VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Memoflash 20 butllofes - Super Diet-Aporta substàncies amb sinergia entre elles que estimula l'activitat cerebral, reforçant la concentració i memòria, així com augmentar el rendiment intel·lectual. Orientat a persones esgotades, estudiants, persones majors amb problemes senils.

29,44 € 30,99 € 5% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL


productes naturals per a la memòria


Aporta substàncies amb sinergia entre elles que estimula l'activitat cerebral, reforçant la concentració i memòria, així com augmentar el rendiment intel·lectual. Orientat a persones esgotades, estudiants, persones majors amb problemes senils.


Centella Asiàtica,Ginkgo Biloba,Seleni,Zinc,Pèptids de llet i vitamines B1, B2, B3 i B6.


PRESENTACIÓ


20 butllofes de 15 ml


SUGGERIMENT D'ÚS  • 1 butllofa diària durant 20 dies, al matí. En cas de forta activitat intel·lectual augmentar a 2 butllofes diàries.

  • Xiquets entre 8 i 12 anys administrar mitja butllofa.


INFORMACIÓ DE INTERES


CENTELLA ASIATICA o Gotu Kola:


Conté nutrients essencials per al sistema nerviós i certes substàncies químiques que sembla disminuir la inflamació i la pressió arterial de les venes amb propietats antienvejecimiento i ajuda per al cervell, afavoreix la reparació dels teixits nerviosos produïts per un colp, lesions de medulas, trastorns neuromusculars i per a augmentar la funció general del cervell, la memòria, la concentració i l'agudesa mental i millorar la capacitat cognitiva de pacients amb Alzheimer, també reconstrueix la reserva d'energia.


GINKGO BILOBA:


Planta tradicionalment utilitzada en la salut cerebral i una consolidada evidència científica. Les fulles dessecades de Ginkgo biloba contenen compostos flavónicos i lactonas terpénicos com a principis més representatius. S'ha demostrat en diferents estudis el paper neuroprotector del Ginkgo biloba, contra lesions originades per hipòxia a nivell neuronal, també té efectes preventius sobre el dany a les membranes cel·lulars causats per radicals lliures, a més de millorar la salut cognitiva associada a l'envelliment.


SELENI:


Nivells baixos de Seleni s'han associat amb una més ràpida declinació en les funcions cognitives i un pobre acompliment en proves d'evolució de velocitat motora i de coordinació. Estudis in vivo i in vitro suggereixen que el Seleni protegeix les neurones contra dany hipóxico /isquémico per reducció de estres oxidatiu, restaurant les activitats funcionals mitocondrials i estimulant la biogénesis mitocondrial.


ZINC:


És un micronutriente essencial responsable de diferents funcions biològiques, jugant un important paper en el creixement i desenvolupament, la resposta immune, la reproducció i la funció neurològica. Mes de 300 enzims diferents depenen del Zinc per a la seua funcionalitat i aquesta present en totes les classes conegudes d'enzims. Un creixent cos d'evidència indica que el Zinc juga un paper dinàmic en la fisiologia i fisiopatologia de la funció cerebral. Els receptors NMDA (N-metil-D-aspartat) serveixen com a moduladors de la transmissió sináptica en el SNC de mamífers, amb efectes a curt i llarg termini. La intoxicació per exposició excessiva al Zinc és rar, però la seua deficiència aquesta molt estesa i té un impacte negatiu sobre el creixement , desenvolupament neuronal i la immunitat i en casos severs les seues conseqüències són letals.


PEPTIDOS DE LA LLET:


Les proteïnes són el principal component estructural de cèl·lules i teixits, sent necessaris per al creixement i el desenvolupament corporal, per al manteniment i reparació de teixits, per la seua acció catalítica i com a constituents essencials de certa hormona. Estudis recents han demostrat que les proteïnes i els pèptids derivats d'ells, exhibeixen una sèrie d'activitats biològiques amb efecte directe sobre processos fisiològics de l'organisme, més enllà de la seua aportació nutrimental. Els pèptids amb activitat biològica han sigut principalment aïllats a partir d'hidrolitzats proteínicos i de productes làctics modificats per fermentació bacteriana, però també es poden generar durant la digestió gastrointestinal. Aquestes seqüències aminoacídicas tenen la capacitat de regular diversos processos fisiològics, alterant el metabolisme cel·lular i actuant com a hormona o neurotransmisores a través d'interaccions hormona-receptor i cascades de senyalització. També poden exercir la seua acció sobre la regulació del metabolisme controlant les glàndules d'excreció, ajustant la pressió arterial, exercint efectes sobre el somni, memòria, dolor, apetit i els efectes de les vies d'estrès sobre el sistema nerviós central els seus efectes a nivell local o en diversos òrgans una vegada que han ingressat en el sistema circulatori. Per exemple, els pèptids antioxidants prevenen malalties degeneratives i envelliment. S'ha demostrat que els pèptids derivats de la llet responen de forma eficaç en la reducció del estres oxidatiu regulant la secreció de citoquinas i inhibint la producció de l'anió superóxido i d'òxid nítric. També hi ha evidència d'un efecte protector contra la disfunció mitocondrial i l'apoptosi cel·lular induït. En diferents estudis a doble cec controlats amb placebo en malaltia d'Alzheimer (EA) en diferents fases s'ha pogut avaluar una millorança significativa de les funcions cognitives.


VITAMINA B1:


O Tiamina és una vitamina hidrosoluble del complex B, aïllada. La Tiamina s'absorbeix en l'intestí en la seua forma lliure on es fosforila. La Tiamina és necessària per a la producció d'energia i el correcte funcionament de la neurones i la seua deficiència pot conduir a alteració o mort neuronal. Nivells insuficients de Tiamina danyen seriosament algunes regions selectivament vulnerables del cervell, en particular el tàlem i els cossos mamilares. Aquestes últimes es troben situades en el sistema límbico, del que l'hipocamp és la regió mes voluminosa. Els cossos mamilares reben moltes connexions neuronals de l'hipocamp, que sembla ser la principal part del cervell involucrada en la formació de records i els cossos mamilares projecten neurones al tàlem que al seu torn fa que s'establisquen connexions amb l'escorça cerebral, on s'emmagatzemen els records a llarg termini. Aquestes correlacions anatomo-funcionals poden explicar per què les lesions que impliquen el tàlem i els cossos mamilares poden conduir a alteracions en els processos de memòria i aprenentatge. El cervell és especialment susceptible als atacs perpetrats pels radicals lliures i s'han establit relacions entre el paper del estres oxidatiu i les patologies neurològiques derivats de la deficiència de tiamina. La homocisteina és un factor de risc per a la malaltia d'Alzheimer i altres demències, l'atròfia cerebral i la deterioració cognitiva. S'ha comprovat que una disminució de la homocisteina amb vitamines del grup B, disminueix la taxa d'atròfia cerebral en la deterioració cognitiva lleu.


h2>VITAMINA B2:

O riboflavina, té marcada fluorescència groc-verdós si està en una solució aquosa lleugerament àcida, tenyeix l'orina de color groc en eliminar-se i un important paper com a coenzim (FMN;FAD) en el metabolisme energètic, actuant com a transportador d'electrons en una gran varietat i reaccions d'òxid-reducció. La vitamina B2 conserva en bon estat les cèl·lules del sistema nerviós, produeix globulos rojos al costat d'altres vitamines del complex B i en conjunt amb niacina i piridoxina manté el sistema immune en perfecte estat completant l'activitat antioxidant de la vitamina I, també intervé en la transformació dels aliments en energia, etc.


VITAMINA B5:


O àcid pantoténico és essencial per a molts, si no tots els organismes vius coneguts i forma part del coenzim A(CoA) i de la proteïna transportadora de grups acilo (ACP), imprescindibles perquè múltiples reaccions bioquímiques puguen dur-se a terme. La CoA és necessària per al metabolisme de lípids, carbohidrats i proteïnes, així com per a la síntesi de colesterol, hormones esteroideas o neurotransmisores com l'acetilcolina (ACH). La ACh a més de ser el neurotransmissor principal en la sinapsi neuromuscular, també és essencial en processos com la memòria, el comportament o l'aprenentatge. La ACh es produeix en un petit nombre de cèl·lules, però té efectes generalitzats en tot el cervell, existint molts trastorns neuropsiquiátricos i neurodegenerativos que estan associats amb disfuncions en el sistema colinérgico. Atès que la ACh és un neurotransmissor clau en la funció de la memòria, no és d'estranyar que un altre trastorn fortament lligada al funcionament colinérgico siga l'EA. L'alliberament de ACh en zones cerebrals relacionades amb la memòria disminueix amb l'edat i la pèrdua de cèl·lules colinérgicas que inhibeixen la destrucció de la ACh (inhibidors de la acetilcolinesterasa) han demostrat tenir efectes beneficiosos en els pacients amb EA, amb millores en la memòria i l'atenció.


VITAMINA B6:


És una vitamina hidrosoluble. El terme vitamina B6, inclou a les seues formes comunes: piridoxal, piridoxina (piridoxol), priridoxamina i les seues formes fosforiladas. Creixent evidència d'estudis clínics i experimentals suggereix que la inflamació sistémica subjacent en la majoria de les malalties crònica subjacent en la majoria de les malalties cròniques podria el metabolisme de la vitamina B6. Alguns estudis observacionals han lligat a la deterioració cognitiva i la malaltia d'Alzheimer en les persones d'edat avançada amb estatus inadequats de folato, vitamina B12 i vitamina B6.


RECORDE


La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

Retolador turbo color 12 ud

Retolador turbo color 12 ud

Alfil.be Vila-real

1,60 €

Minesium

Minesium

La botiga natural

8,90 €

Placa hama hexagonal

Placa hama hexagonal

Alfil.be Vila-real

2,50 €

BOMBILLA LED ESTANDAR  ANTI-MOSQUITO E27 12 WATIOS

BOMBILLA LED ESTANDAR ANTI-MOSQUITO E27 12 WATIOS

FERRETERIA CHABRERA

13,00 €

mitjó rulito

mitjó rulito

Agulla i fil

4,60 €