VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Redon Xarop Propólis Bio

14,50 € 17,18 € 16% IVA inclòs

Xarop calmant de propóleo proporciona una influencia calmant en el tracte respiratori, a través de la farigola que conté. Per tant alleuja inflamacions respiratòries i facilita la respiració.

El xarop estova bio Redon té un efecte beneficiós sobre el tracte respiratori a través de l'Associació de propóleos, que reforça la resistència de l'organisme, poder expectorante farigola i olis essencials (menta, eucaliptus, farigola i anís).

Consells d'ús:

1 cullerada 2 - 3 vegades al dia en els menjars.

Ingredients principals:

Sirope de blat *, extracte de propóleo * (5.7%), farigola * (2%) (Thymus vulgaris), olis essencials (0.3%) de les mentes hierbabuena * (Mentha piperita), eucaliptus * (eucalyptus globulus), farigola * (Thymus zygis) i anís * (Pimpinella anisum).
Extracte de farigola 1,3 ml
Titulació en el propóleos: 13 mg de bioflavonoides.

AVÍS:
La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La utilització d'aquesta informació es durà a terme sota l'exclusiva responsabilitat dels usuaris. Recomanem que tinguin precaució amb l'ús de qualsevol informació publicada a la web. Consultar sempre amb el seu metge. No ens responsabilitzem de les informacions, comentaris i contingut en general exposat en aquesta web, ni per l'enllaçat a altres web. Sent la seva funció merament informativa, en cap cas han de considerar-se com a recomanacions de tractaments.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

MELISA EXTRACTO

MELISA EXTRACTO

La botiga natural

10,80 €

C-40-RUSCUS COMPLEX

C-40-RUSCUS COMPLEX

La botiga natural

10,50 €

Vitamina D3 Comprimidos Retard

Vitamina D3 Comprimidos Retard

La botiga natural

6,75 €

Vitamina E Comprimidos Retard

Vitamina E Comprimidos Retard

La botiga natural

6,75 €

Biover Phitoplexes Inmuplan

Biover Phitoplexes Inmuplan

La botiga natural

10,90 € 12,05 €

10%