VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

Zumbin 100 capsulas - Lusodiete medicina natural acufenos-Ayuda a minimitzar els símptomes associats a problemes d'oïda com zumbidos, acúfenos, etc

21,66 € 22,80 € 5% IVA inclòs

ÚS TRADICIONAL

medicina natural acufenos

Ajuda a minimitzar els símptomes associats a problemes d'oïda com zumbidos, acúfenos, etc i per a persones que desitgen preservar i mantenir saludable la funció auditiva.

Complement alimentós a força de Ginkgo biloba, Espino albar, Pasiflora i bedoll.<(p>

SUGGERIMENT D'ÚS

Per a adults, 6 càpsules al dia, 2 abans de cada menjar.

PRESENTACIÓ

35 gr. (100 càpsules)

OBSERVACIONS

Apte per a diabètics.

PRECAUCIONS

  • No ha de superar-se la dosi diària expressament recomanada.
  • Conservar en un lloc fresc i sec, protegit de la llum intensa.
  • Mantenir el producte fóra de l'abast dels xiquets més xicotets.

INFORMACIÓ DE INTERES

zumbidos oidos

El Ginkgo biloba

Ajuda a mantenir la circulació sanguínia saludable, un element clau en la prevenció dels factors desencadenants del acúfenos (tinnitus). En ocasions el acufenos és causat quan hi ha una reducció de flux de sang i oxigen al cervell i les cèl·lules nervioses delicades de les seues oïdes internes. El Ginkgo biloba és vasodilatador i ajuda a millorar el reg sanguini en l'aparell auditiu i així afavorir el manteniment de l'equilibri. El Ginkgo biloba conté flavonoides i Terpenoides, potents antioxidants que ajuden a prevenir la coagulació de la sang i millorar la funció neurològica en l'oïda interna.

L'Espino albar

És un bon remei per a la tinnitus causat per mala circulació o una tensió sanguínia elevada, ja que l'Espino albar és una de les plantes més usades per a millorar patologies del sistema nerviós, és un bon vasodilatador que regularitza la tensió arterial, també és sedant del sistema nerviós simpàtic i central, la qual cosa usarem com a sedant lleuger a més de ser antioxidant el que ajuda amb els vertígens i acúfenos.

La Pasiflora

Té propietats sedants, hipnòtiques (afavoreix el somni), antiespasmódicas i anodines (per a alleujar el dolor). S'utilitza per al tractament de les neuràlgies, per a agafar el son i per a la intranquil·litat nerviosa, també disminueix la pressió arterial.

El Bedoll

És una planta diurética que estimula l'eliminació de líquids sense resultar irritante per als renyons per no tenir efecte agressiu sobre les mucoses d'aquests òrgans, amb propietats hipouricemiantes (capaç de reduir l'àcid úric) i no provoca un efecte desmineralizante com a molts medicaments. Posseeix propietats antiinflamatorias, calmants, ajuda a reduir la tención arterial, enforteix els ossos i augmenta el sistema immunològic així com a combatre les infeccions de pell com a èczema, dermatitis, forúnculos i irritacions de la pell. El Bedoll conté vitamina C, taninos i flavonoides que els fa eficaços en la prevenció d'infeccions virals.

RECORDE

La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu, no ha d'entendre's mai com a substitut d'un tractament, diagnòstic o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 6,50 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Devolucions gratuïtes

Devolució gratuïta per a tots els productes a domicili i en punt de recollida.

Punt de recollida

Avenida la Murá 3 Vila-real 12540 (Castellón)
Lunes a viernes de 8.30 a 21.00 h

Productes relacionats

Biover Barreja d'Hivern

Biover Barreja d'Hivern

La botiga natural

5,67 € 6,30 €

10%
Vitamina A Comprimidos Retard

Vitamina A Comprimidos Retard

La botiga natural

6,25 €

GSN Amino R de GSN-Ajuda com a reforç de la construcció muscular i complement a dietes riques en proteïna. Complement alimentós  a força de L-Leucina, L-Valina, L-Isoleucina i Vitamina B6

GSN Amino R de GSN-Ajuda com a reforç de la construcció muscular i complement a dietes riques en proteïna. Complement alimentós a força de L-Leucina, L-Valina, L-Isoleucina i Vitamina B6

VITAL SALUD

22,52 € 23,71 €

5%
Biover Propolis Liquid+Oli Essencial Bio Spray

Biover Propolis Liquid+Oli Essencial Bio Spray

La botiga natural

9,25 € 10,55 €

12%
Niacina (Vit.B3) Comprimidos Retard

Niacina (Vit.B3) Comprimidos Retard

La botiga natural

6,75 €