VAL ES

Enviament gratuït a partir de 50,00 €

PRESALTA NOVADIET 60 CAPSULAS- HIPERTENSIÓ ARTERIAL

13,92 € 14,65 € 5% IVA inclòs

PRESALTA NOVADIET 60 CAPSULAS- HIPERTENSIÓ ARTERIAL


ÚS TRADICIONAL


Ajuda a controlar les xifres de tensió arterial en els estadis de prehipertensión, alhora que cuida i protegeix el teu cor.


Coadjuvant en el tractament de la hipertensió arterial.


Complement alimentós a força d'All negre fermentat, Pleurotus cystidiosus, Aronia, Olivera i Potassi


SUGGERIMENT D'ÚS • Prendre 2 càpsules abans del desdejuni, amb ajuda d'aigua o suc de fruites.

 • Dosi diària recomanada: 2 càpsules.


PRESENTACIÓ


Envàs de 60 càpsules vegetals.


PRECAUCIONS • No es recomana el seu ús durant l'embaràs i la lactància.

 • No prenga aquest complement alimentós si és al·lèrgic o intolerant a algun dels seus ingredients.


DECLARACIONS SALUDABLES


* Reglament (UE) Nº 432/2012 de la Comissió de 16 de Maig de 2012


El potassi contribueix al manteniment de la tensió arterial normal.


INFORMACIÓ DE INTERES


ALL NEGRE FERMENTAT, Allium sativum L.


L'all és una planta bulbácea de la família de les cebes i els porros, ja coneguda i consumida fa 5000 anys. És una planta d'ús culinari i terapèutic.


Els seus principis actius més importants són: • Alguns aminoàcids (arginina, leucina, lisina…), destacant la aliína, aminoàcid azufrado (S-alil-cisteïna, SAC) que és el compost bioactivo més important de l'all.

 • Olis essencials, quercetina, flavonoides, polifenoles…

 • L'all negre és un all envellit que s'elabora a partir de l'all, Allium sativum L. Presenta una major concentració dels seus principis bioactivos, per la qual cosa se li atribueix majors beneficis per a la salut.

 • Per a produir all negre fermentat se sotmeten als caps d'all a condicions de temperatura i humitat controlades: uns 70 graus centígrads i entorn del 85-90% d'humitat.

 • L'all té un complet efecte cardioprotector, associat al seu contingut en S-alil-cisteïna resultant el seu consum freqüent beneficiós en la majoria dels factors de risc cardiovascular:


Activitat antihipertensiva


El consum freqüent d'all disminueix tant les xifres de pressió arterial sistólica com diastólica o és capaç de produir una vasodilatació que aconsegueix per dos mecanismes diferents: 1. Produeix una relaxació muscular.

 2. Activa la producció del Factor de relaxació derivat de l'endoteli (FRDE), més conegut com a òxid nítric (considerat el vasodilatador endogen més potent). Aquest efecte es relaciona clarament amb el seu contingut en S-alil-cisteïna o es barreja la possibilitat que un dèficit de sofre estiga implicat en la fisiopatologia de la hipertensió arterial, per la qual cosa l'aportació de components azufrados que posseeix l'all podria justificar, en part, la seua eficàcia antihipertensiva.


Activitat hipocolesterolemiante.


Millora els nivells de colesterol total, disminueix el LDL colesterol i els triglicèrids i augmenta el HDL-colesterol. Actua, principalment, com un inhibidor de l'enzim HMG-CoA-reductasa, disminuint la síntesi hepàtica de colesterol;


encara que també exerceix acció sobre altres enzims relacionats amb la síntesi de colesterol, amb la síntesi d'àcids grassos i amb la conversió del colesterol a àcids biliars. • Disminueix la progressió de la ateroesclerosis i enlentece la pèrdua de l'elasticitat vascular associada a l'edat.

 • Disminueix la ateromatosis de les artèries coronàries i millora la funcionalitat vascular.

 • Sembla que el consum habitual d'all pot reduir el risc de mort sobtada o d'atac cardíac en aquells pacients amb elevat risc de patir un esdeveniment coronari.

 • Activitat antioxidant molt potent. L'all augmenta l'activitat dels enzims glutation peroxidasa, catalasa i súper òxid dismutasa; disminueix l'activitat de la xantina oxidasa i inhibeix la peroxidación lipídica i la producció de prostaglandines.


Activitat hipoglucemiante.


En un estudi publicat a la fi de 2016 en la revista “Journal of Functional Foods”, es resumien els efectes beneficiosos a nivell metabòlic i cardiovascular de l'all negre fermentat: 1. Prevé les alteracions cardíaques produïdes per esdeveniments de isquemia-reperfusión.

 2. Produeix vasodilatació coronària.

 3. Afavoreix la sobreexpresión de marcadors antioxidants.

 4. Millora la funció cardiovascular.

 5. Afavoreix la sobreexpresión de marcadors antiinflamatorios.


PLEUROTUS CYSTIDIOSUS, P. cystidiosus O.K. Miller


En les últimes dècades està cobrant importància l'estudi dels compostos bioactivos que posseeixen els fongs i no solament l'estudi de la seua composició nutricional.


Entre aquests compostos bioactivos es troben: polisacàrids, proteïnes, compostos fenòlics (flavonoides, lignanos i àcids fenòlics), lignines, triterpenos…


Algunes de les propietats saludables que presenten els fongs i els seus compostos bioactivos són: antioxidant, hipocolesterolemiante, antidiabética, antihipertensiva, antialérgica, hepatoprotectora, antiobesidad, inmunomoduladora… • Els compostos bioactivos amb efectes antihipertensivos (polisacàrids dels fongs), tenen com a mecanisme d'acció inhibir l'activitat de l'enzim conversora de la angiotensina (ECA) que inhibeix una sèrie de reaccions del sistema renina-angiotensina aldosterona, que regula la pressió sanguínia.
 • Existeixen diferents estudis que descriuen els efectes beneficiosos dels fongs sobre la colesterolemia, destacant el gènere Pleurotus. Aquests fongs poden sintetitzar una molècula que inhibeix l'enzim HMG-CoA reductasa, disminuint la síntesi hepàtica de colesterol. A més, alguns beta-glucanos de Pleurotus són capaces d'unir-se als àcids biliars, reduint l'absorció del colesterol.

 • Assajos experimentals amb espècies del gènere Pleurotus mostren molt bons resultats quant a l'activitat hipoglucémica d'aquests fongs. S'ha constatat reducció dels nivells de glucosa en sang i millora en la sensibilitat a la insulina.

 • Important activitat antioxidant; comparable amb la dels aliments d'origen vegetal. Els fongs poden utilitzar-se com a antioxidants naturals pel seu alt potencial enfront de l'estrès oxidatiu.


Per tot açò, es pot assegurar que el consum de Pleurotus cystidiosus és cardioprotector.


ARONIA, Aronia melanocarpa Michx.


Baya de color negre i sabor àcid de contingut elevat en antocianinas i antioxidants.


La seua composició nutricional inclou vitamines C, B1, B2, B5, B6, àcid fólico i minerals, com a calci, potassi i magnesi.


Quant als seus principis actius destaca el contingut en antocianinas i procianidinas, a més de carotenoides, àcids málico, cítric i clorogénico, quercetina…


El seu consum s'associa a beneficis per a la salut cardiovascular, considerant-se un fruit cardioprotector, com la majoria de les bayas i fruits del bosc.


Mostra una gran activitat antioxidant i és capaç de: • Reduir les xifres de tensió arterial. Els resultats obtinguts en els estudis mostren el potencial de la Aronia com a ingredient eficaç per al maneig de la hipertensió arterial, ja que és capaç de disminuir ambdues xifres de tensió arterial, la sistólica i la diastólica. Aquest efecte s'atribueix a la riquesa de Aronia en polifenoles i a aquest efecte positiu que exerceixen sobre l'activitat de la sintetasa d'òxid nítric, augmentant els nivells d'òxid nítric.

 • Reduir els nivells de colesterol (colesterol total i colesterol-LDL) i triglicèrids. En estudis publicats en revistes científiques s'observa disminució dels nivells de lípids circulants en sang i disminució de la peroxidación lipídica; efectes que s'atribueixen a les antocianinas i a altres flavonoides presents en Aronia.

 • Reduir els nivells de glucosa en diabètics tipus II. Encara que es desconeix el mecanisme d'acció exacte de l'efecte hipoglucemiante de la Aronia, es recomana el seu consum en els pacients diabètics pels beneficis que aporta.

 • Sobre la base d'aquestes propietats, el consum d'extracte de Aronia resulta beneficiós per als pacients amb síndrome metabòlica.

 • OLIVERA, Olea europaea L.


  Arbre àmpliament conreat en la regió mediterrània, les fulles de la qual contenen molts principis actius, sent el més important el oleuropeósido o oleuropeína. També conté oliva marina (un principi amarg); flavonoides, com rutósido i flavonas; taninos, àcid elenólico i oleanólico, quercetina, hidroxitirosol, kampeferol, apigenina, traces d'oli essencial, sals orgàniques i uns altres.


  La oleuropeína, és un iridoides amarg que es troba tant en la fulla de l'olivera, com en el fruit i en l'oli, encara que el contingut de la fulla és molt superior als altres.


  L'activitat que s'atribueix a l'extracte de la fulla d'olivera és variada:  • Activitat vasodilatadora i relaxant vascular, el principal responsable de la qual és la oleuropeína. La vasodilatació perifèrica produïda és perllongada i important.

  • Activitat antioxidant.

  • Millora el metabolisme de la glucosa.

  • Millora els nivells circulants de lipoproteïnes, ja que prevé l'oxidació del colesterol-LDL27.

  • Activitat antiinflamatoria, atribuïda alhidroxitirosol.

  • Activitat diurética, per la seua composició en flavonoides.

  Les propietats vasodilatadora i diurética aporten efecte hipotensor a l'extracte de la fulla d'olivera.


  El mecanisme cel·lular implicat en la reducció de la pressió arterial és el bloqueig dels canals del calci.


  A més, en estudis in vitro s'ha observat que el component àcid oleanólico és capaç d'inhibir l'enzim conversora de la angiotensina (ECA), mecanisme també d'efecte hipotensor. Aquest efecte hipotensor al costat de les propietats de la fulla d'olivera de ser antioxidant, hipoglucemiante i hipocolesterolemiante, la classifiquen com un ingredient cardioprotector.


  POTASSI


  El potassi és el principal catió intracel·lular i la seua funció és fonamental per a regular l'equilibri hídric i l'equilibri àcid-base a l'interior de les cèl·lules.


  Contribueix a la transmissió dels impulsos nerviosos, al control de la contractilidad dels músculs esquelètics i al manteniment de la pressió arterial, entre uns altres.


  Les millors fonts de potassi són els aliments frescos poc processaments, sobretot, fruites i verdures, ja que el processament dels aliments pot alterar el seu contingut en potassi.


  La recomanació de salut de 5 racions de fruita i verdura al dia aporta nombrosos beneficis a qui la segueix, entre uns altres l'augment del consum de potassi.


  La hipertensió arterial no solament s'associa a un consum elevat de sal (i per tant, de sodi), sinó també a un consum disminuït de potassi.


  Per contra, la hipotensió o pressió arterial baixa està relacionada amb el consum elevat de potassi.


  Per què el potassi presenta aquest efecte hipotensor?  • Per la seua capacitat d'augmentar l'excreció renal de sodi.

  • I pel seu efecte vasoactivo, que provoca una vasodilatació arterial.


  RECORDE


  La informació continguda en la nostra web té únicament caràcter informatiu no ha d'entendre's mai com a substitut de tractament, diagnostique o prescripció mèdica, en cas de dubte consulte sempre amb el seu metge o especialista.


  Els complements alimentosos no han d'utilitzar-se com a substituts d'una dieta equilibrada. És important seguir una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. No ha de superar la dosi diàriament recomanada.

Enviament gratuït

En compres amb un import superior a 50,00 €

Enviament a domicili

Enviament a Espanya des de 7,00 €

Enviament internacional des de 19,00 €

Productes relacionats

Prostavital 30 cápsulas Health Aid- Per a mantenir saludable i ajudar en els problemes de pròstata de l'home. Complement alimentós a força de Zinc,seleni,vitamina I,Licopeno,aminoàcids i plantes.

Prostavital 30 cápsulas Health Aid- Per a mantenir saludable i ajudar en els problemes de pròstata de l'home. Complement alimentós a força de Zinc,seleni,vitamina I,Licopeno,aminoàcids i plantes.

VITAL SALUD

21,18 € 22,30 €

5%
Apoxferro de Herbovita-Suport nutricional que ajuda a millorar l'absorció i l'assimilació del ferro en l'organisme.

Apoxferro de Herbovita-Suport nutricional que ajuda a millorar l'absorció i l'assimilació del ferro en l'organisme.

VITAL SALUD

10,45 € 11,00 €

5%
Cartilogen Elastic 20 butllofes de 15 ml-Dietmed-Ajuda per a enfortir i regenerar els cartílags i els tendons, millorar la mobilitat, reduir el dolor i la inflamació a més de promoure una sensació de benestar articular i muscular.

Cartilogen Elastic 20 butllofes de 15 ml-Dietmed-Ajuda per a enfortir i regenerar els cartílags i els tendons, millorar la mobilitat, reduir el dolor i la inflamació a més de promoure una sensació de benestar articular i muscular.

VITAL SALUD

22,10 € 24,55 €

10%
AGE EXTREME-Crema antiedad, antimanchas amb protector solar

AGE EXTREME-Crema antiedad, antimanchas amb protector solar

VITAL SALUD

24,13 € 25,40 €

5%
 Colestia de Novadiet- Baixar nivells de colesterol

Colestia de Novadiet- Baixar nivells de colesterol

VITAL SALUD

12,78 € 13,45 €

5%