VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

PLANTAGGIO FUNCIÓ RENAL PROSTATICA DIURETICA

19,60 € 20,65 € 5% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL


Ajuda per afavorir la funció renal, protática i diurética.


Complement alimentós elaborat amb Sirope de Fruites Fresques de baix indice glucémico, pipes de Carabassa, Gayuba, Cua de cavall, Rusco, Arenaria, Cranberry, Sauco, Julivert, vitamines B1, B2, B3, B12 i I.


INFORMACIÓ DE INTERES  • Les Pipes o Llavors de Carabassa (Curcubita pepo) actuen en la funció renal, especialment en els homes, ja que actua com antiinflamatorio de les vies urinàries. Són riques en oli insaturat, i el principal interès radica en la fracció esterólica del insaponificable, ja que és el responsable i justifica així el seu ús tradicional en el tractament simptomàtic de la hiperplàsia benigna de la pròstata.

  • La Gayuba (Arctostaphyllos raïm-ursi), també cridada Raïm d'Ós, és un petit arbust de les regions muntanyenques de l'hemisferi nord. Les seves tiges són trepadores, amb fulles senceres i perennes, amb flors de color blanc-rosat amb forma de cascavell i unes bayas vermelles que són comestibles. Els principis actius són heterósidos fenòlics, entre els quals destaca el contingut de Arbutósido, que oscil·la entre el 6 i el 10 % del pes sec, així com Flavonoides i Triterpenos com l'Àcid Ursólico. Els Flavonoides són responsables de l'acció diurética, però és el Arbutósido el que exerceix un important paper com antimicrobiano específic del tracte urinari, ja que s'hidrolitza per l'acció de la flora intestinal i se segrega Hidroquinona, que és molt activa. Per aquest motiu s'empri tradicionalment en cistitis, prostatitis i altres infeccions i disfuncions del tracte urinari.

  • La Cua de Cavall (Equisetum arvense) és una espècie comuna en Centroeuropa en sòls humits. S'empren les branques estèrils, que es caracteritzen per posseir tiges buits, articulats en els nusos i amb branques secundàries amb quatre angles. Les fulles s'insereixen en els nusos, són verticiladas i formen una beina al voltant de la tija. Són riques en sals minerals, especialment en Sílice, fins a un 10% de la massa seca, i sals de Potassi, Magnesi i Alumini, encara que també conté Equinosetina, Flavonoides com el Isoquercitrósido, traces d'alcaloides com la Palustrina, i Vitamina C. Tradicionalment s'empra com diurético per les sals de Potassi i com remineralizante, pels quals s'usa en casos de convalescències provocades per fractures i com a remei popular contra la osteoporosis.

  • El Rusco (aculeatus) és una planta llenyosa, vivaç per un rizoma, amb tiges alçades en manojos amb cladiodos, sobre els quals s'insereixen les flors. La planta, molt comuna a Europa, és característica de boscos i muntanyes baixes. Destaca en l'arrel el seu alt contingut en Flavonoides, especialment de Ruscósido, la qual cosa deriva que encara que popularment sigui empleada per normalitzar la circulació sanguínia, també col·labori en la funció renal.

  • La Arenaria (Spergularia rubra) participa en l'acció diurética uricosúrica. Conté una resina aromàtica, Flavonoides i abundants sals minerals, especialment potásicas i càlciques. Popularment s'empra en aquells casos d'oligúria, cistitis, edemes, hiperucemia, gota i reumatisme.

  • L'Extracte de Cranberry o de Nabiu vermell (Vaccinium macrocarpa) és ric en Proantocianidinas, les quals eviten l'adherència a les parets dels bacteris que ocasionen nombroses infeccions del tracte uro-genital, especialment la Eschericia coli, responsable del 90 % de les cistitis. Les Proantocianidinas són les responsables de la inhibició de l'adherència dels microorganismes nocius a les fimbrias de les cèl·lules uroepiteliales, impedint la seva correcta adhesió a les parets dels teixits de l'aparell urinari. Al no poder subjectar-se a les parets els bacteris són eliminats per les pròpies secrecions de l'organisme.

  • El Sauco (Sambucus nigra) presenta una tradicional acció com diaforético i diurético. Presenta inflorescències de gran grandària, de fins a 20 cm de flors amb olor molt marcada que posteriorment es desenvolupessin en bayas negres amb un suc violáceo característic. Són riques en Flavonoides i en derivats caféicos lliures i esterificados, responsables que via oral facilitin les funcions d'eliminació urinària i l'acció renal de l'aigua, així com que també s'emprin com a coadjuvants en dietes hipocalóricas.

  • Finalment el (Petroselinum sativum) participa en la composició vegetal del preparat actuant sinérgicamente amb la cua de cavall. Afavoreix la diuresis pel seu contingut en olis essencials, entre els quals desataca el Apiol.

  • Plantaggio RP es completa amb Vitamines A,B1,B2,B3, B12 i E, totes elles imprescindibles per al bon funcionament del sistema urinari.


PRESENTACIÓ


Estoigs amb 20 vials monodosis PET topacio de 20 ml cadascun.


MANERA D'OCUPACIÓ


Prendre 1 vial al dia com a complement de la dieta, preferentment en dejú, acompanyat d'un got d'aigua, suc o infusió. Agitar abans d'usar.


RECORDI


No utilitzar aquest producte com a substitut d'una dieta variada i equilibrada.


La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnóstico o prescripció mèdica, en cas de dubte consulti sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

Fostprint Classic de Soria Natural-Energía extra tant física com a intel.lectual

Fostprint Classic de Soria Natural-Energía extra tant física com a intel.lectual

VITAL SALUD

19,90 € 22,11 €

10%
Bitransamin de Intersa-Per a mantenir un fetge saludable i afavorir una bona depuració de l'organisme.

Bitransamin de Intersa-Per a mantenir un fetge saludable i afavorir una bona depuració de l'organisme.

VITAL SALUD

12,83 € 13,50 €

5%
Colageno Opti-Mix 6 amb Hidro Curcumin (microesferas d'alta absorció)-GSN-Ajuda per a mantenir ossos i articulacions en un estat saludable, a més de reduir la inflamació i el dolor.

Colageno Opti-Mix 6 amb Hidro Curcumin (microesferas d'alta absorció)-GSN-Ajuda per a mantenir ossos i articulacions en un estat saludable, a més de reduir la inflamació i el dolor.

VITAL SALUD

21,80 € 22,95 €

5%
ALGASLIN

ALGASLIN

BROSSES DIETÈTICA I NUTRICIÓ

24,85 € 26,15 €

5%
Composor 8 Echina Complex de Soria Natural-Defenses-Sistema inmunitari.

Composor 8 Echina Complex de Soria Natural-Defenses-Sistema inmunitari.

VITAL SALUD

10,92 € 11,50 €

5%