VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Oseogen Càpsules

24,65 € IVA inclòs

Indicacions
Contribueix a la formació de col·làgen per al funcionament normal de cartílags i ossos. El col·làgen és una proteïna fonamental en la composició d'ossos, lligaments, tendons, cartílags (inclosos els que protegeixen les articulacions) i músculs. Oseogen capsulas és una alternativa per llevartelo de viatge, treball o simplement una altra alternativa de forma de prendre.
Oseogen articular càpsules Drasanvi (72 cap)
Manera d'ocupació
Prendre 3 càpsules repartides en el dia amb abundant aigua o suc, per obtenir la dosi diària recomanada. Precaució, conté una font de fenilalanina. No apte per fenilcetonúricos. Composició Per càpsula: Cartílag de tauró ... 500 mg. Col·làgen marí hidrolitzat ... 75 mg. Calci citrat malat ... 60 mg. Magnesi citrat ... 25 mg. Bromelaína ... 16 mg. Vitamina B3 ... 6 mg. Gluconato de ferro ... 10 mg. Vitamina B5 ... 6 mg. Vitamina B2 ... 0,53 mg. Fluorur de sodi ... 1,5 mcg. Vitamina D3 ... 1,67 UI Vitamina B1 ... 0,47 mg. Vitamina B12 ... 0,33 mg. Seleni ... 10 mcg. Maltodextrina, estearato de magnesi, sorbato de potassi, diòxid de silici. Presentació Envasi de 72 càpsules.
Oseogen articular càpsules Drasanvi (72 cap)"

AVÍS:
La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La utilització d'aquesta informació es durà a terme sota l'exclusiva responsabilitat dels usuaris. Recomanem que tinguin precaució amb l'ús de qualsevol informació publicada a la web. Consultar sempre amb el seu metge. No ens responsabilitzem de les informacions, comentaris i contingut en general exposat en aquesta web, ni per l'enllaçat a altres web. Sent la seva funció merament informativa, en cap cas han de considerar-se com a recomanacions de tractaments.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Devolucions gratuïtes

Devolució gratuïta per a tots els productes a domicili i en punt de recollida.

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

Composor 24  de Soria Natural- Infeccions urinàriescombatre picor y coissor, gràcies a la seuua acción antiseptica urinària i diuretica.

Composor 24 de Soria Natural- Infeccions urinàriescombatre picor y coissor, gràcies a la seuua acción antiseptica urinària i diuretica.

VITAL SALUD

9,45 € 9,95 €

5%
Vitamina E Comprimidos Retard

Vitamina E Comprimidos Retard

La botiga natural

6,75 €

Selenio Comprimidos Retard

Selenio Comprimidos Retard

La botiga natural

6,76 €

C-26 PHALARIS COMPLEX

C-26 PHALARIS COMPLEX

La botiga natural

9,95 €

ANGELICA EXTRACTO

ANGELICA EXTRACTO

La botiga natural

11,75 €