VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Silici Orgànic

27,50 € IVA inclòs

El Silici orgànic de herbora aporta un silici de gran qualitat i fàcil assimilació. Obtingut a partir d'un extracte sec estandarditzat de bambú. Està en forma de monòmer, no forma polímers, així és més fàcil d'assimilar.
1000 ml
Ingredients
Per 30 ml:
Extracte sec de bambú (Bambusa arundinacea) (75% sílice) 56,96 mg (42,72 mg de SILICI ORGÀNIC); Zinc (gluconato) 10 mg (100% VRN); Biotina (vitamina H) 50 mcg (100% VRN)
VRN: Valor de Referència de Nutrients

ALTRES INGREDIENTS:
Aigua, sirope de ágave (Atzavara tequilana L.), inulina, àcid cítric, estabilizante (goma xantana), sorbato potásico i benzoato sòdic.
Manera d'ocupació

Prendre 30 ml al dia amb el tap dosificador. Preferentment al matí en dejú.

APTE PER CELÍACS
APTE PER A DIABÈTICS
APTE PER A INTOLERANTS A la LACTOSA

AVÍS:
La informació continguda en aquesta web té caràcter merament informatiu i no pot ser considerada com a substitutiva de la prescripció, diagnòstic o tractament mèdic. Si té qualsevol malaltia o dolència li recomanem que consulti amb un professional de la salut. Els productes d'aquesta web no són medicaments i la seva comesa no és substituir cap tractament mèdic convencional. La utilització d'aquesta informació es durà a terme sota l'exclusiva responsabilitat dels usuaris. Recomanem que tinguin precaució amb l'ús de qualsevol informació publicada a la web. Consultar sempre amb el seu metge. No ens responsabilitzem de les informacions, comentaris i contingut en general exposat en aquesta web, ni per l'enllaçat a altres web. Sent la seva funció merament informativa, en cap cas han de considerar-se com a recomanacions de tractaments.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Devolucions gratuïtes

Devolució gratuïta per a tots els productes a domicili i en punt de recollida.

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

Complex B complex amb vitamina C Terranova 50 capsulas. Ajuda per a Nervis, Pell, Ulls, Cabell, Fetge, Metabolisme, To muscular etc

Complex B complex amb vitamina C Terranova 50 capsulas. Ajuda per a Nervis, Pell, Ulls, Cabell, Fetge, Metabolisme, To muscular etc

VITAL SALUD

14,60 € 15,40 €

5%
Spray per a la Tos A.Vogel

Spray per a la Tos A.Vogel

La botiga natural

10,70 €

Aigua Micelar Armonia

Aigua Micelar Armonia

La botiga natural

13,95 €

Phylodigest

Phylodigest

La botiga natural

21,90 €

Adelga Slim Cut

Adelga Slim Cut

La botiga natural

24,54 €