VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Sinergia tranquil·la 50 caps. Terranova-Per a aconseguir un òptim equilibri emocional ,mitigant l'ansietat i l'estrès.

21,95 € 23,10 € 5% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL


Ajuda per al sistema nerviós perquè l'organisme aconseguisca un òptim equilibri emocional, mitigant l'ansietat i l'estrès, aconseguint un estat d'ànim positiu i millorant la qualitat del somni.Complement alimentós a força de Ashwagandha, Civada verda, Ginseng, Rhodiola, Arròs, Gingebre, Cayena, Magnesi, Vitamina B6, B12 i Inositol.SUGGERIMENT D'ÚS


Per a adults, una a dues càpsules al dia amb menjar. No ha de superar-se la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.PRESENTACIÓ


Pot amb 50 càpsules.APTE PER A VEGETARIANS I VEGANOS.PRECAUCIONS


No es recomana prendre aquest producte durant l'embaràs o la lactància, excepte que ho aconselle un professional de la salut. No prendre aquest producte si es pateix de trastorn bipolar. Si està prenent antidepressius o una altra medicació, consulte amb el seu professional de la salut abans de prendre aquest producte.ALERGENOS

Conté civada.DECLARACIONS DE SALUT


El magnesi, la vitamina B12 i la vitamina B6 ajuden a disminuir el cansament i la fatiga, contribueixen al funcionament normal del sistema nerviós i a la funció psicològica normal.


El magnesi contribueix al funcionament normal dels músculs.


La vitamina B6 ajuda a regular l'activitat hormonal.


COM ACTUA SINERGIA TRANQUIL·LA?


Clàssicament l'estrès es defineix com una amenaça, enfront de la qual l'organisme, per a sobreviure, reacciona amb un gran nombre de respostes adaptatives que impliquen l'activació del sistema nerviós simpàtic i l'eix hipotalámico-pituïtari-adrenal (HPA). Si bé en un primer moment la resposta d'estrès és necessària i adaptativa, quan aquesta es perllonga o intensifica en el temps, la salut pot veure's afectada.


Els efectes acumulatius de l'estrès crònic resulten en l'alteració dels mediadors primaris de la resposta de l'estrès, per esmentar els principals: cortisol, adrenalina, insulina, vasopresina, endorfinas i citoquinas, reflectint un augment en la producció d'algunes d'elles, o una insuficiència en l'alliberament d'unes altres. Aquesta alteració en els sistemes regulatoris productors de glucocorticoides i hormones produeix un desgast en les funcions del cervell, sistema nerviós, sistema endocrí i sistema immune predisposant al desenvolupament d'alteracions físiques i mentals.Què és un adaptógeno?


Existeixen diverses plantes en fitoteràpia que es coneixen com adaptógenas. Perquè una substància es considere adaptógena, s'han de complir els següents punts: • Ha de reduir el dany induït per estrès.

 • Ha de tenir efectes estimulants que augmenten el rendiment mental i la capacitat de treball.

 • Ha de ser innocu i no desestabilitzar les funcions corporals, sinó normalitzar aquelles que es troben alterades.Un adaptógeno fa que l'organisme torne a aconseguir el seu equilibri.Sinergia Tranquil·la és un complement alimentós únic constituït per una associació de plantes adaptógenas com ashwagandha, ginseng americà i rhodiola, amb el benefici afegit de nutrients que recolzen al sistema nerviós, ajudant a l'organisme a aconseguir un òptim equilibri emocional.INFORMACIÓ DE INTERES


Ashwagandha (Withania somnífera)


Withania somnifera, també coneguda com ashwagandha, o ginseng indi, és un petit arbust llenyós de la família Solanaceae, que ha sigut utilitzat en els sistemes mèdics ayurvédicos i indígenes durant més de 3000 anys. Històricament, la planta s'ha utilitzat com a afrodisíac, tònic hepàtic, agent
antiinflamatorio, astringente i, més recentment, per a tractar la bronquitis, l'asma, les úlceres, la emaciación, l'insomni i la demència senil.Els assajos clínics i la investigació amb animals recolzen l'ús de ashwaganda per a l'ansietat, els trastorns cognitius i neurològics, la inflamació i la malaltia de Parkinson.Igual que el ginseng i la rhodiola, l'arrel de ashwagandha històricament ha sigut utilitzada per les seues propietats adaptogénicas, pel seu suport al metabolisme energètic i per a afavorir la salut dels nervis.Aquesta planta és eficaç en pacients amb esgotament nerviós, insomni i debilitat deguda a l'estrès.


Aplicacions


Ansietat, depressió i estrès crònic.Civada verda (Civada sativa)


Conté proteïnes (1%) com les aveninas, C-glicosil flavonas, avenacosides, saponinas i esteroles. Una hormona semblant a una foliculina (d'acció estrogénica), la lecitina, necessària per al nostre sistema nerviós i que contribueix a baixar el nostre colesterol. Conté avenina i garmina, un alcaloide que li proporciona l'acció sedant (també es troba en el sègol). En l'escorça de la llavor es troba un altre alcaloide denominat:


Trigonelina, molt útil contra la fatiga ja que és estimulant muscular.Presenta les seues principals aplicacions a nivell del sistema nerviós (mental-emocional), cardiovascular, digestiu, muscular i cutani.A nivell intern actua com a tònic nerviós, sent utilitzada en casos d'esgotament nerviós i debilitat, debilitat cardíaca per depressió nerviosa, mal de cap d'origen nerviós induït per estrès o per excés de treball i depressió, debilitat nerviosa per convalescència.Útil en cas de retirada de nicotina, opi, i morfina.Les llavors de civada verda són habitualment considerades un valuós ingredient per a millorar la salut adrenal i nerviosa.A més d'aportar gramina i avenina, la llavor de civada verda és una rica font de vitamines del complex B i de minerals, la qual cosa la confereix una qualitat de tonificante dels nervis de característiques molt suaus.El seu alt contingut de nutrients és en part responsable de l'acció sedant sobre el sistema nerviós.Aquesta planta presenta una acció normalitzadora o troforestauradora del sistema nerviós, orientada a mantenir un bon equilibri emocional, actuant en el sistema nerviós i en particular, en els sistemes nerviosos autònoms i entéricos (gastrointestinals) que funcionen involuntàriament.Millora l'estat d'ansietat, minimitzant el nerviosisme, i pot induir somni.Civada sativa presenta una acció relaxant sobre el sistema nerviós central i la conducció nerviosa presentant un efecte sobre els trastorns del sistema nerviós autònom, tant simpàtic i parasimpático.En casos de hiperexcitabilidad a causa de l'estrès, la civada pot ser utilitzada com un adyuvante per al tractament d'un sistema nerviós hiperactivo.Estimula el sistema de transmissors dopaminérgicos, que estan implicats en la funció i motivació cognitiva i directament relacionats amb el decaïment emocional o la depressió.Ginseng americà (Panax quinquefolius)El ginseng americà és una espècie de ginseng natiu de l'est d'Amèrica del Nord, encara que també es conrea fora de la seua àrea de distribució espontània, com a Xina. És una planta perenne, dicotiledónea, de la família Araliaceae.Adaptógeno, antioxidant, sedant, estimulant lleu, hipoglucémico, hepatoprotector, inmunomodulador, tònic estomacal i afrodisíac.El ginseng ha sigut qualificat com a planta adaptógena, és a dir, capaç d'estimular la resistència no específica de l'organisme en situacions de sobreesfuerzo. Aquesta activitat, acceptada i de gran interès, es deu en gran part a la complexitat de la seua composició, havent-se realitzat per a poder confirmar-la nombrosos assajos farmacològics tant in vitro com in vivo.Accions


Sobre el sistema nerviós central.


Augmenta la resistència enfront de la fatiga i l'estrès, millorant la memòria i exercint un efecte anabolizante.


Aplicacions


Memòria i cognició, estrès i efectes endocrins, Trastorn de dèficit d'atenció i hiperactivitat (TDAH).Rhodiola (Rhodiola rosea)


La Rhodiola creix en regions fredes i altes a Europa i Àsia, on les seues arrels han sigut típicament usades per a augmentar la resistència a l'estrès físic. Encara que existeixen més de 200 espècies de rodiola, la Rhodiola rosea es considera com la preferida, ja que conté rosavinas. Els suplements generalment contenen un mínim del 3% de rosavinas.


La Rhodiola com adaptógeno, augmenta la resistència no específica enfront de diferents situacions d'estrès. La seua arrel s'ha usat tradicionalment per a prevenir la fatiga i millorar el rendiment físic i mental. És útil per a alleujar els trastorns nerviosos, depressió i impotència.


Efectes


Efectes adaptógenos i de protecció contra l'estrès; efecte cardioprotector; efecte antioxidant; efecte estimulant del sistema nerviós central, incloent els efectes sobre les funcions cognitives, com l'atenció, la memòria i l'aprenentatge; efecte anti-fatiga; efecte antidepressiu i ansiolítico; efecte normalitzador endocrí; i també anti-inflamatorios, anti-arrítmic.


Aplicacions


Capacitat mental (la millora de l'estat d'ànim)


Ansietat


alleujar l'ansietat i altres desordres relacionats amb l'estat d'ànim.


Depressió


s'ha usat tradicionalment per a reduir la depressió, fatiga i rendiment físic.


La Rhodiola s'ha usat per a augmentar l'energia i reduir la fatiga.
El segó d'arròs estabilitzat conté vitamines del grup B, minerals com a magnesi i zinc, aminoàcids essencials i fitonutrientes, entre els quals destaca el gamma orizanol. Conté més de 100 antioxidants coneguts i cofactors antioxidants lipofílicos i hidrofílicos, incloent tocotrienoles i tocoferoles (és una de les fonts més riques que hi ha en la naturalesa de compostos relacionats amb la vitamina I), àcid alfa lipoico (que també recicla antioxidants com les vitamines C i I), coenzim Q10 (CoQ10) i nombrosos carotenoides. També s'ha demostrat que posseeix activitat enzimàtica superóxido dismutasa (SOD), peroxidasa i catalasa.


Entre les accions atribuïdes al segó d'arròs estabilitzat es troben: augmenta l'energia, normalitza el sucre en la sang pel seu potencial antidiabético, redueix el colesterol i els nivells de triglicèrids, redueix la pressió arterial alta, prevé les malalties del cor, estimula el sistema immunològic per a prevenir les malalties degeneratives i l'envelliment prematur, millora la salut gastrointestinal, redueix el greix acumulat per a aconseguir un pes corporal saludable, desintoxica el cos i millora la funció hepàtica. A nivell de l'aparell locomotor, ajuda a formar els ossos i a reduir la osteoporosis, alleujant la artritis, la gota, el dolor i la rigidesa.Gingebre (Zingiber officinale)


Capsicum annuum és una planta anual o biennal que produeix la fruita picante comunament coneguda com a pebre de cayena o Chili. La cayena es va introduir en la medicina ayurvédica tradicional índia, així com en els medicaments tradicionals xinesos, japonesos i coreans.


Aplicacions


Dolor i Espasmos Musculars


La principal acció és la analgésica, encara que també té propietats antiinflamatorias. Els seus efectes es relacionen amb un procés inflamatorio neurogénico que afavoreix l'alliberament de la substancia P. La depleción de substància P en les neurones després de l'aplicació repetida comporta a llarg termini una desensibilización al dolor i a la sensació de coïssor. Així mateix, actua com un estimulant sanguini, millorant la circulació, facilitant d'aquesta forma la distribució de nutrients en el cos.


Magnesi


El magnesi és un element químic essencial per a l'ésser humà; la major part del magnesi es troba en els ossos i els seus ions exerceixen papers d'importància en l'activitat de molts coenzims i en reaccions que depenen de l'ATP.


Intervé en la formació de neurotransmisores i neuromoduladores, repolarització de les neurones, i relaxació muscular (sent molt important la seua acció en el múscul cardíac). El magnesi actua com energizante i calmant en l'organisme.


La pèrdua de magnesi es deu a diverses causes, especialment quan l'individu es troba en circumstàncies d'estrès físic o mental. El magnesi que es troba en la cèl·lula és alliberat al torrent sanguini, on posteriorment és eliminat per l'orina i/o la femta fecal. A major estrès, major és la pèrdua de magnesi en l'organisme.


El seu dèficit s'acompanya d'una varietat de pertorbacions estructurals i funcionals. Alguns dels efectes del magnesi sobre el sistema nerviós són similars als del calci. Una major concentració de magnesi en el fluid extracel·lular provoca la depressió del sistema nerviós central (SNC).


Els estudis sobre el magnesi han demostrat que contribueix a reduir l'ansietat diürna, a més de millorar el somni nocturn. Les concentracions de magnesi afecten la relaxació muscular en actuar directament en les membranes cel·lulars.


Nombrosos complements dietètics de diferent naturalesa reivindiquen el seu paper en el rendiment mental, entès com els aspectes de les funcions cerebrals i nervioses que determinen la concentració, l'aprenentatge, la memòria i el raonament.


Una disminució en el nivell de magnesi està associada amb diversos símptomes relacionats amb desordres psicològics, com a depressió, psicosi, irritabilitat o confusió.Inositol i vitamines B6 i B12


Les vitamines del complex B s'encarreguen del bon funcionament del sistema nerviós; aquest grup prevé els trastorns neurològics i problemes psíquics com a ansietat, falta de concentració, insomni, etc. El seu acompliment en el cervell va des de la fabricació de neurotransmisores a la regulació de la despesa d'energia de les cèl·lules.


El inositol també és considerat part del complex vitamínico B. Es pensa que, conjuntament amb el pujol i diverses vitamines B, és necessari per al metabolisme dels greixos en l'organisme, és responsable de la creació de neurotransmisores, impedeix que els lípids es dipositen en el fetge i afavoreixen el seu transport i penetració en les cèl·lules.


La vitamina B6, a més de les seues pròpies accions sobre l'estrès, promou l'absorció digestiva i la fixació de magnesi a nivell cel·lular. • Contribueix al funcionament normal del sistema nerviós.

 • Ajuda al manteniment d'unes funcions psicològiques normals.

 • Per a justificar la declaració "contribueix a la funció psicològica normal".

 • Una deficiència de vitamina B6 causa confusió i disminució de les funcions mentals.

 • Redueix la fatiga i astènia

 • Per a justificar la declaració "ajuda a alleujar la fatiga i astènia"


Altres accions i funcions


La vitamina B6 intervé en l'elaboració de substàncies cerebrals que regulen l'estat d'ànim, com la serotonina, podent ajudar, en algunes persones, en casos de depressió, estrès i alteracions del somni. A més intervé en la síntesi de GABA (àcid gamaaminobutírico), un neurotransmissor inhibitori molt important del cervell.


És molt important per a una adequada absorció de la vitamina B12 i del magnesi. Manté el funcionament de les cèl·lules nervioses ja que intervé en la formació de mielina.


La vitamina B12 (també cridada cobalamina, a causa que conté cobalt) és una vitamina hidrosoluble essencial per al funcionament normal del cervell, del sistema nerviós, i per a la formació de la sang i de diverses proteïnes.RECORDE


Els complements alimentosos no han d'utilitzar-se com a substituts d'una dieta variada i equilibrada ni d'un estil de vida saludable.


La informació continguda en la nostra web tenen únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

mitjó col·legial

mitjó col·legial

Agulla i fil

1,60 €

Bloc de notes

Bloc de notes

Coolinquet

4,95 €

DESBROZADORA GAS. 32.7CC NEVADA 34D PTE

DESBROZADORA GAS. 32.7CC NEVADA 34D PTE

FERRETERIA CHABRERA

159,90 €

Massatge antiestrés Ultratone

Massatge antiestrés Ultratone

Teràpies Alternatives Flotario

35,00 € 50,00 €

30%
Somos dos El álbum de mis bebés (VV.AA.)

Somos dos El álbum de mis bebés (VV.AA.)

Naysi Llibreria Papereria Manualitats

16,50 €