VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Pack Aloe Vera Corporal i Facial Harmonia Travel amb tu a l'altra part del món

7,90 € IVA inclòs

Aigua netejadora micelar que combina la suavitat i l'eficàcia d'una base netejadora suau amb la frescor de les fulles de melisa tonificantes i vivificantes. L'aigua vegetal de sauco contribueix a regenerar la pell. Ideal per desmaquillar el rostre i contorn d'ulls. La pell es purifica i es torna lluminosa.
99% del total dels ingredients és d'origen natural.
21% del total dels ingredients procedeix de l'Agricultura Ecològica.

Gel de aloe vora hidratante para tot el cos, que suavitza i hidrata en profunditat, en una fórmula natural sense conservants parabenos. Indicat a més com a gel post-*depilatorio i after sun, alleuja la inflor i calma el dolor refrescant la pell. Obtingut a partir de fulles fresques trituradas, el gel de aloe vora Harmonia, sense conservants parabenos, manté intacta l'acció regeneradora en ferides, lesions i cremades, i és excel·lent per millorar les afeccions de la pell.

Exfoliante: Fórmula estudiada per exfoliar de forma natural la pell mitjançant fins grànuls d'os de préssec que, per arrossegament, eliminen les cèl·lules mortes i impureses de les capes més externes de la superfície cutània, deixant la pell suau i lluminosa.
L'exfoliació regula l'excés de producció de greix en els fol·licles, donant com resultat una pell d'aspecte més jove i saludable.
L'extracte concentrat de melisa regula la producció de sèu en els fol·licles. Després del tractament, la pell s'enrogeix per causa de l'acció exfoliante dels grànuls d'os de préssec. Exfoliació NO QUÍMICA.

Mascarilla Hidratíssima nit: desenvolupada amb ingredients que ajuden a restablir les propietats d'una pell hidratada. La seva fórmula enriquida amb oli de Argán, llard de Karité i betaina, ajuda a protegir les pells més seques i delicades proporcionant una cura hidratante. A més conté un nou actiu a força d'extracte de pi d'eficàcia demostrada* que proporciona un efecte barrera contra la pèrdua d'aigua de la pell.
Els seus principis actius actuen durant tota la nit per obtenir resultats òptims.
Proves realitzades sobre un panell de 22 voluntaris amb una concentració de 2% de LaraCare® Galactoarabinan, van demostrar una significativa reducció de la pèrdua d'aigua epitelial fins a 4 hores després d'una única aplicació. (LPC Lonza Performance Chemicals)
Concentració de LaraCare® Galactorabinan en el producte final: 2%

Gel desmaquillante semifluido no gras, sense conservants parabenos, a força de Aloe vera, per netejar i eliminar el maquillatge més resistent en tot tipus de pells. Forma amb l'aigua una cremosa i persistent escuma, que saneja profundament sense causar irritació o intolerància dèrmica. A més, pel seu alt contingut en Aloe vora, alantoína i vitamines del grup B, exerceix una notable acció hidratante reparadora i purificante, que restitueix el pH àcid de la pell, deixant-la tersa, suau i amb una agradable sensació de frescor.
Presentació: neceser de viatge
Aigua micelar, 30ml
Gel de aloe vora, 50ml
Exfoliante monodosis, 15ml
Mascarilla Hidratíssima monodosis, 15ml
Gel desmaquillante, 30ml

AVÍS:
La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La utilització d'aquesta informació es durà a terme sota l'exclusiva responsabilitat dels usuaris. Recomanem que tinguin precaució amb l'ús de qualsevol informació publicada a la web. Consultar sempre amb el seu metge. No ens responsabilitzem de les informacions, comentaris i contingut en general exposat en aquesta web, ni per l'enllaçat a altres web. Sent la seva funció merament informativa, en cap cas han de considerar-se com a recomanacions de tractaments.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

C-09 CRATAEGUS COMPLEX

C-09 CRATAEGUS COMPLEX

La botiga natural

9,95 €

força i energia

força i energia

La botiga natural

6,91 €

Enzymas Sura Vitasan

Enzymas Sura Vitasan

La botiga natural

25,30 € 35,30 €

28%
Biover Erpesan Aplicador Labial

Biover Erpesan Aplicador Labial

La botiga natural

10,95 € 12,50 €

12%
Biover Barreja d'Hivern

Biover Barreja d'Hivern

La botiga natural

5,67 € 6,30 €

10%