació publicada a la web. Consultar sempre amb el seu metge. No ens responsabilitzem de les informacions, comentaris i contingut en general exposat en aquesta web, ni per l'enllaçat a altres web. Sent la seva funció merament informativa, en cap cas han de considerar-se com a recomanacions de tractaments.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 5,00 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Devolucions gratuïtes

Devolució gratuïta per a tots els productes a domicili i en punt de recollida.

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

Yodo Comprimidos Retard

Yodo Comprimidos Retard

La botiga natural

6,25 €

Probiotics 14

Probiotics 14

La botiga natural

21,95 €

EUCALIPTO EXTRACTO

EUCALIPTO EXTRACTO

La botiga natural

9,95 €

C-19 DEPULAN

C-19 DEPULAN

La botiga natural

9,95 €

Drenactif Sense 500 ml-Intersa-depurativo natural sense cafeina.drena,purifica i elimina,per a mantenir una salut i un pes adequat,sense cafeïna i sense algues, edulcorat amb estevia.

Drenactif Sense 500 ml-Intersa-depurativo natural sense cafeina.drena,purifica i elimina,per a mantenir una salut i un pes adequat,sense cafeïna i sense algues, edulcorat amb estevia.

VITAL SALUD

17,50 € 19,45 €

10%